Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 30, 14:12)
Jo, As Airijoj. Toks miestas Navan vadinas (Meath grafyste), labai netoli sostines Dublino.
Papildyta:
Frederica, o kaip tu mokei mustachio sviesint? pamokyk ir mane ka?  blush2.gif naudojuos proga, ir lendu naglai i akis, nes zinau kad visos peliu bijot, ba yra prietaras nestukei neatsakyt  lotuliukas.gif

O,tu viena valanda kelio nuo manęs smile.gif Cavane aš rolleyes.gif
Ir kažką maišai,negavau a pamokų iš Fredericos ... Green tea berods buvo ta laimingoji biggrin.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 30, 15:02)
va toks- tik man pačiai su juoda kava geriau žiūrisi 4u.gif

Aha,juoda kava labiau žiūrėtųsi čia rolleyes.gif O čia pas tave namie taip šviesu ar tu lempas naudojai?

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 15:07)
o gal daug kas ir daug ko ismoko smile.gif

Taip,aš išmokau padaryt sniegą baltą... smile.gif Man visai patiko šitas žaidimas rolleyes.gif Netikėtai atrasti sprendimai ,bandant įgyvendint idėjas...patirties knygelė pildosi sulig kiekvienu žaidimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2010 11 30, 16:53)
O aš manau, kad man būtų sunku rasti žmogų, kuris pafotografuotų mane su tattoo ir pats kaifuotų nuo to...

Toli ieškot nereikėtų rolleyes.gif Aš pati neblogai apsipaišius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 30, 17:59)

Aha,juoda kava labiau žiūrėtųsi čia  rolleyes.gif O čia pas tave namie taip šviesu ar tu lempas naudojai?

šviesu- šviesios sienos, fotografuota netoli lango 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 30, 17:00)
šviesu- šviesios sienos, fotografuota netoli lango 4u.gif

...eisiu sienas baltai dažyt mellow.gif Neįmanoma pas mane viduj fotografuot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 30, 16:59)
O,tu viena valanda kelio nuo manęs  smile.gif  Cavane aš  rolleyes.gif
Ir kažką maišai,negavau a pamokų iš Fredericos ... Green tea berods buvo ta laimingoji  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o geras, maniau kad is airijos as cia viena tupiu, tiesa laurx is tos pacios salos, bet ten jau UK

Nugi Greentea, papletkyk ko ismokai is federicos (turiu galvoj kaip graziai pasviesint foto - as stumdau levelius, curves), arba pelem uzleisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 30 lapkričio 2010 - 18:18
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 30, 18:15)
...eisiu sienas baltai dažyt mellow.gif Neįmanoma pas mane viduj fotografuot sad.gif

tikrai verta- sienos tai tokios šviesios kakavos spalvos, tai iš karto šviesiau thumbup.gif ir dieną svetainėje fotografuoti galima laisvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 30, 17:11)
turiu ir su dviem  ax.gif

Papildyta:
aš, pavyzdžiui, fotografavau pirmą kartą gyvenime kavą- ir tas mano koliažiukas, kur abi mano fotkės, man labai pačiai patinka- gal pirmą kartą taip džiaugiausi tuom, ką gavau ax.gif

pirmoji apkapota tokia is sonu, man atrodo bent po 1 cm, nu bent desinej +1cm butu geriau, ar negriuna kazkiek? Pirmojoje apsvietimas normaliai, is sono, antroje kodel darei praktiskai is priekio?
Svelnu cia taip pas tave, grazu smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 30, 18:45)
Jetau, na kur jus ta grozi radot?As siandien jau save ant dietos pasodinau, paguuuurklis

Aga, aciu.Man irgi ir rankos, ir fonas kliuna baisiai.Kazin, su tokiu objektyvu yra echmm..pozu kad neiskraipytu galuniu?O del fono pati kalta, reikejo labiau pasistengt. censored2.gif

fotkinti ant max zoom, ir to iskraipymo praktiskai neliks. Zodziu, dek fotika kaip imanoma toliau nuo saves, o kiek reikes - prizumink. Ant kiek mm ten fotkinai?

QUOTE(mamagute @ 2010 11 30, 18:52)
robobebrai, reikėjo prie koliažų daugiau pasisakyt.... nu kai kam mokintis reikia 4u.gif

kad joks as ne rimtas ekspertas, pats daugiau klaviatura malu nei kad fotika spaudau, o cia zmones dirba, tobuleja... smile.gif Nepasitikekit mano nuomone ne per kiek, nes as galiu buti ir neteisus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 30, 18:20)
pirmoji apkapota tokia is sonu, man atrodo bent po 1 cm, nu bent desinej +1cm butu geriau, ar negriuna kazkiek? Pirmojoje apsvietimas normaliai, is sono, antroje kodel darei praktiskai is priekio?

visaip kaip bandžiau ax.gif dar tik mokausi šviesą pagaut gerai blush2.gif ačiū už komentarą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 30, 16:04)
O as siaip noriu pasisakyti del musu paskutinio zaidimo... ax.gif
Va sedejau ir sumasciau, kad vis del to man jis nepatiko... Ir tik nepykit  ax.gif 
Nepatiko, nes labai reikejo taikytis prie kito zmogaus minciu, mastyti, kazka tokio, kas tiktu prie butent gautos nuotraukos, spalvos, sviesos ir t.t. na buvo tikrai ne tai kad sunku, bet man besitvarkanciai stalcius, per daug galvojimo ne ta linkme kuria noreciau...  Bet kuriuo atveju tai buvo lyg bandymas prisitaikyti ar net kopijuoti kazka....  g.gif Na nemoku teisingai issireiksti, is dalies saves praradimas... Ir tik dabar suprantu, ta Loretoido "pykti"....  4u.gif

va ta as ir turejau omeny praeita karta pasisakydama.. na man is salies ziurint i viska susidare ispudis toks, kad antras dalyvis noretu labai prisitaikyt prie pirmojo.. bet kai ziurejau ta nuoroda, is kur buvo imta ideja, tai ten taip skirtingai buvo..
kartojuosi, cia tik is salies pastebejimai tokie.. kazkaip mazai tu istoriju buvo, o tik labai stengtasi atkartot vienaip ar antraip pirmaja foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 30, 18:20)

fotkinti ant max zoom, ir to iskraipymo praktiskai neliks. Zodziu, dek fotika kaip imanoma toliau nuo saves, o kiek reikes - prizumink. Ant kiek mm ten fotkinai?

SUper, aciu.Nezinau, nezoominau, o Exifo kazkodel neberodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 30, 19:18)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  o geras, maniau kad is airijos as cia viena tupiu, tiesa laurx is tos pacios salos, bet ten jau UK

Nugi Greentea, papletkyk ko ismokai is federicos (turiu galvoj kaip graziai pasviesint foto - as stumdau levelius, curves), arba pelem uzleisiu  lotuliukas.gif

Nugi nieko doro aš jos nemokiau, tikrai, ji megaitė nors ir fotografavo RAW rėžimu, nežinojo kaip ir su kuo jį valgyt, tai aš tik užvedžiau ant kelio.
Na ir aišku dar keletas paslapčių, bet tai jau mokamai biggrin.gif ( juokauju)
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 30, 19:20)

kad joks as ne rimtas ekspertas, pats daugiau klaviatura malu nei kad fotika spaudau, o cia zmones dirba, tobuleja... smile.gif Nepasitikekit mano nuomone ne per kiek, nes as galiu buti ir neteisus smile.gif

per melą galim ir iki teisybės prisikast biggrin.gif Ginčuose gimsta tiesa ax.gif Šiaip gal nė vieno komentaro negalim 100 % už gryną pinigą priimt rolleyes.gif
Atsakyti
Mano subjektyvūs pamąstymai apie žaidimą. Per daug mes skirtingi visom prasmėm, kad būtų buvęs malonus procesas ir džiuginantis rezultatas. Sekėm dviejų merginų - Jelenos ir Anios - pavyzdžiu, bet nors jas skiria tūkstančiai kilometrų, sieja gerokai daugiau nei pažintis kokiam moteriškių forume tongue.gif Bent jau pačios rašo, kad yra draugės, o tai reiškia, kad požiūris į daugybę dalykų yra jei ne toks pats, tai bent jau artimas smile.gif Jos pažįsta viena kitą iš pusės žodžio, t.y. vieno kadro - ir jau gimsta istorija, kuri gal mums ne visad kalba, bet joms ji yra labai suprantama ax.gif Tą patį pastebėjome ir čia - lengva sudėlioti, jei gavai tą, kas tau artima, gražu, ir tikrai sunku, jei kažkas tave erzina... Gerai, kad pabandėm ir supratom, kad žaisti tą žaidimą galima tik su artimu žmogumi. Beje, neteko sutikti kur daugiau taip žaidžiančių, visi koliažai iš svetimų foto daromi patikimo principu - va toks rezultatas ir yra puikus, nes pasirenkamos tos nuotraukos, kurios kažką tau kalba - ir spalvom, ir turiniu biggrin.gif Ir aišku koliažai iš savų nuotraukų - kai norim parodyti detales, spalvų niuansus, trumpą istoriją ar dar ką. Vieniems tai artima, kitiems visai beprasmiška - tuom ir džiaugiamės, turėsim mažiau konkurentų bigsmile.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti