Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(@leja @ 2010 11 29, 13:18)
hmmmm.... gal as???  g.gif

ar labai vargsti? smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Perziurejau jusu koliaziukus, dauguma labai patiko, bet labiausiai patiko ir isimine stik_line + Ievukis, rarity + gotte, Astyte + Tiga ir Frederica +cheles smile.gif

Vis bijau dar zaidimuose dalyvaut blush2.gif Nepasitikiu taip savim kol kas blush2.gif Bet jusu darbus labai smagu ziuret smile.gif Tikiuosi ir as kada isdrysiu ir sudalyvausiu kokiam zaidime ax.gif
Eisiu dabar skaityt ideta straipsniuka apie fotografavima ziema, nes pas mus jau labai daug sniego rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 29, 11:24)
dar turiu klausimuką tokį: prasidėjo sniegai ir pan. Į ką fotografuojant gamtoje su sniegu reiktų atkreipti dėmėsį? kaip fotografuoti tą sniegą, kad nebūtų su netinkamu atspalviu ir pan? Kaip dėl baltos spalvos balanso nustatymo šiuo atveju būtų? Manau, daugeliui tai būtų aktuali info.

Cia neblogai paaiskinta ANGLISKAI
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 13:29)
ar labai vargsti? smile.gif

dar ne, nes visa savaitgali neturejau galimybes net pagalvot apie uzduoti biggrin.gif bet siaip neisgasdino kai gavau smile.gif ideja lyg ir yra, nezinau kaip seksis ja igyvendint
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 29, 12:43)
Cia neblogai paaiskinta ANGLISKAI

Nu ir kodėl nedaėjo man paskaityt tokius straipsnius prieš atliekant savo užduotį....
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 29, 13:53)
dar ne, nes visa savaitgali neturejau galimybes net pagalvot apie uzduoti  biggrin.gif  bet siaip neisgasdino kai gavau  smile.gif ideja lyg ir yra, nezinau kaip seksis ja igyvendint

tai gal ne mano biggrin.gif o jei mano, tai laukiu tada smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ziuriu i jusju koleziukus nearealus saunuoles.. o as tai jauciu paskutinem dienom darysiu jei dar i ligonine nepaguldys.. nes jau 3diena draugauju su toletu ir gan reguraliai .... nors lasa i burna isedejus ar atsigerusi ko... doh.gif greiciau tas pirmas trimestras praeitu.. verysad.gif bet stenksiuosi is visu jegu atlikti uzduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠahadAaa @ 2010 11 29, 14:14)
Sveikutes ziuriu i jusju koleziukus nearealus saunuoles.. o as tai jauciu paskutinem dienom darysiu jei dar i ligonine nepaguldys.. nes jau 3diena draugauju su toletu ir gan reguraliai .... nors lasa i burna isedejus ar atsigerusi ko... doh.gif greiciau tas pirmas trimestras praeitu.. verysad.gif  bet stenksiuosi is visu jegu atlikti uzduoti smile.gif

oi, busima mamyte smile.gif grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 14:02)
pririst dar galima smile.gif

thumbup.gif "juodas" jumoras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 11 29, 14:22)
thumbup.gif "juodas" jumoras  lotuliukas.gif

tai arba realybe fotkini, arba jei nori tobulumo, imiesi priemoniu biggrin.gif
Atsakyti
įkėliau ir aš koliažiuką blush2.gif ai, nežinau...ištino smegenai biškį, įdomu ką pirmos foto autorė pasakys, galėsiu pasiaiškint kodėl mano sprendimas gavosi toks vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠahadAaa @ 2010 11 29, 15:14)

sveikinu nestuke.gif
Atsakyti