Sveikos, ikeliau as i grupe savo varianta koliazo, bet kadangi "auto" tai padariau, kad draugai matytu tik Bet siaip grupes nariai turetu matyt, tai jei kam nesimato, saukit temoj, padarysiu "public" Oi sunku buvo
QUOTE(paprasta @ 2010 11 30, 17:11)
turiu ir su dviem
labai fainas sitas, man su dviem geriau.
QUOTE(Alabama @ 2010 11 30, 18:45)
Jetau, na kur jus ta grozi radot?As siandien jau save ant dietos pasodinau, paguuuurklis
Aga, aciu.Man irgi ir rankos, ir fonas kliuna baisiai.Kazin, su tokiu objektyvu yra echmm..pozu kad neiskraipytu galuniu?O del fono pati kalta, reikejo labiau pasistengt.
Aga, aciu.Man irgi ir rankos, ir fonas kliuna baisiai.Kazin, su tokiu objektyvu yra echmm..pozu kad neiskraipytu galuniu?O del fono pati kalta, reikejo labiau pasistengt.
labai nefaina diskutuot, kai nera SM foto, nebijokim tersht temos, EI! pastaruoju metu per daug cia plepalu, nei realiu nuotrauku!
QUOTE(paprasta @ 2010 11 30, 19:20)
tikrai verta- sienos tai tokios šviesios kakavos spalvos, tai iš karto šviesiau ir dieną svetainėje fotografuoti galima laisvai
nu nu - keisti namu interjero dizaina del fotografavimo sveitaineje? nu jau nea palauksiu pavasario.
QUOTE(gotte @ 2010 11 30, 18:53)
Patinka tatuiruotės? O aš manau, kad man būtų sunku rasti žmogų, kuris pafotografuotų mane su tattoo ir pats kaifuotų nuo to, nes daug kam tai nepriimtina yra, netgi šlykštu, ypač kai moteris tatuiruota. Daug kam gražu tik mažytė mažytė kad būtų, vos įmatomas taškiukas, tada žmonės tattoo pateisina.
o man atrodo, kad nieko gero iš tokios režisūros nebūtų gavęsi
o man atrodo, kad nieko gero iš tokios režisūros nebūtų gavęsi
cia atskira OT temike butu. pati neturiu, bet jau nuo seniai svajoju, beda ta, kad man kvepalus sunku ishsirinkt parduotuvej ir dazhniausiai neapsisprendziu ir imu kelis arba nieko. lygiai taip pat su tatoo, siuo atveju - NIEKO as labai sureikshminu toki dalyka, nes tai liecia mano kuna ir yra beveik amzhina. beje, mane zavi diiideles tatoo, normaliose vietose (ne tose kur nesimato arba matosi tik savininkui - kai nesimato, kam ishvis daryt?!). zodziu as sau pazadejau, kad gimtadienio proga [buvo praeita treciadieni], pasidovanosiu pradziai kazhka mazhesnio, bet kaip suprast ko noriu, nezinau. apejau kelis salonus, ziurejau nete, tinkalapiuose, arba pas izimybes, daug groziu... bet apsisprest negaliu.
oi bishki nukrypau
QUOTE(robobebras @ 2010 11 30, 19:20)
fotkinti ant max zoom, ir to iskraipymo praktiskai neliks.
apie kuri cia ishkraipyma?
QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 19:05)
labai fainas sitas, man su dviem geriau.
dėkinga
QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 19:05)
l
labai nefaina diskutuot, kai nera SM foto, nebijokim tersht temos, EI! pastaruoju metu per daug cia plepalu, nei realiu nuotrauku!
cia atskira OT temike butu. pati neturiu, bet jau nuo seniai svajoju,
cia atskira OT temike butu. pati neturiu, bet jau nuo seniai svajoju,
Ot imsiu ir IKELSIU
Kalbam apie ranku iskraipymus, tu juos irgi pastebejai-cia objektyvo darbelis juodas ir mano nezinojimas, kad su tokiu reik zoominti.
As turiu dvi tatuiruotes
QUOTE(bizyte @ 2010 11 30, 12:55)
pirmoji man geriausia, niekas neblaško, tvarkinga tokia ketvirtoj ryškumas geras
Gaila, kad daugiau jokiu nuomoniu nesulaukiau, na, bet gal kita karta...
QUOTE(gizzy @ 2010 11 30, 20:45)
Gaila, kad daugiau jokiu nuomoniu nesulaukiau, na, bet gal kita karta...
Nepyk, lašiukai baisiai neįdomūs žiūrėjimui
O čia tema apie nakolkes( oooo ir aš turiu, rimtai) ir kiek kas išgeria, na dar biškį apie vaikus kurie valgo kenksmingą guašą kurie ne.
Va alabama šaunuolė moka tatoo suderint su fotografija. Jei ne rankos, man puikiai.
QUOTE(frederica @ 2010 11 30, 19:55)
Cia sarkazmo smekla ar as durna?
QUOTE(Alabama @ 2010 11 30, 21:02)
Cia sarkazmo smekla ar as durna?
Pagyriau, kad viską suspėji( čia rimtai) , ne taip kaip aš tik liežuviu malt
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 30, 18:18)
Nugi Greentea, papletkyk ko ismokai is federicos (turiu galvoj kaip graziai pasviesint foto - as stumdau levelius, curves), arba pelem uzleisiu
QUOTE(frederica @ 2010 11 30, 18:51)
Nugi nieko doro aš jos nemokiau, tikrai, ji megaitė nors ir fotografavo RAW rėžimu, nežinojo kaip ir su kuo jį valgyt, tai aš tik užvedžiau ant kelio.
Na ir aišku dar keletas paslapčių, bet tai jau mokamai ( juokauju)
Na ir aišku dar keletas paslapčių, bet tai jau mokamai ( juokauju)
Teip teip, ten viskas pasirodo paprasta, o kas tie leveliai as ten nezinau vis dar Arba zinau, tik nezinau kad ten jie Zodziu, zinau kad nieko nezinau, bet akyse jau sviesiau Susikonspektavau, tai ten parasyta: exposure, brightness ir eksperimentuoti su viskuo kitu
O pelem cia manes prasom negasdinti, turiu suni melynom ausim, kuris jau cielas dvi peles nudejo
Cia seimos albumui, bet kritikuoti irgi galima, jei kam noro yra. O dedu nes padaugejo skundu, kad cia niekas nuotrauku nededa. O va mano galva, tai siuo metu tema itin akytyvi ir atsigavus, o visos nuotraukos (bei ju komentarai) keliami i flickr, kur guli graziai sukomplektuoti vienoj vietoj ir jiems negresia pasimesti SM archyvu platybese