nauji namai
įdomiai diskusija baigėsi anoj temoj...nemoku įkelti, pacituoti iš senų temų žinučių
taip skorpionai mėgsta sau nervus kaip sakoma pasigadinti
QUOTE(lagita @ 2010 11 25, 20:41)
O gal kitiems?
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 11 26, 18:14)
O gal kitiems?
na sprendžiant pagal tai kiek pažįstu skorpionu prie to pačio kad pati esu skorpionas tai kaip tik sau ėdam nervus... stengiamės kad kuo mažiau kiti nervuotusi
QUOTE(lagita @ 2010 11 27, 19:47)
na sprendžiant pagal tai kiek pažįstu skorpionu prie to pačio kad pati esu skorpionas tai kaip tik sau ėdam nervus... stengiamės kad kuo mažiau kiti nervuotusi
Na nezinau .Kiek as susidurus su skorpais -visi specialiai stengiasi sunervint bjaurius zmones ,savimylas ,per daug gerai apie save galvojancius ir t.t.
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 11 28, 13:57)
Na nezinau .Kiek as susidurus su skorpais -visi specialiai stengiasi sunervint bjaurius zmones ,savimylas ,per daug gerai apie save galvojancius ir t.t.
va va atsakei į tai na šeip aš kitų stengiuosi nenervuot atsiriboju
QUOTE(laumesvaikas @ 2010 11 28, 20:37)
oi draugavau su skorpionu apie puse metu rimtai, puse metu tai skyremes tai taikemes.
seksas galvoje tik, o makaronus kokius kabino...
na kazkaip noras bendrauti ir megzti artimus rysius su skorpionais "atsoko"
seksas galvoje tik, o makaronus kokius kabino...
na kazkaip noras bendrauti ir megzti artimus rysius su skorpionais "atsoko"
nu gal ne visi tokie... bet pritariu kad tarp skorpionų daug tokių.. šiandien labai gerai, rytoj labai blogai tik spėk gaudyt tuos gerai/blogai
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 11 29, 15:23)
Tai reikia dziaugtis ,kad skorpionams seksas rupi ,jie nera tokie salti kaip kiti zodiako zenklai .
kai seksas ne su viena tai jau nera kuo dziaugtis
QUOTE(laumesvaikas @ 2010 11 29, 18:41)
na nežinau drįsčiau prieštarauti.. anau skorpionams labai svarbi ištikimybė aišku seksas irgi gerai bet tikrai ne su svetimais ir dar daug
QUOTE(laumesvaikas @ 2010 11 29, 18:41)
Skorpionas iesko kitu sugulovu tik tada ,kai jo partneris niekam tikes lovoje
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 11 30, 22:57)
Skorpionas iesko kitu sugulovu tik tada ,kai jo partneris niekam tikes lovoje
čia tiesa