QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 26, 11:16)
reik issaugot ateinaciom kartoms, nes galiu i psichiatrine atsigult vis rasydama
ishsisaugok. tikrai reikes
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 29, 16:31)
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 13:38)
o yra sniego rezimas?
velnias, negirdejau tokio
as irgi
QUOTE(robobebras @ 2010 11 29, 13:47)
as irgi negirdejau, zinau kad yra besmegenio, tai "auto" vadinasi
oi negaliu ;]]]]]
QUOTE(Akasha @ 2010 11 28, 00:54)
Kai jau idejau tai pamaciau, kad skarda aptrupejus ir vaizda gadina
nu bet drepkit dar ka matot...
nepastebejau skardos
man pirmoji geriausia, o kur visas pyragas, tai laaabai plokscia. ir per balta, man aki rezhia.
QUOTE(Yvette @ 2010 11 28, 11:42)
Bet jei norėjai nufotografuoti taip, kad pamačius šią foto lėkčiau į virtuvę ieškoti užsilikusio sausainio gabalėlio ar pradėčiau maišyti tešlą - šiuo atveju foto neveža. Tikriausiai dėl dirbtinio apšvietimo, gal dėl to, kad baltam fone fotografuota ir atrodo, kaip iškirpta iš žurnalo ir priklijuota. Taip jaunystėje darydavau, kai rinkau receptus. Baltas fonas, dirbtinis apšvietimas pradaigino šilumą, menamą pyrago kvapą ir dar daug ko kitko.
Apskritai nelengva fotografuoti maistą.
cia viskas labai taikliai ir aishkiai syrashta, mano mintys irgi tokios. ko labiausiai truksta - tai virtuves detaliu, kazhkokiu jaukiu. man patiko is maistu, tavo muffins, pyragaiciai, ten spakvishkai labai gerai viskas, ir tokios foto kaip is zurnalu, ten nesinoretu man jaukiu buiteko detaliu (pvz Loretoido virtuves foto, visada kazhkas yra, grazhu ziuret, bet kartais ir tokios zurnalines, kaip tavo pyragaiciai, vezha).
QUOTE(Akasha @ 2010 11 28, 13:27)
Zinok apsvietimo cia jokio
pas tave baltas stalas? ar patiesei kazhka? galvojau i softboxa pyraga inkishai ;]
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 28, 12:35)
Kai lankiau kursus, mums truputį papasakojo apie tai, kas ištiesų yra maisto foto: alaus puta padaryta iš fairy, tortai iš makrofleksų ir dar priklijuoti su super glue
Pomidorai netikri ar nudažyti.. NU žodžiu, visiška apgaulė
Ir tikrai labai sunku.
geeeeras
nujauciau, bet nezinojau hehe.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 01:09)
gerai. spalvos man visai nieko, nors prie kudikiu retai kada gerai prisiderina ivairus actionai, nebent jb, cia action? akytes nice. bet kad vaziuoja tai faktas.