Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, man krenta į akis susiglamžęs fonas ir kairės trūksta g.gif toks jausmas, kad trūksta gylio g.gif
Atsakyti
Alabama, o tu ta tekstura uzdejai su PS? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 11 25, 15:50)
Ir iš kur jūs traukiat tokius senovinius daiktus?...  g.gif  O jei kas ir užkliūtų, tai būtent tos vietos, kurias ir pati paminėjai: kairėje norėtųsi šiek tiek erdvės ir, žinoma, lygaus fono..

Aciu:) Zvakide uz 3 litus pirkta IKI biggrin.gif Knyga ir laikrodis tecio.
QUOTE(kristukass @ 2010 11 25, 15:50)

Aciuuu rolleyes.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 11 25, 15:57)
Alabama, man krenta į akis susiglamžęs fonas ir kairės trūksta g.gif toks jausmas, kad trūksta gylio g.gif

Fona pataisiau, va idejau is naujo-
http://farm5.static....8664e15ba_z.jpg

O gali buti, kad gylio nera del uzdetos teksturos?
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 25, 16:00)
Alabama, o tu ta tekstura uzdejai su PS? g.gif

Nea, as turiu tik Photoscape, su juo.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 25, 16:50)
smile, ne manes klausi, bet pas mus tokiu senoviniu niekuciu Plant i tre parduotuvese nors ir vezimu vesk.  biggrin.gif

Net pavydu... ax.gif Aš esu kelis senovinius daikčiukus iš Paryžiaus turgelių parsivežus (kainavo gal po kelis eurus), bet dabar galvoju, kad galėjau ir daugiau parsitempt biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 17:12)
Knyga ir laikrodis tecio.

Laikrodis ir knyga man labiausiai ir patiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 13:07)
O kas uz tai, kad padaryt tokia tema?As noreciau smile.gif

Aš už, aš užžžžžž... biggrin.gif
Norisi ir su šešėliais išmokti tongue.gif

QUOTE(O.o @ 2010 11 25, 13:51)
Gal konkreciai sutarkim (as ir padalyvauciau man aktualu smile.gif )kokio stiprumo lempas naudosim? Galima fotas verst j/b nes viskas visvien nuo staliniu lempu bus geltona smile.gif ir aiskiau seselai matysis... nors nebutinai. O jeigu su naturaliu galima derintis naudoti tarkim naturalus sonins apsvietimas nuo lango (ar perleidziam per dienines uzuolaidas ar gryna sviesa? ) viena staline lempa (kiek w lempute? kad visoms vienodai butu) ir pvz veidrodis sviesai atspindet arba baltas lapas (ne visos reflektorius turit, tai pasigaminkim is to ka turim namie, dar naudoja balta putoplasta, net studijose smile.gif kai kur folija uzklijuoja kai kur gryna). Papildykit mane smile.gif

Pas mane visokių yra lempų, daugiausia halogenų. biggrin.gif Bet turim ir ekonominių stalinių lempų su popieriniu viršumi, tai labai gerai išsklaido šviesą. smile.gif Veidrodžių irgi netrūksta, tik kokį nors reflektorių reiktų "pasidirbt" cool.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 15:12)
Aciu:) Zvakide uz 3 litus pirkta IKI biggrin.gif Knyga ir laikrodis tecio.
Aciuuu rolleyes.gif
Fona pataisiau, va idejau is naujo-

O gali buti, kad gylio nera del uzdetos teksturos?

Nu žinok man abiem atvejais labai kliūna ta tekstūra, netinka nors tu ką. Čia man labiau patiktų tokia pasiglamžiusi alia popierinė tekstūra (kur nuorodoj pas kažką tai bloge buvo) mirksiukas.gif
Daiktai dabar parinkti geriau, tik aš gal žvakidę dėčiau toliau - giliau, o akcentuočiau knygą ir laikrodį. Knygą manau atversčiau, o gėlę kur nors šone palikčiau. Čia man tik taip atrodo:geda2: Kartais mažiau yra daugiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 15:45)
Mamagute, gerai smile.gif
Antras dublis.Stala leidau zemiau, kad sviesa butu ne tik is sono, bet ir is virsaus, atitraukiau nuo fono toliau.Kairiam kampe nepalikta vietos ir fonas paglamzytas-blogai?
Nu kaip?
user posted image

man irgi teksturos gal kitokios norėtusi, bet pati dar nesuprantu kokios, gal ilgiau reiktu pažiūrėti.Nepatinka krentanti šviesa, turėtu už daiktų tvarkingesni šešėliai būti, kad labaiu jaustusi gylis. Dar rašei pati apie pasiglamžyma. Dar man ta žvakė kažkaip nesižiūri, ir vel sunku paaiškinti kodėl, bet jei darytum horizontalu su knyga ir laikrodžiu man labiau patiktu dabar lyg spalvinis man nedera g.gif Nu dar karta atsidariau tavo nuotrauka ir man nepatinka žvakės spalva smile.gif)) nors vsiagi man be žvakės geriau būtu ax.gif
Bet visumoj liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 11 25, 16:22)

Nu žinok

QUOTE(vienintelė @ 2010 11 25, 16:36)

As visaip ten tas zvakes/knygas deliojau ir man taip susideliojo, atversta kazkaip nesiziurejo, be zvakes man kazko truko. unsure.gif
O del teksturos-as nesiteisinu, bet su muiline ir dideliu islaikymu sunku kokybiskai nufotografuot.Statyvo tai ner, dedu ant maiso su ryziais, bet vistiek vaizdas muilinas nors tu ka.Tai uzdejau ta tekstura, kad is shh..padaryt saldaini unsure.gif O ir pati tekstura man si patinka, primena knygos iliustracija.

Aciu wub.gif labai labai uz kritika
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 17:12)

Nea, as turiu tik Photoscape, su juo.

o nejo pirma isvalyti parinda,paskui uzdeti tekstura?
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 25, 17:01)
o nejo pirma isvalyti parinda,paskui uzdeti tekstura?

Eeee....ka? unsure.gif

O sviesa?Blogi seseliai, nes?Sviesos per daug?Per mazai?Ne tuo kampu?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 25, 16:22)

pavyko thumbup.gif
Ačiū ir kitoms už "priėmimą" smile.gif
Alabama, man tai akiai mielas vaizdelis, tik trukdo tas susiglamžymas 4u.gif
Atsakyti
Alabama, man ta medžiaga, ant kurios daiktai stovi - super, man labai gražu pasirodė ir daug įdomiau už lygų pagrindą thumbup.gif o vat jau fono tolumoje norisi lygaus. Tada gal net gylio daugiau būtų - priekis iki daiktų ir truputį už jų - tekstūrinis toks, "medžiaginis", o galas lygus, kažkokia tamsuma ir tiek. Jeigu vertinčiau nuotrauką iš pirmo įspūdžio, tai man labiausiai kliuvo susiglamžęs fonas ir ryškoka žvakė, kuri mano požiūriu turėtų būti "ramesnė" 4u.gif
O šiaip visai miela pasirodė ši kompozicija, jaukumo turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 25 lapkričio 2010 - 17:44
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 16:45)
Antras dublis.Stala leidau zemiau, kad sviesa butu ne tik is sono, bet ir is virsaus, atitraukiau nuo fono toliau.Kairiam kampe nepalikta vietos ir fonas paglamzytas-blogai?
Nu kaip?

Man labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 25 lapkričio 2010 - 17:56