Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Astarta1989 @ 2011 05 17, 12:16)
Daugiau nei trejus metus esu kartu su skorpionu.. iš tikrųjų, tai tiksliau sakyti, kad artėjame prie ketverių metų laikotarpio jau  biggrin.gif Turiu pripažinti, kad tai yra ypatingai sudėtinga asmenybė: užsispyręs, principingas, kerštingas, neigiamus išgyvenimus ilgą laiką slepia giliai  savyje, kol galiausiai pratrūksta ir išsako viką, kas susikaupė... bet kita vertus, tai labai veiklus, tikslų sėkiantis žmogus... ir tas seksualumas, meilė, aistra - neatsiejama skorpiono charakterio dalis.
Tai ženklas - išbandymas, bet yra, dėl ko stengtis  ax.gif
Pati esu irgi ne maloniausio ženklo atstovė - avinas... ir nors visur skorpiono ir avino sąjunga apibūdinama vienu žodžiu - karas, bet faktai kalba už save... greitai ketveri metai  wub.gif  thumbup.gif

tai matyt daug susikaupia, o tu pasistenk, kad taip nebutu, skorpionas turi daug kantrybes, bet aisku ji irgi turi ribas
Atsakyti
sweikuciai:) as nauja cia pas jus rolleyes.gif

man reikia patarimo,kaip suvilioti skorpijona?.(jis mano draugas,tik kartais mes elgemes ne kaip draugai blush2.gif ,kvaila nes negaliu atsispirti jam.) blink.gif
Atsakyti
4u.gif

Isiterpsiu. Mes su vyru abu Skorpionai. 9 metai kartu. Turiu sese Skorpione. Visi puikiai sutariame. Visi mes turime trukumu. Bet kaip gali pykti ant zmogaus, kuris turi tokias pat silpnybes kaip ir tu pats schmoll.gif mylim vienas kita, palaikom. Manau, nei vienas kitas zenklas nera tiek pajegus miegamajam... o tai dag reiskia, bent jau man blush2.gif

Kritikams, kiekvienas zenklas turi trukumu, nera nei geru, nei blogu. Tiesiog yra tinkanciu konkreciai Tau ar netinkanciu. As pvz. is tolo jauciu Liutus, nepatinka man jie, o ypac vyrai. Bet tai nereiskia, kad jie blogi. Todel ieskokite Sau skirto ir busite laimingi wub.gif
Atsakyti
Julija_15,o kokios jusu silpnybes?ta prasme skorpionu?smile.gif man tikrai labai idomu kuo daugiau suzinoti apie si zenkla.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Navarra @ 2011 05 29, 19:36)
Julija_15,o kokios jusu silpnybes?ta prasme skorpionu?smile.gif man tikrai labai idomu kuo daugiau suzinoti apie si zenkla.smile.gif

skorpionai neturi silpnybiu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Navarra @ 2011 05 29, 18:36)

su skorpionu reikia buti saziningai ir myleti ji
Atsakyti
QUOTE(Navarra @ 2011 05 29, 19:36)

Visos Skorpionu silpnybes aprasytos horoskopuose... vieni ju turi daugiau, kiti - maziau. Asmeniskai savo nevardinsiu 4u.gif

Bendra info apie skorpionus. Cia yra erotinis skorpionu horoskopas. Jei kazkam reikia suviliot, cia patariama kaip tai padaryt wub.gif Cia info apie moteru skorpioniu suderinamuma su kitais zenklais. Cia vyru skorpionu. Rusu kalba yra be galo daug info. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 29, 21:58)
su skorpionu reikia buti saziningai ir myleti ji

o kitų ženklų ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 30, 09:35)
o kitų ženklų ne?  biggrin.gif

buti saziningam ir myleti reikia visus, o skorpionus ypac lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 30 gegužės 2011 - 09:44
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 30, 10:44)
buti saziningam ir myleti reikia visus, o skorpionus ypac  lotuliukas.gif

nesutikciau mirksiukas.gif jei skorpas pajus, kad ji jau taip karstai myli ir sazininga su juo, prades kojas valyt kaip i kilimeli... reikia buti lygevertei partnerei, laisvai, nepriklausomai, kuria reikia uzkariauti kiekviena diena. Kiek save prisimenu, jei jauciau, kad vaikinas isimyli iki ausu ir pasiryzes daryti del manes viska, toks man tapdavo nebeidomus. Skorpionas turi jausti itampa santykiuose (tam tikrose ribose aisku), turi jausti, kad partneriui reikia nuolat patikti, kad butu salia, turi likti paslapties dalelyte...
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 05 30, 11:15)
nesutikciau  mirksiukas.gif  jei skorpas pajus, kad ji jau taip karstai myli ir sazininga su juo, prades kojas valyt kaip i kilimeli... reikia buti lygevertei partnerei, laisvai, nepriklausomai, kuria reikia uzkariauti kiekviena diena.  Kiek save prisimenu, jei jauciau, kad vaikinas isimyli iki ausu ir pasiryzes daryti del manes viska, toks man tapdavo nebeidomus. Skorpionas turi jausti itampa santykiuose (tam tikrose ribose aisku), turi jausti, kad partneriui reikia nuolat patikti, kad butu salia, turi likti paslapties dalelyte...

va cia tai naujiena blink.gif nesutikau nei vieno skorpiono, kuris taip elgtusi, kaip tik atvirksciai - jei jis zino, kad yra mylimas, viska gali atiduoti
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 05 30, 12:15)
jei skorpas pajus, kad ji jau taip karstai myli ir sazininga su juo, prades kojas valyt kaip i kilimeli... reikia buti lygevertei partnerei

Sutinku 4u.gif
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 30, 12:34)
va cia tai naujiena blink.gif nesutikau nei vieno skorpiono, kuris taip elgtusi, kaip tik atvirksciai - jei jis zino, kad yra mylimas, viska gali atiduoti

Prastai pazistate tuomet arba tik "is isores" mirksiukas.gif Taip jie mylimiesiems atsidave visapusiskai, taciau artimiausi ir labiausiai jaucia ju neigiamiausias savybes, tik gal Julija_15 labai skambiai tai ivardino kaip koju valymasi biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 30 gegužės 2011 - 12:11