Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2010 11 29, 14:29)
įkėliau ir aš koliažiuką blush2.gif ai, nežinau...ištino smegenai biškį, įdomu ką pirmos foto autorė pasakys, galėsiu pasiaiškint kodėl mano sprendimas gavosi toks vat ax.gif

Man patinka, gražiai smile.gif
Va būtent šiandien tokia mano nuotaika, tai pataikyta nuotrauka į 10tuką (man emociškai), todėl labai ja džiaugiuosi šią akimirką smile.gif
Atsakyti
idejau ir as blush2.gif , turejau kit ka sugalvojus , bet neisejo to suorganizuot ,
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 29, 13:03)
Nu ir kodėl nedaėjo man paskaityt tokius straipsnius prieš atliekant savo užduotį....

Niekad nevelu taisytis. Jei dar turi RAW, gali pakoreguot, ir idet antra varianta. Nes man tavo koliaziuke spalvos nelabai dera. Bet va mintis patiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ŠahadAaa @ 2010 11 29, 13:14)
Sveikutes ziuriu i jusju koleziukus nearealus saunuoles.. o as tai jauciu paskutinem dienom darysiu jei dar i ligonine nepaguldys.. nes jau 3diena draugauju su toletu ir gan reguraliai .... nors lasa i burna isedejus ar atsigerusi ko... doh.gif greiciau tas pirmas trimestras praeitu.. verysad.gif   bet stenksiuosi is visu jegu atlikti uzduoti smile.gif

Praeis praeis. Bet paskui pilvas maisys susilenkt ar priklaupt, kaip kad man dabar lotuliukas.gif
Ir vel blogai, ir vel gyvenimo ner... lotuliukas.gif

Papildyta:
Beje, noreciau kam nors uz modeli pabut, ale nei vienos kaimynes turbut neturiu - atsiliepkit jei kas tik tyliai skaitot lotuliukas.gif Jums praktika - man foto biggrin.gif Barteriniai mainai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 29 lapkričio 2010 - 15:32
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 29, 15:19)
Niekad nevelu taisytis. Jei dar turi RAW, gali pakoreguot, ir idet antra varianta. Nes man tavo koliaziuke spalvos nelabai dera. Bet va mintis patiko  mirksiukas.gif
Papildyta:

Praeis praeis. Bet paskui pilvas maisys susilenkt ar priklaupt, kaip kad man dabar  lotuliukas.gif
Ir vel blogai, ir vel gyvenimo ner...  lotuliukas.gif

Papildyta:
Beje, noreciau kam nors uz modeli pabut, ale nei vienos kaimynes turbut neturiu - atsiliepkit jei kas tik tyliai skaitot  lotuliukas.gif  Jums praktika - man foto  biggrin.gif  Barteriniai mainai.  thumbup.gif

atskrisk, pafotkinsiu biggrin.gif kada jau kiausini padesi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 14:25)
atskrisk, pafotkinsiu biggrin.gif kada jau kiausini padesi?smile.gif

Salta lietuvoj - geriau jus pas mane lotuliukas.gif
Velykoms jau tikrai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 29 lapkričio 2010 - 15:32
Bizyte, ir man patiko.

Man reik modeliu.Is mano aplinkos nieko nerandu.Kas Kaune nori fotografuotis su nemoksa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 29, 16:31)
Bizyte, ir man patiko.
Man reik modeliu.Is mano aplinkos nieko nerandu.Kas Kaune nori fotografuotis su nemoksa? biggrin.gif

gal tau Kaune Help portrait suorganizuoti smile.gif
Vilniuje įvyks. Tikiu merginomis smile.gif

O ir šiaip, užsuk į kaimynų temą, pasirink Kauno miestą ir brūkštelk, kad norėtum pafotografuoti. Bemat atsiras modeliukų, nespėsi atsiginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 lapkričio 2010 - 15:36
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 29, 15:31)
Salta lietuvoj - geriau jus pas mane  lotuliukas.gif
Velykoms jau tikrai bus  lotuliukas.gif

prie radiatoriaus nešalta biggrin.gif oo, Velykoms tai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 29, 15:35)
gal tau Kaune Help portrait suorganizuoti  smile.gif
Vilniuje įvyks. Tikiu merginomis  smile.gif

O ir šiaip, užsuk į kaimynų temą, pasirink Kauno miestą ir brūkštelk, kad norėtum pafotografuoti. Bemat atsiras modeliukų, nespėsi atsiginti  smile.gif

As jau kelis metus lankau vienus vaiko namus, ne tik per Kaledas, bet kada-visus metus.Pazaidziam, dovanu nuvezam, kukliai nors, bet kiek pajegiam.Del Help portrait-as po vakar savo fotiku nebepasitikiu-patalpoj fotografuot tikrai nesiimsiu, juolab kad tai butu dovana-kuri turetu buti 100% kokybiska.Todel ir tik todel pasuoju.

O del kaimynu-geras pasiulymas labai, aciu.Drovuma tik ant lentynos pasidesiu biggrin.gif
Atsakyti
idejau ir kita varianta biggrin.gif
Atsakyti
Dėl nemokamų modelių smile.gif http://www.facebook....0...ll&viewas=0 ir http://www.efoto.lt/...e/foto_modeliai sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 29, 19:00)

Aciu!
Atsakyti