QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 29, 22:52)
Nu irgi nesupratau.
Pasižymiu tarkim žmogaus akis. Tarkim jas noriu patamsit. Pasižymiu su "quick selection tool" ir ką tada? Kaip tamsint?
Nu gausi per sikna, kai susitiksim...
Kaip tai daryti as tau jau vasara buvau parodzius ir paaiskinus....
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 29, 22:55)
Kas keisčiausia, kad kai fotkinau su muiline, niekada nekarpydavo, spausdindavo kaip paduodavau ir nieko sakyt nereikėdavo...O va su šituo fotiku fotkintas jie man nukarpo.
Va dabar su pikasa bandau koliažą sudėt, tai sudedu dvi foto, tai vieną vapše ne taip nukerpa, matyt netelpa. Bet esmė- kerpa pikasa per vaiko rankas, nors iš kitos puses pilna laisvo fono per kurį galima drąsiai būtų kirpt.
Priklauso nuo to kokiu formatu spauzdini... jei 10x15 tai atitikmuo bus kaip ir dabar veidrodinio 2x3, bet jei ten tarkim kokius didesnius formatus, tai nebeatitiks, todel visada turi kasiklausti zmoniu, kokio dydzio nuotraukas darys... Ir atitinkamai apkarpyti....
Del koliazu nezinau, kaip ten su picasa, bet su Photoscape, reikia pasirinkti koki koliazo dydi daysi ir jei tarkim atitinka 2x3 horizontalia foto, kurioje bus dvi vertikalios, tai jos bus tikrai gana nemazai apkarpytos is virsaus ir apacios, bet pacia foto ten galima pastumdyti ir nusireguliuoti, kad nenukirstu svarbiu detaliu
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 01:26)
Siandien mokiausi SVIESINTI
Nugi nuskilo man pas Loreta poron pakliut, tai migam tuo reikalu uzsiemiau, o taip tai ir kirmyciau tamsiam miske
Aciu Erikai uz pamokas, man net akyse prasviesejo
Geriau? Blogiau? Ka dar taisyt? Sutaisysiu ir tada nauja i grupe ikelsiu
Negerai pasviesinai, nes uzsimuilino viskas, sviesink su leveliais, curvem ar su brightnes... Cia kaip suprantu su lightnes sviesinai, o jis uzdeda toki ale ruka...
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 30, 11:34)
nors Robobebras man neleido klausti, bet vis tiek paklausiu
Yvete, ir kitos kurios raset kad duodat veiklos vaikams su dazais, tai vakar atsigulusi galvojau, kur tokiu dazu gauti, kurie butu nekenksmingi? na as zinau, kad maniskis tikrai ragaus tuos dazus,kad bus ir neskanu, vis tiek juos valgys
kazkada esu ieskojusi prie vaikisku prekiu, tai radau tik tokius, kuriuos nuo 3m rekomenduojama duoti. Kur tokiu dazu ieskoti, ir ar jie is viso tokie egzistuoja?
Buna parduotuvese vaikams dazai rankomis piesti... jie ten skirti ir mazesniems nei 3metu jei neklystu... nieko ten baisaus neatsitiks jei viena kita karta palaizys.... ne tokiu nuodu visokiuose ciulpinukuose yra... Del guaso, tai is rubu tikrai labai sunkiai issiplauna, o vietomis ir neissiplauna.... Taigi nerizikuociau su gerais rubais...
Daryk fotosesija savaitgali, kad ir tevelis vutu namuose ir tada leisi jiems kartu piesti, kad tevelis priziuretu vaika, o tu sau ramiai fotografuoti galesi...