Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2010 11 25, 21:38)
jau primaliau biskiuka nesamoniu, tai tikrinu ar dar kur vienodu neissiunciau.... persiprasom, kantrybes...
4u.gif  blush2.gif

valioooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif išgelbėjot nuo gyvūnų smile.gif))) bučkis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 17:07)
Tiesa-offtopic, bet gal zinot, kur galima butu pirkt medziaga alia bulviu maisams?

Aš šitai irgi norėčiau žinot rolleyes.gif Dabar net ūkininkai bulves celofaniniuose maišuose pardavinėja verysad.gif

Dar negavau foto ... Ir naudodamasi proga noriu atsiprašyt tos,kuri gaus mano foto 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 25, 21:42)
Aš šitai irgi norėčiau žinot  rolleyes.gif Dabar net ūkininkai bulves celofaniniuose maišuose pardavinėja  verysad.gif

Dar negavau foto ... Ir naudodamasi proga noriu atsiprašyt tos,kuri gaus mano foto  4u.gif  biggrin.gif

žiūrint kas kam sunku smile.gif aš gavau "žiaurią" smile.gif Sunku man persiorentuot bus. Aš taip baltai nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 25, 20:47)
Aš taip baltai nematau biggrin.gif

Ai tai ne mano pas tave biggrin.gif Aš saviškės visai niekaip neapdirbau.... gryną,žalią produktą išsiunčiau... tik 'įrėminau' į reikiamą dydį.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 25, 21:47)
žiūrint kas kam sunku smile.gif aš gavau "žiaurią"  smile.gif Sunku man persiorentuot bus. Aš taip baltai nematau biggrin.gif

teks išbandyti save kitame amplua 4u.gif 4u.gif

aš rytoj fotografuosiu mažą mažą leliuką... mažą mažą... kažin kaip čia man seksis smile.gif
Atsakyti
gavau...kotais i spama nukeliavo, dabar galesiu eit ramiai miegot...minciu kol kas zero...nu bet dar laiko turim bigsmile.gif

Gero vakaro,as jau sliukinu i lova...turesiu laiko apmastymams
Aciu Cheles 4u.gif
Atsakyti
Gavau blink.gif nu....sėkmės man unsure.gif
Ačiū Cheles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 25, 21:51)
gavau...kotais i spama nukeliavo, dabar galesiu eit ramiai miegot...minciu kol kas zero...nu bet dar laiko turim bigsmile.gif

Gero vakaro,as jau sliukinu i lova...turesiu laiko apmastymams
Aciu Cheles 4u.gif

Ir as gavau thumbup.gif

Minciu ir ideju kalnas, beliko tik inventoriu susirinkt ir nufotografuot. Tiesa, niekaip neapsisprendziu - daryt savam stiliui, ar nuotraukos stiliui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 25, 21:57)
Ir as gavau thumbup.gif

Minciu ir ideju kalnas, beliko tik inventoriu susirinkt ir nufotografuot. Tiesa, niekaip neapsisprendziu - daryt savam stiliui, ar nuotraukos stiliui? g.gif

nu tai turi atrast darna, o ne siaip vadovautis mintim, kad va as kitaip ir kruciau padarysiu smile.gif turi ir taikytis, ir likt sava smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Jau pradedu jums visoms pavydėti blush2.gif Na, bet aš dar pasitreniruosiu, o tada jau gal irgi prisijungsiu prie jūsų konkursų smile.gif
Atsakyti
paskutiniai 4-i psl spam'as cool.gif

tai ka tariames del portretiniu sviesu? konkreciai galit kuri suformuluot uzduoti smile.gif

1. Naudojama sviesa
2. Fonas
3. Apsvietimo budai (gal pradzioj 2-ju uzteks? Jei patiks daugiau prisigalvosim ir kokie tie budai pvz.)
4. Atlikimui kiek duodam laiko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 25 lapkričio 2010 - 22:04
Na ka, jau gavau wink.gif labai dziaugiusoi nuotrauka, tokia grazi, miela man wink.gif Tokio stiliaus kaip ir norejau! Idejau jau kaip ir turiu beveik ..smile.gif Tik jauciu bus sunku atspalvius atitaikyt...kad nesipjautu spalvos g.gif
Atsakyti