Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kai už lango trūksta spalvų smile.gif

user posted image

Jei kam įdomu, daugiau foto su spalvotais pieštukais čia. Buvo visai smagu pažaisti su jais, bandant įdomiau sudėliot ir priderint spalvas smile.gif
Atsakyti
NAUJA TEMA
Atsakyti
aš spausdinu turto foto, į albumą dedu. Iš kelionės foto spausdinam knygas, nes labai patogu sudėti daug foto, kurių šiaip gal nespausdintum, bet primena kažką toooookio. Sienos kol kas dar plikos, turiu rėmelius, bet neturiu ką į juos dėti.
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 21:23)

O jus daznai savo nuotraukas spausdinat? Ka su atspausdintom darot? Kabinat ant sienos? Dedat i albuma? Ar viskas ir lieka kompuose? g.gif

aš visada bent kas du mėnesius atrenku ir atspausdinu- maža kas, dings iš kompiuterio ar atskiro kieto disko... paskui nagus nusigraušiu 4u.gif
Atsakyti
as tai nieeeekad nespausdinu sau, tik kitiems.. kazkaip neturiu kur det.. bet dabar nunesiau 100 foto atspausdint biggrin.gif galvoju, reik turet visgi kasdieniu foto.. o siaip noreciau remint.. bet vis tiek daug ju neprireminsi, o tokiu vertu remu kaip ir ner biggrin.gif negi svetimus zmones kabinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 22:43)
as tai nieeeekad nespausdinu sau, tik kitiems.. kazkaip neturiu kur det.. bet dabar nunesiau 100 foto atspausdint biggrin.gif galvoju, reik turet visgi kasdieniu foto.. o siaip noreciau remint.. bet vis tiek daug ju neprireminsi, o tokiu vertu remu kaip ir ner biggrin.gif negi svetimus zmones kabinsi biggrin.gif

o aš labai norėčiau ant vienos sienos sukabinti visų draugų ar šiaip artimų žmonių foto. Mažučių rėmelių reikėtų, bet daug. Tik prieš tai reiktų visus nufotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 21:43)

aš apie savo šeimos fotkes - į albumus dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 30, 21:46)
o aš labai norėčiau ant vienos sienos sukabinti visų draugų ar šiaip artimų žmonių foto. Mažučių rėmelių reikėtų, bet daug. Tik prieš tai reiktų visus nufotografuoti  smile.gif

va artimu tai taip.. as irgi noreciau kazkokiu foto ant sienu.. bet kol kas nei vietos tam neturiu, nei foto..
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 11 30, 22:26)
Kai už lango trūksta spalvų smile.gif

dažnai pažvilgčioju į pieštukų foto flickr ypač. Šioje, kur į temą įkėlei, ne visi pieštukai gražiai nudrožti, o ir šiaip gražu, nes spalvota. Bet išdėliojimas šioje gan paprastas.
Flickr įkėlei kitokius pieštukus, man jie kažkodėl fotogeniškesni, nosytės jų.
Atsakyti
ar yra kokia gudrybe kaip fotografuoti violetine spalva? g.gif vietoje violetines i melyna pavirsta doh.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti