QUOTE(rarity @ 2010 11 28, 22:45)
PSD formatas yra PS formatas, kai saugoma nesuliejus sluoksnių, t.y. darbinis formatas.
Atiu.
QUOTE(robobebras @ 2010 11 29, 01:23)
kam tu juos fotkinai tuos gvazdikus?
QUOTE(robobebras @ 2010 11 29, 01:48)
Isrenkam banaliai elementaru daikta, visiems bendra (kad ir gvazdikas ar bet kas visiems prieinamas), fotkinam ji savo fantazijos ribose, rodomes ir dziaugiames rezultatais
cia ideja apsvarstymui, kartu prie portretu idejos
QUOTE(robobebras @ 2010 11 29, 09:26)
jeigu zmones negali sau leisti fotosesijos, tai daugeliu atveju jie to ir nenores.
Dažniausiai taip ir yra.. Mano kaimynė (kartojuosi) savo nuostabiai gražią dukrytę fotogtafuoja su mobiliaku. Mane tiesiog siutas dėl to ima! Kai jai pasiūliau padaryt kažkokių įdomesnių foto, ji labai mielai sutiko ir norėjo, bet kai pasakiau, kad reikės pasiruošt toms foto, kad nefotkinsiu vaikų, apsikabinusių salotinius pliušinius meškinus, tai kaimynė sako, tai tu nevark,bus gerai ir prie kokios sienos, taip paprastai...
Žmonės, norintys turėti gražių foto, turi bent kažkiek sutikti įdėti pastangų, pasiruošimo, žodžiu darbo. Nes jei ateisi į senelių namus ir nutrauksi močiutę su suplyšusiom sermėgom, išsidraikiusiais trim plaukais (ant galvos) ir dar kokiu šašu ant nosies, nu net geriausias mūsų fotografas nepadarys meno. O gal š per prastos nuomonės apie juos? Nežinau. Bet kuriuo atveju, idėja nerealiai gera, tačiau manau, ne pas mus. Aš, jei būčiau skurstanti suvargusi močiutė, gyvenanti senelių namuose, nenorėčiau kad mane net fotografuotų, to skurdo ir gyvenimo netiesos visai nenorėčiau atspausdinto ant popieriaus ir iškilmingai įteikto man.. Tarsi priminimas: "žiūrėk, kur tu dabar, kaip tavęs niekam nereik"...
Nežinau, tik garsiai pagalvojau. Esu tikra, kad tuose senelių namuose, prieglaudose, būtų ir norinčių... Tačiau.. Aš geriau lėkštę sriubos paaukosiu. Bet idėja labai labai graži.
Pasisakiau, lendu vakuuman atgal.
frederica, nepalik manęs nežinioj, lauksiu vistiek atsakymo
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2010 11 29, 09:41)
aš pykčio nelaikau, tam ir šypsenėlę įkėliau.
Yra ir psl. lietuviško projekto, tik nebepamenu kur ieškoti.
Jei tik rasi, įdėk, labai įdomu.