Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki,

QUOTE(dosa @ 2010 11 28, 22:03)
greit prisipazinkit, kieno nuotrauka mano koliaze  bigsmile.gif

mano ten foto, mano, bet kaip tu smagiai sugalvojai bigsmile.gif pamačiau, ir blogas pirmadienio rytas tapo puikus bigsmile.gif biggrin.gif labai man patiko good.gif
Atsakyti
klausykit, kas mano foto gavo, galiu apkeist biggrin.gif nes nu jau toki ss nusiunciau.. nesiteisinu, bet tikrai ss, nes buvau pikta ant viso pasaulio. todel tikrai apkeisiu biggrin.gif
Atsakyti
Zodziu idejau savo koliaziuka doh.gif Na kazkokia tragedija... turejau is pradziu viena minty, o sendien staiga sugalvojau ka kita.... Ir tikriausiai tik tekstas ji gelbeja... o gal ir visai negelbeja... Zodziu menulis daro savo tikriausiai... ai tarsykit...koliaziukas
Atsakyti
jezus, zinau kad esu nematoma, i mano klausimus niekas neatsakineja, bet gal si karta pasiseks.....

noriu nufotografuoti savo vaika, bet nezinau kaip tai padaryti, nes jis ima uz fotiko, visose nuotraukose buna arba jo rankyte arba piktas veidas, nes neduodu fotiko rolleyes.gif Gal kas galit kokiu patarimu pazerti? :4u:zz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 29 lapkričio 2010 - 12:04
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 11:51)
klausykit, kas mano foto gavo, galiu apkeist biggrin.gif nes nu jau toki ss nusiunciau.. nesiteisinu, bet tikrai ss, nes buvau pikta ant viso pasaulio. todel tikrai apkeisiu biggrin.gif

al net įdomu kokia ten foto g.gif aš buvau per klaidą gavusi kitą foto, tai jau būčiau nemiegojusi kelias dienas smile.gif man labai įdomu kas gavo tą foto ir kaip pratęsė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 29, 12:03)
jezus, zinau kad esu nematoma, i mano klausimus niekas neatsakineja, bet gal si karta pasiseks.....

noriu nufotografuoti savo vaika, bet nezinau kaip tai padaryti, nes jis ima uz fotiko, visose nuotraukose buna arba jo rankyte arba piktas veidas, nes neduodu fotiko  rolleyes.gif Gal kas galit kokiu patarimu pazerti? :4u:zz

nu bet tai tu to vaiko mama smile.gif tu ir turi geriausiai zinot biggrin.gif as tai duociau kokiu zaislu, uzsiemima kad turetu... bet as vaiku neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 29, 13:03)

noriu nufotografuoti savo vaika, bet nezinau kaip tai padaryti, nes jis ima uz fotiko, visose nuotraukose buna arba jo rankyte arba piktas veidas, nes neduodu fotiko  rolleyes.gif Gal kas galit kokiu patarimu pazerti? :4u:zz

Duok kanors tokio, kas jam butu idomiau uz fotika.... ir tada jau fotkink...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 29, 13:06)
nu bet tai tu to vaiko mama smile.gif tu ir turi geriausiai zinot biggrin.gif as tai duociau  kokiu zaislu, uzsiemima kad turetu... bet as vaiku neturiu biggrin.gif

tai as tau pasakysiu viena dalyka, kai mama fotkina, vadinasi galima jam viska imti, net ir fotika, ir jokio ne tada nesupranta, butu svetimas, tai bijotu smile.gif
o jokie zaislai jam neidomus, vakar nupirkau du naujus, pastumde 5 min ir jau nebeidomu.

QUOTE(Akasha @ 2010 11 29, 13:08)
Duok kanors tokio, kas jam butu idomiau uz fotika....  ir tada jau fotkink...

na jam idomu tik ausu krapstukai biggrin.gif bet su jais gi nefotkinsiu
Atsakyti
Zirzilija, nežinau kokio amžiaus tavo vaikas. Bet jei prie mažesnių, jiem labai patinka išsiterlioti, nesvarbu kuo. Manų koše, dažais, kad ir miltais. Organizuok tokią fotosesiją. Nors nieko tu čia daug nepakeisi. Smalsus vaikas tuo ir džiaugtis reik. Visi vaikai praeina tą periodą, kai bėga nuo fotoaparato arba tiesia rankutę jo link. Praėjus tam laikui, vieni arba leisis fotografuojami, darys tai su malonumu, kiti ir toliau bėgs nuo tavęs. Juk ne modeliukus auginam, vaikus.
Kitas variantas, duok ir jam fotoaparatą į rankas, fotografuokit vienas kitą. Būna ir žaislinių. Aš susitardavau taip, kad pradžioj mano turtas nufotografuoja mane, paskui aš turtą ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 lapkričio 2010 - 12:16
Zirzilija, kiek vaikiukui metų?
Labas, visoms!!
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 29, 09:48)
frederica, nepalik manęs nežinioj, lauksiu vistiek atsakymo  cool.gif  rolleyes.gif

aš irgi norėčiau gauti atsakymą dėl vienos fotografijos dalies levelių pastumdymą, tuo labiau, kad čia buvo mano foto komentuota rolleyes.gif

Frederica, jau dvi laukia tavo išminties bigsmile.gif

Akasha gavo mano foto biggrin.gif einu aš pagaminsiu savojo variantą koliažą, o pakomentavau tiesiai flickr'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 29, 11:11)
tai as tau pasakysiu viena dalyka, kai mama fotkina, vadinasi galima jam viska imti, net ir fotika, ir jokio ne tada nesupranta, butu svetimas, tai bijotu smile.gif
o jokie zaislai jam neidomus, vakar nupirkau du naujus, pastumde 5 min ir jau nebeidomu.
na jam idomu tik ausu krapstukai biggrin.gif  bet su jais gi nefotkinsiu

Kiek tavo vaikui metu?
Mane gelbeja zaislinis fotoaparatas, juostinis sugedes fotoaparatas kuri specialiai is second hand pirkau (bet duodu zaist tada, kai man reik ja fotografuot), na ir dar savo gyvenima atgyvenusi muiline. Vienu zodziu viskas kas susije su fotoaparatu lotuliukas.gif
Atsakyti