Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Marile @ 2010 11 30, 13:04)
Laba,

kas matėt, kas nematėt, įkėliau ir aš savo koliažiuką smile.gif Jei Alabama nemelavo, pirmoji foto  Airv  biggrin.gif  AIRV   ploja.gif  ploja.gif

Man patinka.Ir as nemeluoju, ten tikrai Airv pirma biggrin.gif
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 30, 13:06)
Labai  thumbup.gif

Ir aš įgivendinau kitą mano istorijos idėją....  smile.gif

Man su sidro kibiru patiko, niam tokia.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 30, 12:10)
Man su sidro kibiru patiko, niam tokia.

Ačiū wink.gif Ištikro tai ten arbata ph34r.gif Kiek ankstoka sidrą virt...bo tikrai būčiau nesusilaikius ir pasrėbus šaukštą,o į darbą tuoj....
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 30, 12:30)
atsiprasau uz sukelta itampa.  dingstu

na va, as juk sakiau, kad geros nuotaikos forume visada pralaimi pikti, burbuliuojantys ir nepatenkinti.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 30, 15:42)
na va, as juk sakiau, kad geros nuotaikos forume visada pralaimi pikti, burbuliuojantys ir nepatenkinti.

as visai ne pikta, tiesiog kaip ir visi uzdavus normalu (bent jau man) klausima, tikejausi gauti normalu atsakyma, o ne paniekinga "iskritusi is medzio ar ka?" smile.gif visada elgiuosi taip, kaip ir su manim elgiasi smile.gif

beje, jeigu kam reikes tokiu dazu (ne guaso, kaip Laukine patare) ju yra Meno muzoje, Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 26, 11:16)
reik issaugot ateinaciom kartoms, nes galiu i psichiatrine atsigult vis rasydama biggrin.gif

ishsisaugok. tikrai reikes 4u.gif
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 29, 16:31)
Velykoms jau tikrai bus 

biggrin.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 13:38)
o yra sniego rezimas? biggrin.gif velnias, negirdejau tokio smile.gif

as irgi thumbup.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 11 29, 13:47)
as irgi negirdejau, zinau kad yra besmegenio, tai "auto" vadinasi biggrin.gif

lotuliukas.gif oi negaliu ;]]]]]
QUOTE(Akasha @ 2010 11 28, 00:54)
Kai jau idejau tai pamaciau, kad skarda aptrupejus ir vaizda gadina  blush2.gif  nu bet drepkit dar ka matot...

nepastebejau skardos biggrin.gif
man pirmoji geriausia, o kur visas pyragas, tai laaabai plokscia. ir per balta, man aki rezhia.
QUOTE(Yvette @ 2010 11 28, 11:42)
Bet jei norėjai nufotografuoti taip, kad pamačius šią foto lėkčiau į virtuvę ieškoti užsilikusio sausainio gabalėlio ar pradėčiau maišyti tešlą - šiuo atveju foto neveža. Tikriausiai dėl dirbtinio apšvietimo, gal dėl to, kad baltam fone fotografuota ir atrodo, kaip iškirpta iš žurnalo ir priklijuota. Taip jaunystėje darydavau, kai rinkau receptus. Baltas fonas, dirbtinis apšvietimas pradaigino šilumą, menamą pyrago kvapą ir dar daug ko kitko.
Apskritai nelengva fotografuoti maistą.

cia viskas labai taikliai ir aishkiai syrashta, mano mintys irgi tokios. ko labiausiai truksta - tai virtuves detaliu, kazhkokiu jaukiu. man patiko is maistu, tavo muffins, pyragaiciai, ten spakvishkai labai gerai viskas, ir tokios foto kaip is zurnalu, ten nesinoretu man jaukiu buiteko detaliu (pvz Loretoido virtuves foto, visada kazhkas yra, grazhu ziuret, bet kartais ir tokios zurnalines, kaip tavo pyragaiciai, vezha).
QUOTE(Akasha @ 2010 11 28, 13:27)
Zinok apsvietimo cia jokio

pas tave baltas stalas? ar patiesei kazhka? galvojau i softboxa pyraga inkishai ;]
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 28, 12:35)
Kai lankiau kursus, mums truputį papasakojo apie tai, kas ištiesų yra maisto foto: alaus puta padaryta iš fairy, tortai iš makrofleksų ir dar priklijuoti su super glue smile.gif Pomidorai netikri ar nudažyti.. NU žodžiu, visiška apgaulė  doh.gif Ir tikrai labai sunku.

geeeeras lotuliukas.gif nujauciau, bet nezinojau hehe.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 01:09)
nu, ką manot?

gerai. spalvos man visai nieko, nors prie kudikiu retai kada gerai prisiderina ivairus actionai, nebent jb, cia action? akytes nice. bet kad vaziuoja tai faktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 30 lapkričio 2010 - 15:07
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 29, 22:10)
O tu kur? Airijoj? Kuriam mieste? Jamčiau tave į modelius ,jei imtum mane už fotografus  blush2.gif Tik mano laikas labai ribotas...ta prasme dirbu aš kartais šešias,kartais penkias dienas per savaitę... tai realiai tik sekmadieniai laisvi pas mane...

Jo, As Airijoj. Toks miestas Navan vadinas (Meath grafyste), labai netoli sostines Dublino.
Papildyta:
Frederica, o kaip tu mokei mustachio sviesint? pamokyk ir mane ka? blush2.gif naudojuos proga, ir lendu naglai i akis, nes zinau kad visos peliu bijot, ba yra prietaras nestukei neatsakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 30 lapkričio 2010 - 15:13
nu ir paskutinis lotuliukas.gif pavariau as hehehhe smile.gif smile.gif

QUOTE(Almost @ 2010 11 28, 14:13)
vienam reikia spyrio į užpakalį, kad baigtų zyzt dėl sunkaus daikto fotografuot, kitam reikia pagalbos su namų darbais, trečiam nieko nereikia - užtenka pasižiūrėt nuotraukas, kurių čia publikuojama vis mažiau...

! drinks_cheers.gif labai pritariu. less talking more action. =]
QUOTE(gotte @ 2010 11 28, 13:25)
Dar turiu idėją pafotkinti prie dirbtinio apšvietimo MB iš nugaros, sužaisti kažką su jo tattoo..nes jinai didelė ir įspūdinga...

laukiu sito tavo experimento. tatoo wub.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 11 26, 17:46)
Man kazkoks 365 dienu projektas uzejo
Pipirai tai pasimete biggrin.gif

bet kokia tu saunuole! grazu ziuret. tobuleji. man patiko labai pirmoji. ir idomu, ir zhvilgsnis sustoja, ir spalvos aki traukia, ryshkumas as well. nice.
QUOTE(Yvette @ 2010 11 26, 21:05)
Manau bandysiu vieną foto į savaitę. Kasdien po foto manau neužbaigčiau, nes būna dienų tikrai nepaimu fotoaparato į rankas, dažnai ir dėl laiko stokos.

hmmm, gal jungsiuos.. viena i savaite sakai? gal i dvi? bet ne bet ka, o su mintim, kad ne tai kad sazine shvari, bet ir ishmokti kazhka naujo.
QUOTE(robobebras @ 2010 11 29, 02:48)
beje, ta proga dar viena ideja - zaidimas.
Isrenkam banaliai elementaru daikta, visiems bendra (kad ir gvazdikas ar bet kas visiems prieinamas), fotkinam ji savo fantazijos ribose, rodomes ir dziaugiames rezultatais smile.gif

taip taip taip!!!!
QUOTE(paprasta @ 2010 11 28, 20:59)
o aš bepildydama pirmąją nuotrauką, sukūriau ir koliažiuką savajį- abi nuotraukos mano

pasakishkai. labai geras. man patinka!
QUOTE(Alabama @ 2010 11 27, 15:09)
Siaip toks su dvi po 500W ir stovu kainuoja apie 70Lt.500 nereik, bet kokias 200 tai jo.
Vo, 7 litai biggrin.gif

neponial. tai 70 ar 7? gal kas uzrodyt gali kokias pirkt? pigiausias? blush2.gif nu ko neishmanau - tai visokiu statybiniu reikalu... ir ekonomishkumo..
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 28, 10:35)
O jei trumpai, tai kaip darei softboxa?Jei nenori terst temos, gali az...aciuka

parashyk jutubej - how to make softbox. nerasiu dabar, bet as pagal filmuka pasidariau, geda sakyt, bet jau vos ne pusmeti negaliu ishbandyt. idomu buvo suzinot ar pirktinis kazhkuom pranashesnis, del to klausiau akashos, koki ji turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 30 lapkričio 2010 - 15:31
QUOTE(Maggie @ 2010 11 30, 15:23)
ei, panele, paklausysi tu viena karta musu viena karta ar ne? biggrin.gif pabandyk su mazhiau sharpo, kaaaaa blush2.gif (as nepiktybishkai, man patinka kontrastingos, uzhsharpintos foto, bet - NE visada).

sakai nesharpinai...? unsure.gif nu tada nezinau..

man tai atrodo, kad cia daugiau kontrasto, nei sharpo uzdeta. Ohara, idek kada kokia tik is fotiko fotke. kad pamatytume kaip pradzioj buna pas tave.. gal rimtai fotike kas nustatyta..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 16:29)
man tai atrodo, kad cia daugiau kontrasto, nei sharpo uzdeta. Ohara, idek kada kokia tik is fotiko fotke. kad pamatytume kaip pradzioj buna pas tave.. gal rimtai fotike kas nustatyta..

aha, tik tik padaryta ir visai nepaliesta jokiu programu foto. ir kad nebutu labai tamsi.
QUOTE(Almost @ 2010 11 28, 14:13)
vienam reikia spyrio į užpakalį, kad baigtų zyzt dėl sunkaus daikto fotografuot, kitam reikia pagalbos su namų darbais, trečiam nieko nereikia - užtenka pasižiūrėt nuotraukas, kurių čia publikuojama vis mažiau...

! drinks_cheers.gif labai pritariu. less talking more action. =]
QUOTE(gotte @ 2010 11 28, 13:25)
Dar turiu idėją pafotkinti prie dirbtinio apšvietimo MB iš nugaros, sužaisti kažką su jo tattoo..nes jinai didelė ir įspūdinga...

laukiu sito tavo experimento. tatoo wub.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 11 26, 17:46)
Man kazkoks 365 dienu projektas uzejo
Pipirai tai pasimete biggrin.gif

bet kokia tu saunuole! grazu ziuret. tobuleji. man patiko labai pirmoji. ir idomu, ir zhvilgsnis sustoja, ir spalvos aki traukia, ryshkumas as well. nice.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 30, 09:11)
visgi man namo reik biggrin.gif objektyvo kaip ir nereik...

Nu tai nesikuklink, prašyk namo mirksiukas.gif Kalėdos - stebuklų metas bigsmile.gif Tik šviesaus prašyk, su dideliais langais, kad fotkint galėtum biggrin.gif
Atsakyti
Maggie, ačiū 4u.gif Dar turiu variantą su baltinta kava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 30, 16:43)
Maggie, ačiū  4u.gif  Dar turiu variantą su baltinta kava  4u.gif

paroo ;]
Atsakyti