QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 16:05)
nepastebejau skardos
man pirmoji geriausia, o kur visas pyragas, tai laaabai plokscia. ir per balta, man aki rezhia.
cia viskas labai taikliai ir aishkiai syrashta, mano mintys irgi tokios. ko labiausiai truksta - tai virtuves detaliu, kazhkokiu jaukiu. man patiko is maistu, tavo muffins, pyragaiciai, ten spakvishkai labai gerai viskas, ir tokios foto kaip is zurnalu, ten nesinoretu man jaukiu buiteko detaliu (pvz Loretoido virtuves foto, visada kazhkas yra, grazhu ziuret, bet kartais ir tokios zurnalines, kaip tavo pyragaiciai, vezha).
pas tave baltas stalas? ar patiesei kazhka? galvojau i softboxa pyraga inkishai ;]
Nu jau tu kai imi komentuot tai sustot negali
is kart uz visa savaite issikalbi
Stalas tikrai ne baltas, dengiau ta pacia medziaga kuria siaip fonui naudoju... Del visu namudiniu detaliu ir siaip viso kito, mano nuommone, pirma reik ismok pati daikta nufotkint, tinkama kampa parinkt ir t.t. O po to jau zaisti su aplinka... Tai is esmes irgi yra nemazas darbas, tuo labiau man(nes butas nuomojamas ir tikrai ne is paciu graziausiu).... Taigi neturiu realiai salygu daryti graziu vaizdu
....
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 30, 16:40)
Nu tai nesikuklink, prašyk namo
Kalėdos - stebuklų metas
Tik šviesaus prašyk, su dideliais langais, kad fotkint galėtum
O as siaip noriu pasisakyti del musu paskutinio zaidimo...
Va sedejau ir sumasciau, kad vis del to man jis nepatiko... Ir tik nepykit
Nepatiko, nes labai reikejo taikytis prie kito zmogaus minciu, mastyti, kazka tokio, kas tiktu prie butent gautos nuotraukos, spalvos, sviesos ir t.t. na buvo tikrai ne tai kad sunku, bet man besitvarkanciai stalcius, per daug galvojimo ne ta linkme kuria noreciau... Bet kuriuo atveju tai buvo lyg bandymas prisitaikyti ar net kopijuoti kazka....
Na nemoku teisingai issireiksti, is dalies saves praradimas... Ir tik dabar suprantu, ta Loretoido "pykti"....
Ech kaip palengvejo pasisakius
Ir siai pcia toks truputi
is mano puses, tai prasukit ir daug nesigilinkit