Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 11 29, 23:16)
Neliesk, ten MAN smoke.gif  biggrin.gif

Skrega hihihi.gif
Atsakyti
ei, gal nedinkit, aš iš savo vakuumo išlindau, o jos išsilakstė biggrin.gif
Atsakyti
Laukine, labai labai grazu. Kudikelis angelisko grozio. wub.gif wub.gif wub.gif

O dabar pasakok kokius nustatymus naudojai ir su PS ka darei? laugh.gif blush-anim-cl.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 01:09)
nu, ką manot?

as visikai nepajegi komentuoti, juo labiau lialiu... bet taip ir norisi pakisti ranka, kad neiskristu smile.gif
man spalvos labai garzios.. ir sviesumas labai patinka.. gausi pasakot kaip darei hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 11 30, 01:18)
O dabar pasakok kokius nustatymus naudojai ir su PS ka darei?  laugh.gif  blush-anim-cl.gif  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien mokiausi SVIESINTI thumbup.gif

Nugi nuskilo man pas Loreta poron pakliut, tai migam tuo reikalu uzsiemiau, o taip tai ir kirmyciau tamsiam miske blush2.gif Aciu Erikai uz pamokas, man net akyse prasviesejo 4u.gif

Pries
user posted image
Po
user posted image

Geriau? Blogiau? Ka dar taisyt? Sutaisysiu ir tada nauja i grupe ikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 30, 01:09)
nu, ką manot?

sunku nepasiduoti ir nepaaikčioti koks gi gražus šitas vaikutis.
Kas man patinka, kad mažai spalvų, tik atspalviai. švari foto.
KAs nepatinka. Vaikutis čiuožia iš nutoraukos bežiūrint ir už rankutės norisi čiupti, kad neiškristų.
Kas labiausiai į akis krenta. Tai akutės ir apklotėlis fokuse. Norisi žiūrėti į akutes, bet žvilgsnis slenka ir apklotėlio link.
O šiaip, galvojant, kad esam pradžiamokslių temoje. Tai lieka tave tik pagirti. Šaunuolė.
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 01:26)
Siandien mokiausi SVIESINTI  thumbup.gif

nugi šaunuolė, šviesinti išmokai.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 30, 00:30)
sunku nepasiduoti ir nepaaikčioti koks gi gražus šitas vaikutis.
Kas man patinka, kad mažai spalvų, tik atspalviai. švari foto.
KAs nepatinka. Vaikutis čiuožia iš nutoraukos bežiūrint ir už rankutės norisi čiupti, kad neiškristų.
Kas labiausiai į akis krenta. Tai akutės ir apklotėlis fokuse. Norisi žiūrėti į akutes, bet žvilgsnis slenka ir apklotėlio link.
O šiaip, galvojant, kad esam pradžiamokslių temoje. Tai lieka tave tik pagirti. Šaunuolė.
Papildyta:

nugi šaunuolė, šviesinti išmokai.

Dėl aikčiojimo, tegu aikčios močiutės. Šitas forumas man patinka, kad neaikčiojam smile.gif Maladec, kad susilaikei biggrin.gif .

Dėl pastabų, aga, sutinku su viskuo... su tuo kampiniu fotkinimu reik baisiai atsargiai, bet va šiai nuotaikai man kažkaip lyg tiko- paryškino vaiko emociją dar ir žaismingas kadravimas. Bet kai pasakėt kad čiuožia, dabar ir man čiuožt pradėjo biggrin.gif Atu labai už komentarą.

O ką dariau- pastumdžiau levelius, brightnes'ą, temperatūrą. Berods viskas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 29, 23:02)
Prašyk objektyvo hihihi.gif

visgi man namo reik biggrin.gif objektyvo kaip ir nereik...
Atsakyti
Laukine, emocija ir spalvos patinka, bet čiuožimas nea unsure.gif dar vaikiukas pačiam kadro centre, dešinėje per daug nereikalingos erdvės palikta smile.gif

aš tik objektyvo iš kalėdų senio noriu, tiek nedaug, ane? biggrin.gif
Atsakyti
[Laukine25, spalvos liux, akytės nustabios, jei nučiuož ir pagausi puikiai. Saugok.

QUOTE(green_tea @ 2010 11 30, 01:26)
Siandien mokiausi SVIESINTI  thumbup.gif

Nugi nuskilo man pas Loreta poron pakliut, tai migam tuo reikalu uzsiemiau, o taip tai ir kirmyciau tamsiam miske blush2.gif Aciu Erikai uz pamokas, man net akyse prasviesejo 4u.gif

Tikrai nuskilo. Pagarba iš manp pusės Loretai. Aš būčiau pasiparinus ir spjovus į žaidimą biggrin.gif
Dėl šviesinimo, gerai, šviesint išmokai.O va spalvos kaspinėliui nereikėjo keist,murzinas dabar. Šiam kartui tik pašviesink. Kitą kart kai fotkinsi ir norėsi šviesesnio,švelnesnio atspalvio, tai jau prieš tą veiksmą atliekant, tokį ir pasirink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 30 lapkričio 2010 - 09:03
QUOTE(Alabama @ 2010 11 29, 23:13)
Ooo, aciu tau!Geriai ten.O recepta gali i AZ?
Irmoske, tavo fotke radau internete unsure.gif Speju, "pasiskolinta"

Ačiū, tikrai "pasiskolinta" blink.gif

Atsakyti
nors Robobebras man neleido klausti, bet vis tiek paklausiu tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Yvete, ir kitos kurios raset kad duodat veiklos vaikams su dazais, tai vakar atsigulusi galvojau, kur tokiu dazu gauti, kurie butu nekenksmingi? na as zinau, kad maniskis tikrai ragaus tuos dazus,kad bus ir neskanu, vis tiek juos valgys biggrin.gif kazkada esu ieskojusi prie vaikisku prekiu, tai radau tik tokius, kuriuos nuo 3m rekomenduojama duoti. Kur tokiu dazu ieskoti, ir ar jie is viso tokie egzistuoja?
Atsakyti