Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 16:00)

va toks- tik man pačiai su juoda kava geriau žiūrisi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 16:05)
nepastebejau skardos biggrin.gif
man pirmoji geriausia, o kur visas pyragas, tai laaabai plokscia. ir per balta, man aki rezhia.

cia viskas labai taikliai ir aishkiai syrashta, mano mintys irgi tokios. ko labiausiai truksta - tai virtuves detaliu, kazhkokiu jaukiu. man patiko is maistu, tavo muffins, pyragaiciai, ten spakvishkai labai gerai viskas, ir tokios foto kaip is zurnalu, ten nesinoretu man jaukiu buiteko detaliu (pvz Loretoido virtuves foto, visada kazhkas yra, grazhu ziuret, bet kartais ir tokios zurnalines, kaip tavo pyragaiciai, vezha).

pas tave baltas stalas? ar patiesei kazhka? galvojau i softboxa pyraga inkishai ;]

Nu jau tu kai imi komentuot tai sustot negali smile.gif is kart uz visa savaite issikalbi thumbup.gif Stalas tikrai ne baltas, dengiau ta pacia medziaga kuria siaip fonui naudoju... Del visu namudiniu detaliu ir siaip viso kito, mano nuommone, pirma reik ismok pati daikta nufotkint, tinkama kampa parinkt ir t.t. O po to jau zaisti su aplinka... Tai is esmes irgi yra nemazas darbas, tuo labiau man(nes butas nuomojamas ir tikrai ne is paciu graziausiu).... Taigi neturiu realiai salygu daryti graziu vaizdu smile.gif....

QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 30, 16:40)
Nu tai nesikuklink, prašyk namo mirksiukas.gif Kalėdos - stebuklų metas bigsmile.gif Tik šviesaus prašyk, su dideliais langais, kad fotkint galėtum biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

O as siaip noriu pasisakyti del musu paskutinio zaidimo... ax.gif
Va sedejau ir sumasciau, kad vis del to man jis nepatiko... Ir tik nepykit ax.gif
Nepatiko, nes labai reikejo taikytis prie kito zmogaus minciu, mastyti, kazka tokio, kas tiktu prie butent gautos nuotraukos, spalvos, sviesos ir t.t. na buvo tikrai ne tai kad sunku, bet man besitvarkanciai stalcius, per daug galvojimo ne ta linkme kuria noreciau... Bet kuriuo atveju tai buvo lyg bandymas prisitaikyti ar net kopijuoti kazka.... g.gif Na nemoku teisingai issireiksti, is dalies saves praradimas... Ir tik dabar suprantu, ta Loretoido "pykti".... 4u.gif

Ech kaip palengvejo pasisakius lotuliukas.gif Ir siai pcia toks truputi poster_offtopic.gif is mano puses, tai prasukit ir daug nesigilinkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 15:23)

bet kokia tu saunuole!
.

QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 15:32)

bet kokia tu saunuole!

Jeee, mane du kart pagire biggrin.gif Dvigubai smagu, nors ir nepelnytai smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 30, 16:02)

Man labai patinka toks melsvumas.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 30, 17:02)

Pirmas tavo variantas daug geriau ziurejosi, cia man visko daugoka... noretusi tik dvieju foto...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 30, 16:04)
O as siaip noriu pasisakyti del musu paskutinio zaidimo... ax.gif
Va sedejau ir sumasciau, kad vis del to man jis nepatiko... Ir tik nepykit  ax.gif 
Nepatiko, nes labai reikejo taikytis prie kito zmogaus minciu, mastyti, kazka tokio, kas tiktu prie butent gautos nuotraukos, spalvos, sviesos ir t.t. na buvo tikrai ne tai kad sunku, bet man besitvarkanciai stalcius, per daug galvojimo ne ta linkme kuria noreciau...  Bet kuriuo atveju tai buvo lyg bandymas prisitaikyti ar net kopijuoti kazka....  g.gif Na nemoku teisingai issireiksti, is dalies saves praradimas... Ir tik dabar suprantu, ta Loretoido "pykti"....  4u.gif

Ech kaip palengvejo pasisakius  lotuliukas.gif  Ir siai pcia toks truputi  poster_offtopic.gif is mano puses, tai prasukit ir daug nesigilinkit wink.gif

manau, kad cia daug kam smile.gif nors jis turejo lengvas but zaidimas, gavosi kazkaip sunkiai smile.gif ir siaip kitaip nei tu mergaiciu, kurias emem kaip pavyzdi. ten taip ramiai viskas vyko, kaip suprantu biggrin.gif o cia reikejo prisiverst smile.gif bet siaip kazkuo ir patiko.. patinka laukt foto.. patinka, kad pati visgi per miska per salcius bridau.. patiko, kad sukau lizdelius.. taigi visgi naudos yra biggrin.gif

o gal daug kas ir daug ko ismoko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 30, 16:05)
Pirmas tavo variantas daug geriau ziurejosi, cia man visko daugoka... noretusi tik dvieju foto...

turiu ir su dviem ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 16:07)

aš, pavyzdžiui, fotografavau pirmą kartą gyvenime kavą- ir tas mano koliažiukas, kur abi mano fotkės, man labai pačiai patinka- gal pirmą kartą taip džiaugiausi tuom, ką gavau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 30, 17:04)
Nu jau tu kai imi komentuot tai sustot negali smile.gif is kart uz visa savaite issikalbi  thumbup.gif  Stalas tikrai ne baltas, dengiau ta pacia medziaga kuria siaip fonui naudoju... Del visu namudiniu detaliu ir siaip viso kito, mano nuommone, pirma reik ismok pati daikta nufotkint, tinkama kampa parinkt ir t.t. O po to jau zaisti su aplinka... Tai is esmes irgi yra nemazas darbas

sutinku. bet as net nestaruoju, nes manes vien daiktu fotografavimas nekabina. bet manau, kad siuo atveju daugumazh tu teisi.

tai ka CIA jau, nesusmulkinsiu hehe. as pastebejau, kad po bishki ir trumpai nemoku, nedave man Dievas tokios dovanos doh.gif o jei turiu laiko, tai su malonumu aktyviai bendrauju ir koemntuoju.

del zaidimo - nepatiko hmm. na anyway, tai juk praktika buvo, m? juk ne totally useless..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 17:07)
nors jis turejo lengvas but zaidimas, gavosi kazkaip sunkiai smile.gif ir siaip kitaip nei tu mergaiciu, kurias emem kaip pavyzdi. ten taip ramiai viskas vyko, kaip suprantu biggrin.gif o cia reikejo prisiverst smile.gif bet siaip kazkuo ir patiko.. patinka laukt foto.. patinka, kad pati visgi per miska per salcius bridau.. patiko, kad sukau lizdelius.. taigi visgi naudos yra biggrin.gif

sunkiai. taip. bet gal dauguma ivertins tai? ar cia tik as taip galvoju? man paprasciausiai tampa nelabai idomu, kai pyksht poksht ir gavosi. aishku faina, malonu, savimeile glosto, kad jau neva moki, zinai, BET.. mirksiukas.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 11 30, 17:05)
Jeee, mane du kart pagire biggrin.gif Dvigubai smagu, nors ir nepelnytai smile.gif

zzzzz ;]]]]] hehhee. nu tebunie. vistik tiesa ;p
Atsakyti
357
http://www.flickr.co...09@N03/?saved=1
Ai, cia nededu, nes visvien shhh, kad neterst temos.
Kritika visada laukiama, kad ir baisi-pribaisi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 30, 17:22)
357

Man graži tu ir žvilgsnis labai geras, bet foto- nia. Neskanu tiesiog. Ta ranka baisiai man kliūna. Fonas irgi mane erzina, nors jei tu turėtum rankose kokį teptuką, kepurę dažytojos iš laikraščio, surežisuot ale remontą, gal tada ir nieko smile.gif Bet jau tu fotogeniška, tai pavydu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 17:35)
Man graži tu ir žvilgsnis labai geras, bet foto- nia. Neskanu tiesiog. Ta ranka baisiai man kliūna. Fonas irgi mane erzina, nors jei tu turėtum rankose kokį teptuką, kepurę dažytojos iš laikraščio, surežisuot ale remontą, gal tada ir nieko smile.gif Bet jau tu fotogeniška, tai pavydu  bigsmile.gif

Jetau, na kur jus ta grozi radot?As siandien jau save ant dietos pasodinau, paguuuurklis

Aga, aciu.Man irgi ir rankos, ir fonas kliuna baisiai.Kazin, su tokiu objektyvu yra echmm..pozu kad neiskraipytu galuniu?O del fono pati kalta, reikejo labiau pasistengt. censored2.gif
Atsakyti
robobebrai, reikėjo prie koliažų daugiau pasisakyt.... nu kai kam mokintis reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 15:23)
laukiu sito tavo experimento. tatoo  wub.gif

Patinka tatuiruotės? g.gif O aš manau, kad man būtų sunku rasti žmogų, kuris pafotografuotų mane su tattoo ir pats kaifuotų nuo to, nes daug kam tai nepriimtina yra, netgi šlykštu, ypač kai moteris tatuiruota. Daug kam gražu tik mažytė mažytė kad būtų, vos įmatomas taškiukas, tada žmonės tattoo pateisina.

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 16:07)
manau, kad cia daug kam smile.gif nors jis turejo lengvas but zaidimas, gavosi kazkaip sunkiai smile.gif ir siaip kitaip nei tu mergaiciu, kurias emem kaip pavyzdi. ten taip ramiai viskas vyko, kaip suprantu biggrin.gif o cia reikejo prisiverst smile.gif bet siaip kazkuo ir patiko.. patinka laukt foto.. patinka, kad pati visgi per miska per salcius bridau.. patiko, kad sukau lizdelius.. taigi visgi naudos yra biggrin.gif

Aš daug ko išmokau... drinks_cheers.gif Man patiko žaisti, nes tai skatino eiti ir daryti, stengtis. Žinoma, kita medalio pusė, kad tai jau nėra autorinis darbas ir tenka tam tikra prasme save varžyti, kad "susigroti" su porininku ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 30, 17:22)
357

pakomentavau ten mirksiukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 17:35)
Fonas irgi mane erzina, nors jei tu turėtum rankose kokį teptuką, kepurę dažytojos iš laikraščio, surežisuot ale remontą, gal tada ir nieko smile.gif

o man atrodo, kad nieko gero iš tokios režisūros nebūtų gavęsi g.gif
Atsakyti