Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 18:02)
Eeee....ka? unsure.gif
O sviesa?Blogi seseliai, nes?Sviesos per daug?Per mazai?Ne tuo kampu?

oi,pagrinda doh.gif rolleyes.gif man tai visa kita super,tik tas glamzymasis matosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 25 lapkričio 2010 - 18:02
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 25, 18:01)
oi,pagrinda doh.gif  rolleyes.gif man tai visa kita super,tik tas glamzymasis matosi rolleyes.gif

A, ne, as supratau, kad reik kazka labai gudraus daryt su PS, ko as nemoku:)Pataisiau ta fona kazkiek, flikre idejau.

Merginos, aciu smile.gif
Papildyta:
Tiesa-offtopic, bet gal zinot, kur galima butu pirkt medziaga alia bulviu maisams?
Atsakyti
Alabama, jei pratrintum tekstūrą nuo žvakės, manau, geriau žiūrėtųsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 16:45)
Mamagute, gerai smile.gif
Antras dublis.Stala leidau zemiau, kad sviesa butu ne tik is sono, bet ir is virsaus, atitraukiau nuo fono toliau.Kairiam kampe nepalikta vietos ir fonas paglamzytas-blogai?
Nu kaip?

Na man tai labai labai net labai mirksiukas.gif graziai ziurisi. O kas cia per rastras ar kas cia uzdeta, kad atrodo kaip ant tapybos popieriaus atspausta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 15:58)
As visaip ten tas zvakes/knygas deliojau ir man taip susideliojo, atversta kazkaip nesiziurejo, be zvakes man kazko truko. unsure.gif

Aciu wub.gif labai labai uz kritika

Aš manau, kad šiek tiek atitraukus nuo knygos į galą žvakidę, būtų geriau. Ir žvakę reikėtų į tokią bespalvę rinktis mirksiukas.gif
Nu aš čia bandau tau kažkaip mintimis sukompnuoti, bet tai nereiškia, kad būtų geriau biggrin.gif Šaunuolė, kad kitaip bandai fotografuoti. thumbup.gif
Atsakyti
jou, ar gavot nuotraukas? ar neseniai ishsiunciau, tai kazhin ar nepavelavau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 25, 18:16)
jou, ar gavot nuotraukas? ar neseniai ishsiunciau, tai kazhin ar nepavelavau ax.gif  ax.gif  ax.gif

Gausim turbūt apie 22 val., kai jau visų nuotraukas Fėja-burtininkė turės tongue.gif
p.s. neparašiau tau, kad laikau kumščius operacijai, bais užsiėmus buvau, nu bet mintim palinkėjau biggrin.gif Beje, parašyk man į AŽ savo e'mailo adresą, sulauksi dovanų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos...jau sian nepamatysiu foto, bet ryt iskarto pulsiu ziuret...o jau kalip laukiu bigsmile.gif
Del natiurmorto,ar kaip jis ten vadinasi...veza mane seni daikciukai, sikarta nepatiko fonas ir apsvietimas, zvakide deciau toliau,giliau, kaip ir sake merginos, pacia zvake keisciau, manau tiktu tokia jau apvarvejusi nemazai, sviesa gal daryciau sonine, is desines, o fonas gal visai tiktu mano akiai, toks kaip papirusas g.gif Bet esi tikrai saunuole,kad rodai,stengiesi, darai...
man labai patinka tokie seni daikciukai, jau varvinu seile i visokius mazus niekucius, vazeles...kur randu sendaikciuose, tik kartais stabdo kainos...

Del apsvietimo,as ir noreciau bandyt pazaist, tik man reiktu daugiau info kaip ta sviesa atspindet su veidrodziais ar putoplastu...angliskai nesuprantu...tad vien tik is paveiksleliu naudos man jokios, skaityt reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 25, 20:08)
Sveikos...jau sian nepamatysiu foto, bet ryt iskarto pulsiu ziuret...o jau kalip laukiu bigsmile.gif
Del natiurmorto,ar kaip jis ten vadinasi...veza mane seni daikciukai, sikarta nepatiko fonas ir apsvietimas, zvakide deciau toliau,giliau, kaip ir sake merginos, pacia zvake keisciau, manau tiktu tokia jau apvarvejusi nemazai, sviesa gal daryciau sonine, is desines, o fonas gal visai tiktu mano akiai, toks kaip papirusas g.gif Bet esi tikrai saunuole,kad rodai,stengiesi, darai...
man labai patinka tokie seni daikciukai, jau varvinu seile i visokius mazus niekucius, vazeles...kur randu sendaikciuose, tik kartais stabdo kainos...

Del apsvietimo,as ir noreciau bandyt pazaist, tik man reiktu daugiau info kaip ta sviesa atspindet su veidrodziais ar putoplastu...angliskai nesuprantu...tad vien tik is paveiksleliu naudos man jokios, skaityt reikia  doh.gif

Cia siaip ir yra sonine is desines.

Idejau sia i Kudra, jungiau, kad vyrui parodyt-11 uogu, 0 musmiriu.Ir tada per pora minuciu 8 grybai biggrin.gif biggrin.gif Kazkam smagu. cray.gif

http://fotokudra.lt/...=...37&nav=newk
Atsakyti
gal jau siuskit, nes as nebeisgaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 25, 21:21)
gal jau siuskit, nes as nebeisgaliu biggrin.gif

einu! liko viena foto, na bet itraukiu ja i burtus, tikiuosi tikrai atsius ir neliks kazkas be foto smile.gif
kas pirmas nori gauti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 25, 20:25)
einu! liko viena foto, na bet itraukiu ja i burtus, tikiuosi tikrai atsius ir neliks kazkas be foto smile.gif
kas pirmas nori gauti?  lotuliukas.gif

Siusk tiktai biggrin.gif
Atsakyti