Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 22:24)
beda tu beda biggrin.gif

aehfkshfkjshfwurhturehfushfjkshfjkshfjkhs

Va. GAVOSI laugh.gif assa.gif aciuks.gif yahoo.gif

Brumbrumai, už tokį gerą darbą manau Kalėdų senis Tau dosnus bus. AČIŪ.

Aš pirma ne su Laso žymėjau, gal dėl to jei užeidavau į adjustments, man iškart žyma nusimesdavo. O su laso gaunas bigsmile.gif biggrin.gif LABAI LABAI AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 29, 22:47)
aehfkshfkjshfwurhturehfushfjkshfjkshfjkhs
Va. GAVOSI  laugh.gif  assa.gif  aciuks.gif  yahoo.gif 
Brumbrumai, už tokį gerą darbą manau Kalėdų senis Tau dosnus bus. AČIŪ.

Aš pirma ne su Laso žymėjau, gal dėl to jei užeidavau į adjustments, man iškart žyma nusimesdavo. O su laso gaunas  bigsmile.gif  biggrin.gif LABAI LABAI AČIŪ.

nu tikiuos, nes man reikia daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 23:56)
nu tikiuos, nes man reikia daug biggrin.gif

Prašyk objektyvo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 29, 22:24)
Laukine, reikėtų, kad tau kas gyvai parodytų arba skypu išvardintų smile.gif bandžiau rašyti kaip aš su PS koliažą darau, bet visa litanija gaunasi, pasimestum tikriausiai biggrin.gif

Taip. Bet kur rast savanorių-savižudžių? Su šviesia galva mokinė- gera nelauk biggrin.gif

Alabama, o čia Tau.
Atsakyti
Įkėliau savo koliažą.. Galiu pasakyti, kad buvo velniškai sunku.. Ne idėjų trūko, jų buvo daug, bet jų įgyvendinimas.. Kiek dėliojau variantų, niekas netiko.. Nei daiktai, nei spalvos, nei pateikimas.. Iki šiol nežinau, ar esu patenkinta gautu rezultatu. Čia jau jums spręsti.

Bet.. kad ir kaip buvo, man šis žaidimas PATIKO!!! Tai buvo tikras iššūkis, kuris sukėlė daug minčių, o ir kelis vakarus buvau "priversta" užsiimti TIK fotografija biggrin.gif Taigi, AČIŪ tam/tai, kuris/kuri privertė šitaip pasukti galvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 29, 14:19)
Niekad nevelu taisytis. Jei dar turi RAW, gali pakoreguot, ir idet antra varianta. Nes man tavo koliaziuke spalvos nelabai dera. Bet va mintis patiko  mirksiukas.gif

Beje, noreciau kam nors uz modeli pabut, ale nei vienos kaimynes turbut neturiu - atsiliepkit jei kas tik tyliai skaitot  lotuliukas.gif  Jums praktika - man foto  biggrin.gif  Barteriniai mainai.  thumbup.gif

Aha,tame ir bėda,kad ne raw formatu fotografuota....Padariau šian porą kadrų raw...photoscape jų neperkonvertuoja normaliai,kaip negatyvas gaunasi nuotraukos mastau.gif Teks draugautis su PS unsure.gif

O tu kur? Airijoj? Kuriam mieste? Jamčiau tave į modelius ,jei imtum mane už fotografus blush2.gif Tik mano laikas labai ribotas...ta prasme dirbu aš kartais šešias,kartais penkias dienas per savaitę... tai realiai tik sekmadieniai laisvi pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 29, 23:05)
Taip. Bet kur rast savanorių-savižudžių? Su šviesia galva mokinė- gera nelauk  biggrin.gif

Alabama, o čia Tau.

Ooo, aciu tau!Geriai ten.O recepta gali i AZ?

Irmoske, tavo fotke radau internete unsure.gif Speju, "pasiskolinta"
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 29, 22:05)
Alabama, o čia Tau.

Eina sau kokio gerumo bigsmile.gif Jėga wub.gif Kasdienis gyvenimas,kasdienės situacijos...su visais savo pliusais ir minusais biggrin.gif Labai nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 29, 23:15)
Eina sau kokio gerumo  bigsmile.gif Jėga  wub.gif Kasdienis gyvenimas,kasdienės situacijos...su visais savo pliusais ir minusais biggrin.gif Labai nuotraukos  wub.gif

Neliesk, ten MAN smoke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 29, 22:16)
Neliesk, ten MAN smoke.gif  biggrin.gif

Aš tik pažiūrėsiu.... biški tik user posted image
Atsakyti

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 29, 23:49)
Aš tik pažiūrėsiu.... biški tik user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
nu, ką manot?

user posted image