Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 30, 10:34)
nors Robobebras man neleido klausti, bet vis tiek paklausiu tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Yvete, ir kitos kurios raset kad duodat veiklos vaikams su dazais, tai vakar atsigulusi galvojau, kur tokiu dazu gauti, kurie butu nekenksmingi? na as zinau, kad maniskis tikrai ragaus tuos dazus,kad bus ir neskanu, vis tiek juos valgys biggrin.gif  kazkada esu ieskojusi prie vaikisku prekiu, tai radau tik tokius, kuriuos nuo 3m rekomenduojama duoti. Kur tokiu dazu ieskoti, ir ar jie is viso tokie egzistuoja?

Neturiu mažų vaikų, bet neduočiau savo vaikui, kuris viską deda į burną, dažų blink.gif Duočiau uogienės (įvairių spalvų galima rasti), miltų, grietinės, kremą kokį suplakčiau, grietinėlę ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 30 lapkričio 2010 - 10:51

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 30, 10:34)
nors Robobebras man neleido klausti, bet vis tiek paklausiu tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Yvete, ir kitos kurios raset kad duodat veiklos vaikams su dazais, tai vakar atsigulusi galvojau, kur tokiu dazu gauti, kurie butu nekenksmingi?

Ale tu kaip iš medžio iškritus- kad ir toj pačioj Žaislų planetos parduotuvėj- rasi puikaus guašo, kuris lengviausiai nusiplauna nuo drabužių, grindų, sienų ir dar kuris yra nekenksmingas, jei mažasis dailininkas paragauja. Pilna priemonių, tikrai. Pasiklausinėk parduotuvėse. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Bandau kelti lasiukus ax.gif Is kokiu 200 nuotrauku tik kelios man visai nieko pasirode blush2.gif Lauksiu ir jusu nuomoniu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ką manot, jei toks kvietimas:

user posted image

Lyg rėmelių norėtųsi ar ne? g.gif

Papildyta:
ne, nesinorėtų. rolleyes.gif
Atsakyti
....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 30 lapkričio 2010 - 11:28
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 10:58)

Lyg rėmelių norėtųsi ar ne? g.gif

Vat nepasitikiu savim-norejau vakar iskart pasakyt, kad vaikutis nuotraukoj ciozia, bet pabijojau, palaukiau, kol kitos pakomentuos.
Tai bandau dabar pirma.As noreciau ta grazu rakta taip pasukt, kad jis labiau matytusi, bet cia IMHO.Gal ir pati lapa kazkaip labiau i ziurova pasukt.

Rasysiu tau dabar sms'us hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 30, 11:00)
iskritus ar ne, jau rasiau, kad ieskojau, radau tinkamus nuo 3m, nusiplauna ar ne man dzin, svarbu kad nesukeltu zalos vaikui kai i burna ikis....
antroji man, tik tas sonas bliudo cia trugdo smile.gif

Tie, apie kuriuos kalbu, nekenksmingi. Nežinau kiek metų Tavo vaikui, žinoma, jei jis vakar gimė, gal ir neverta būtų jam ragaut dažų, tačiau manau, kad čia amžius rašomas dėl to, kad būtų aišku nuo kada maždaug tinkama vaikams tokie daiktai (ant visų žaislų yra parašytas amžius), o ne dėl to, kad pusantrų metų dažai valgomi dar kenkia vaikui, o va jau kai trys metai tik sueina, dažai nebekenks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 11 30, 11:02)
Vat nepasitikiu savim-norejau vakar iskart pasakyt, kad vaikutis nuotraukoj ciozia, bet pabijojau, palaukiau, kol kitos pakomentuos.
Tai bandau dabar pirma.As noreciau ta grazu rakta taip pasukt, kad jis labiau matytusi, bet cia IMHO.Gal ir pati lapa kazkaip labiau i ziurova pasukt.

Rasysiu tau dabar sms'us hah.gif

Blem, ir man norėtųs rakto daugiau, iškart užkliuvo.. Bet lapas taip susilenkė per naktį, kad raktas čiuožia nuo jo. Žemiau leist negaliu, ten padėta pelė, kad lapo kraštas nesilenktų, į viršų kelt irgi- tekstą uždengs... Visaip galvojau ir dėliojau, bet va tik taip.. Nebent viską perdarinėti... g.gif Ar labai blogai?
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 30 lapkričio 2010 - 11:27
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 10:59)

norėčiau rakto daugiau ir man telefono numeriukas čiut čiut turėtų būti ryškesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 11:05)

Man dar tas kampas trukdo lapo, bet davai palauk, kol protingesni pasisakys unsure.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 30, 11:11)
jeigu nezinai, kiek metu, tai ir neatsakinek!!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Truputi apsiramink.Ne visi turi laiko ir noro skaityt to, kas nesusije su fotografija.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 30 lapkričio 2010 - 11:27
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 30, 11:19)
gerai, nurimau, bet mane taip nervina va tokie pasisakymai, as tipo is medzio iskritus ar pan, kad paieskociau zaislu parduotuves,kai zinuteje pries butent rasiau, kad ieskojau vaiku prekese doh.gif

ir tokiu atveju, kam tada atsakineti, jei tiksliai nezino atsakymo...
rrrrrrrr.......

Tu keli itampa temoj.Tave jau vakar bande nuramint, neisejo.Tau bande padeti, atsake, kaip galejo.Labai prasau-nepaversk sia tema i tokia, i kuria butu nemalonu uzeiti, nes jau yra zmoniu, kurie neina cia skaityt butent del visokiu barniu.

Davai jau baigiam.Jei turi klausimu del dazu-pasiklausk bendraamziuose, jei turi pretenziju-spresk per AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 30 lapkričio 2010 - 11:30