Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 21:30)
Cia seimos albumui, bet kritikuoti irgi galima, jei kam noro yra. O dedu nes padaugejo skundu, kad cia niekas nuotrauku nededa. O va mano galva, tai siuo metu tema itin akytyvi ir atsigavus, o visos nuotraukos (bei ju komentarai) keliami i flickr, kur guli graziai sukomplektuoti vienoj vietoj ir jiems negresia pasimesti SM archyvu platybese 4u.gif

šeimos albumui gerai.
Jei komentuoti. Na nėra ta gyvūno foto apie kurią pasakysi wow. Kas man patiko tai ta geltona fone. Gerą foną turi, fotogenišką smile.gif
Dešinėje vos vos trūksta erdvės ir pašviesinčiau tikriausiai, jei foto būtų mano.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 30, 20:36)
šeimos albumui gerai.
Jei komentuoti. Na nėra ta gyvūno  foto apie kurią pasakysi wow. Kas man patiko tai ta geltona fone. Gerą foną turi, fotogenišką  smile.gif
Dešinėje vos vos trūksta erdvės ir pašviesinčiau tikriausiai, jei foto būtų mano.

Tja hm... Dar pasviesinti? As jau pasviesinau, ir taip riebiai, mano akimis. Labai bijau, kad isdegs viskas. Todel vel kyla klausimas:

Kur yra ta riba tarp sviesu ir per sviesu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 20:30)
O dedu nes padaugejo skundu, kad cia niekas nuotrauku nededa. O va mano galva, tai siuo metu tema itin akytyvi ir atsigavus, o visos nuotraukos (bei ju komentarai) keliami i flickr, kur guli graziai sukomplektuoti vienoj vietoj ir jiems negresia pasimesti SM archyvu platybese 4u.gif

bendri žaidimų darbai guli flickre, o kai paskaitai, kad "įmečiau į flickr savo bandymą", bet foto matoma tik draugams (och, damn, kokia aš šiandien vriedna), o va man, kaip mokinei su pagaliau kadaise pastebėtu ir įvertintu tinkamai jau 2nd irgi knieti sužinoti, kas ten per pradžiamokslės foto, o pamatyt negaliu, nes drauguose nesu.. tai irgi ne pyragai liezuvis.gif

foto man patiko. šeimos albumui ir viešiems pademonstravimams draugėms prie kavos - aš dar neišpindėjau turbūt tiek, kad man netiktų ji parodyt hihihi.gif šuo labai mielas, vis norisi žiūrėt ir šypsena kyla smile.gif tik dėmesį šiek tiek atitraukia tos mėlynos ausytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 21:43)
Tja hm... Dar pasviesinti? As jau pasviesinau, ir taip riebiai, mano akimis. Labai bijau, kad isdegs viskas. Todel vel kyla klausimas:

Kur yra ta riba tarp sviesu ir per sviesu?  g.gif

oi žinai, aš per nešiojamą žiūriu, ir nekalibruotas, tai tikriausiai nereikia tikėti mano komentarais apie spalvas ar šviesumą.
Atsakyti
buvo idomus zaidimas iki pirmos nuotraukos gavimo.
ir tada prasidejo - neidomu, nepatinka, sunku, lipu per save ir pan... kur pries tai buvot?

ech jus, skruzdelytes tauskalytes... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 30 lapkričio 2010 - 20:50
as ir sviesinciau suniuka smile.gif man jau geriau siek tiek i isdegima, nei per pilka..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 20:50)
as ir sviesinciau suniuka smile.gif man jau geriau siek tiek i isdegima, nei per pilka..

user posted image

Geriau? Per tamsu? Per sviesu?

Gerai, kad ikeliau, tuoj issiaiskinsiu sviesumo ribas. Panasu, kad jos yra tokios: ten, kur man atrodo jau per sviesu, ir tada dar dvigubai sviesinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 22:04)

Gerai, kad ikeliau, tuoj issiaiskinsiu sviesumo ribas. Panasu, kad jos yra tokios: ten, kur man atrodo jau per sviesu, ir tada dar dvigubai sviesinti hihihi.gif

man geriau. dingsta kažkiek to murzinumo, ne šuniuko murzinumo, bet foto visumoje
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 21:04)

taip, geriau.. siaip aisku labai nuo moniku priklauso.. kas pas mane sviesu, pas kitus tamsu buna.. nes as labai nusisviesinus monitoriu, kad man ryskiai ryskiai rodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 21:04)

sorry uz offtopic biggrin.gif a kodel to ausytes melynos? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2010 11 30, 22:17)
sorry uz offtopic biggrin.gif a kodel to ausytes melynos? ax.gif  biggrin.gif

Tikriausiai buvo teptos zelionka ir dar nenusiplovę.
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2010 11 30, 21:17)
sorry uz offtopic biggrin.gif a kodel to ausytes melynos? ax.gif  biggrin.gif

Draugai nuspalvino hihihi.gif Del to ir fotkinau i seimos albuma, nes nedaznai ausys melynos. Isidejau i aplanka spausdinimui, paziuresiu, kaip ten ne per monitoriu ta sviesa atrodo smile.gif

O jus daznai savo nuotraukas spausdinat? Ka su atspausdintom darot? Kabinat ant sienos? Dedat i albuma? Ar viskas ir lieka kompuose? g.gif
Atsakyti