Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

Fui,koks bjaurus zenklas
pavydus
kerstingi
perdetai tvarkingi
savikritiski ir reiklus kitiems

+ uz seksualuma biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 05 13, 18:43)
Fui,koks bjaurus zenklas
pavydus
kerstingi
perdetai tvarkingi
savikritiski ir reiklus kitiems
+ uz seksualuma  biggrin.gif

turbut is skorpiono daug tiesos isgirdai savo adresu, mes tokie, jei sakai, kad pavydus, reiskia nepazisti ju, del pedantiskumo nesutinku, bet kad daiktai turi buti savo vietose tai teisybe
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 20:05)
turbut is skorpiono daug tiesos isgirdai savo adresu, mes tokie, jei sakai, kad pavydus, reiskia nepazisti ju, del pedantiskumo nesutinku, bet kad daiktai turi buti savo vietose tai teisybe

nea, nes as pati skorpione biggrin.gif
biggrin.gif ikast nepavyko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 05 13, 19:45)
nea, nes as pati skorpione  biggrin.gif
biggrin.gif ikast nepavyko  tongue.gif

as ir nekandau smile.gif o ka, esi labai pavydi?
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 20:54)
as ir nekandau smile.gif o ka, esi labai pavydi?

ziauriai smile.gif manau cia - mano silpnoji puse, gadinanti man gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
skorpionai nepavydūs schmoll.gif
Atsakyti
Pavydus, net paranojiskai. Vyrai.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 05 13, 21:40)
Pavydus, net paranojiskai. Vyrai.

Ir moterys biggrin.gif
jau nekalbu apie isdavyste, skorpas kersys, es kitus ir save iki pamelynavimo.

baisus charakteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 05 13, 21:53)
Ir moterys  biggrin.gif
jau nekalbu apie isdavyste, skorpas kersys, es kitus ir save iki pamelynavimo.

baisus charakteris  biggrin.gif

baisus nebaisus, bet man patinka būti skorpionu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 13, 21:04)
baisus nebaisus, bet man  patinka būti skorpionu ax.gif

drinks_cheers.gif vyrai ne pavydus, o, kaip jau ne karta rasiau, juos reikia myleti, ir jie turi buti tuo tikri
Atsakyti
Daugiau nei trejus metus esu kartu su skorpionu.. iš tikrųjų, tai tiksliau sakyti, kad artėjame prie ketverių metų laikotarpio jau biggrin.gif Turiu pripažinti, kad tai yra ypatingai sudėtinga asmenybė: užsispyręs, principingas, kerštingas, neigiamus išgyvenimus ilgą laiką slepia giliai savyje, kol galiausiai pratrūksta ir išsako viką, kas susikaupė... bet kita vertus, tai labai veiklus, tikslų sėkiantis žmogus... ir tas seksualumas, meilė, aistra - neatsiejama skorpiono charakterio dalis.
Tai ženklas - išbandymas, bet yra, dėl ko stengtis ax.gif
Pati esu irgi ne maloniausio ženklo atstovė - avinas... ir nors visur skorpiono ir avino sąjunga apibūdinama vienu žodžiu - karas, bet faktai kalba už save... greitai ketveri metai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta1989 @ 2011 05 17, 13:16)
Daugiau nei trejus metus esu kartu su skorpionu.. iš tikrųjų, tai tiksliau sakyti, kad artėjame prie ketverių metų laikotarpio jau  biggrin.gif Turiu pripažinti, kad tai yra ypatingai sudėtinga asmenybė: užsispyręs, principingas, kerštingas, neigiamus išgyvenimus ilgą laiką slepia giliai  savyje, kol galiausiai pratrūksta ir išsako viką, kas susikaupė... bet kita vertus, tai labai veiklus, tikslų sėkiantis žmogus... ir tas seksualumas, meilė, aistra - neatsiejama skorpiono charakterio dalis.
Tai ženklas - išbandymas, bet yra, dėl ko stengtis  ax.gif
Pati esu irgi ne maloniausio ženklo atstovė - avinas... ir nors visur skorpiono ir avino sąjunga apibūdinama vienu žodžiu - karas, bet faktai kalba už save... greitai ketveri metai  wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pritariu smile.gif
Atsakyti