Kai už lango trūksta spalvų
Jei kam įdomu, daugiau foto su spalvotais pieštukais čia. Buvo visai smagu pažaisti su jais, bandant įdomiau sudėliot ir priderint spalvas
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 21:23)
O jus daznai savo nuotraukas spausdinat? Ka su atspausdintom darot? Kabinat ant sienos? Dedat i albuma? Ar viskas ir lieka kompuose?
aš visada bent kas du mėnesius atrenku ir atspausdinu- maža kas, dings iš kompiuterio ar atskiro kieto disko... paskui nagus nusigraušiu
as tai nieeeekad nespausdinu sau, tik kitiems.. kazkaip neturiu kur det.. bet dabar nunesiau 100 foto atspausdint galvoju, reik turet visgi kasdieniu foto.. o siaip noreciau remint.. bet vis tiek daug ju neprireminsi, o tokiu vertu remu kaip ir ner negi svetimus zmones kabinsi
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 22:43)
as tai nieeeekad nespausdinu sau, tik kitiems.. kazkaip neturiu kur det.. bet dabar nunesiau 100 foto atspausdint galvoju, reik turet visgi kasdieniu foto.. o siaip noreciau remint.. bet vis tiek daug ju neprireminsi, o tokiu vertu remu kaip ir ner negi svetimus zmones kabinsi
o aš labai norėčiau ant vienos sienos sukabinti visų draugų ar šiaip artimų žmonių foto. Mažučių rėmelių reikėtų, bet daug. Tik prieš tai reiktų visus nufotografuoti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 21:43)
aš apie savo šeimos fotkes - į albumus dedu
QUOTE(Yvette @ 2010 11 30, 21:46)
o aš labai norėčiau ant vienos sienos sukabinti visų draugų ar šiaip artimų žmonių foto. Mažučių rėmelių reikėtų, bet daug. Tik prieš tai reiktų visus nufotografuoti
va artimu tai taip.. as irgi noreciau kazkokiu foto ant sienu.. bet kol kas nei vietos tam neturiu, nei foto..
QUOTE(*smile* @ 2010 11 30, 22:26)
Kai už lango trūksta spalvų
dažnai pažvilgčioju į pieštukų foto flickr ypač. Šioje, kur į temą įkėlei, ne visi pieštukai gražiai nudrožti, o ir šiaip gražu, nes spalvota. Bet išdėliojimas šioje gan paprastas.
Flickr įkėlei kitokius pieštukus, man jie kažkodėl fotogeniškesni, nosytės jų.
ar yra kokia gudrybe kaip fotografuoti violetine spalva? vietoje violetines i melyna pavirsta
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma