dar turiu klausimuką tokį: prasidėjo sniegai ir pan. Į ką fotografuojant gamtoje su sniegu reiktų atkreipti dėmėsį? kaip fotografuoti tą sniegą, kad nebūtų su netinkamu atspalviu ir pan? Kaip dėl baltos spalvos balanso nustatymo šiuo atveju būtų? Manau, daugeliui tai būtų aktuali info.
QUOTE(Yvette @ 2010 11 29, 13:14)
Zirzilija, nežinau kokio amžiaus tavo vaikas. Bet jei prie mažesnių, jiem labai patinka išsiterlioti, nesvarbu kuo. Manų koše, dažais, kad ir miltais. Organizuok tokią fotosesiją. Nors nieko tu čia daug nepakeisi. Smalsus vaikas tuo ir džiaugtis reik. Visi vaikai praeina tą periodą, kai bėga nuo fotoaparato arba tiesia rankutę jo link. Praėjus tam laikui, vieni arba leisis fotografuojami, darys tai su malonumu, kiti ir toliau bėgs nuo tavęs. Juk ne modeliukus auginam, vaikus.
Kitas variantas, duok ir jam fotoaparatą į rankas, fotografuokit vienas kitą. Būna ir žaislinių. Aš susitardavau taip, kad pradžioj mano turtas nufotografuoja mane, paskui aš turtą ir t.t.
Kitas variantas, duok ir jam fotoaparatą į rankas, fotografuokit vienas kitą. Būna ir žaislinių. Aš susitardavau taip, kad pradžioj mano turtas nufotografuoja mane, paskui aš turtą ir t.t.
QUOTE(Refresh @ 2010 11 29, 13:16)
maniskiui tik 1m 1men, ir siaip toks zirzliukas pasidares. Niekur be manes neina, net is kambario iseiti negaliu be jo ta mintis su maisto produktais gal ir gera, nes siuo metu pradeda dometis tuo, kas yra leksteje ir kaip reikia valgyt o del fotoaparato davimo, jis dar per mazas manau
ai dar prisiminiau, patinka jam knygos ir zurnalai, reiks kazka su tuo sugalvoti
Jau gavau dvi asmeniones žinutes, su galimais fotografavimo variantais. Todėl pasiūlymas gruodžio ketvirtą kažkam suteikti šilumos manau tikrai virs realybe. Gavau ir iš jūsų kelių až, atrašysiu, kai jau turėsiu tikslią info kas norės fotografuotis. Tada galėsit tartis dėl vietos laiko.
Aš pati taip pat dalyvausiu gruodžio ketvirtą, bet ne Vilniuje.
Aš pati taip pat dalyvausiu gruodžio ketvirtą, bet ne Vilniuje.
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 29, 13:28)
maniskiui tik 1m 1men, ir siaip toks zirzliukas pasidares. Niekur be manes neina, net is kambario iseiti negaliu be jo ta mintis su maisto produktais gal ir gera, nes siuo metu pradeda dometis tuo, kas yra leksteje ir kaip reikia valgyt o del fotoaparato davimo, jis dar per mazas manau
ai dar prisiminiau, patinka jam knygos ir zurnalai, reiks kazka su tuo sugalvoti
as cia nenoriu moralizuoti, bet atrodo tu klausi tik tam kad klaust, o atsakymus pati zinai, pati zinai, kad reik sugalvot, ir kad be taves niekas geriau nesugalvos
kaip brumbrumai sake, juk tu vaiko mama.
Jei jau prabilau, tai kad nebuciau visiskas trolis, tai sakau duok ir tikra fotika pazaist, tarkim is savo ranku, tegu pakrapsto, pasukioja zooma, nieko ten neatsitiks, autofokusa tik isjunk jei ne usm objektyvas ir pirmyn
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 29, 13:21)
Kiek tavo vaikui metu?
Mane gelbeja zaislinis fotoaparatas, juostinis sugedes fotoaparatas kuri specialiai is second hand pirkau (bet duodu zaist tada, kai man reik ja fotografuot), na ir dar savo gyvenima atgyvenusi muiline. Vienu zodziu viskas kas susije su fotoaparatu
Mane gelbeja zaislinis fotoaparatas, juostinis sugedes fotoaparatas kuri specialiai is second hand pirkau (bet duodu zaist tada, kai man reik ja fotografuot), na ir dar savo gyvenima atgyvenusi muiline. Vienu zodziu viskas kas susije su fotoaparatu
reiks ir man is kaimo parsivezti juostini, bet bijau kad nesugadintu
QUOTE(gotte @ 2010 11 29, 13:24)
dar turiu klausimuką tokį: prasidėjo sniegai ir pan. Į ką fotografuojant gamtoje su sniegu reiktų atkreipti dėmėsį? kaip fotografuoti tą sniegą, kad nebūtų su netinkamu atspalviu ir pan? Kaip dėl baltos spalvos balanso nustatymo šiuo atveju būtų? Manau, daugeliui tai būtų aktuali info.
as tai ijungciau sniego rezima
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 11 29, 13:35)
as cia nenoriu moralizuoti, bet atrodo tu klausi tik tam kad klaust, o atsakymus pati zinai, pati zinai, kad reik sugalvot, ir kad be taves niekas geriau nesugalvos
Jei jau prabilau, tai kad nebuciau visiskas trolis, tai sakau duok ir tikra fotika pazaist, tarkim is savo ranku, tegu pakrapsto, pasukioja zooma, nieko ten neatsitiks, autofokusa tik isjunk jei ne usm objektyvas ir pirmyn
kai paskaitau atsakymus, t ada paciai protas prasvieseja ar cia negalima jau net klausti? ir klausiau ne del to kad klausti, tik idomu, kaip kiti savo vaikus nufotografuoja atrodo, kad pozuojancius, ko is maniskio net tiketis negalima butu.
tai ir esme yra ta, kad jam netinka is ranku, jam reikia paciam viska tureti, o jei paemes sugalvos mesti?
ai na tiek to, daugiau is viso nieko nebeklausiu
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 29, 12:35)
o yra sniego rezimas? velnias, negirdejau tokio
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 13:38)
mano fotike tai yra, nezinau kaip kituose, gal geresniuose jau nebera
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 12:38)
Yra Mano kruta muiline ji turi
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 29, 13:38)
Papildyta:
kai paskaitau atsakymus, t ada paciai protas prasvieseja ar cia negalima jau net klausti?
tai ir esme yra ta, kad jam netinka is ranku, jam reikia paciam viska tureti, o jei paemes sugalvos mesti?
ai na tiek to, daugiau nebeklausiu
Papildyta:
kai paskaitau atsakymus, t ada paciai protas prasvieseja ar cia negalima jau net klausti?
ai na tiek to, daugiau nebeklausiu
nu nikas tikrai tave atitinka is visu patarimu tu ziuri kur cia minusu suieskot , tik yvettes maisto sesijos dar neatkirtai, tik taip irgi abejojanciai "nu GAL ir gera ideja"
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 29, 13:28)
maniskiui tik 1m 1men, ir siaip toks zirzliukas pasidares. Niekur be manes neina, net is kambario iseiti negaliu be jo ta mintis su maisto produktais gal ir gera
zinok bliudas su miltais stebuklingas reiklalas!!! pas mus ta pati beda, visur issiziojus (manoji mazesne, viskas keliuaja i burna, arba tik rankos i fotika nukreiptos.. dal pagelbeti gali tetis uzsiimantis su vaiku
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 13:38)
as irgi negirdejau, zinau kad yra besmegenio, tai "auto" vadinasi
QUOTE(robobebras @ 2010 11 29, 13:43)
nu nikas tikrai tave atitinka is visu patarimu tu ziuri kur cia minusu suieskot , tik yvettes maisto sesijos dar neatkirtai, tik taip irgi abejojanciai "nu GAL ir gera ideja"
atsiprasau, kad mano rasymo stilius ir pacios busena jums kliuna atrasiau, kad Gal gera ideja butent todel, kad mano vaikas niekuo nesidomi ilgiau kaip 1-2min...ai zo....klausiau patarimo, ne kritikos..aciu
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2010 11 29, 13:45)
zinok bliudas su miltais stebuklingas reiklalas!!! pas mus ta pati beda, visur issiziojus (manoji mazesne, viskas keliuaja i burna, arba tik rankos i fotika nukreiptos.. dal pagelbeti gali tetis uzsiimantis su vaiku
aha, maniskis issiziojes tai konkreciai, neduok Die pamatys koki truputi ant zemes, tuoj i burna...o tetis...cia man paciai dar ir su teciu reiktu uzsiimti, ne tik su vaiku