Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 28, 20:57)
nesusitvarkau su WB savo koliaže  verysad.gif Man panika prasideda..... Arba manoji foto per balta,arba per melsva..... gautoji per pilka..... Aš taisysiu gautąją  blush2.gif Nu nesusiderina man niekaip.....

jeigu mano-tai gali taisyt irnesakyk.gif laugh.gif
Atsakyti
oho kiek ikelet foto thumbup.gif as dar ne nesukonstravus doh.gif , reiks ryt
Atsakyti
Dosa ne tavo pas mane smile.gif Aš nuo pat gavimo žinau kieno ji.... ir dėl to man baisu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 28 lapkričio 2010 - 23:08
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 28, 23:08)
Dosa ne tavo pas mane  smile.gif Aš nuo pat gavimo žinau kieno ji.... ir dėl to man baisu  biggrin.gif

laukiam laukiam- drąsiau smile.gif
Atsakyti
Nu įkėliau....eikit mušt mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 28, 23:43)
matyt pilnatis is tikruju mus veikia biggrin.gif

negi pilnatis?Jei taip, tai pirmąkart ant pilnaties kabliuko pasimoviau smile.gif

Apžiūrėjau koliažus ir man labiausiai įstrigo tas su Secret ir paskui berniuku su knyga. Spalviškai puikiai atitiko, o ir pasakojimas yra, net ir tęsinio norisi.
Dar patiko Fredericos variantas apie vištą smile.gif Juodai baltas pasakojimas geras, ne tik kažkokių detalių, ar spalvų atkartojimas.
Greentea, nors atlikimas galėjo būti geresnis, bet paliesta tema rimta, skaudi, pagarba ir už tai.
Fredericos ir Cheles pasakojimą rodos jau vakar pakomentavau, nebesikartosiu.
Vat šitos įsiminė.
Tiesa, dar Paprastos variantas su jos abiem foto.

Forgete, sveikatos jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 lapkričio 2010 - 00:21
Ir as jau ikeliau.Prasau pamust ir mane blush2.gif
Atsakyti
Jusu teismui:
user posted image
Is anksto aciu uz komentarus smile.gif
Tik stipriai nemuskit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 11 29, 00:59)
Jusu teismui:
user posted image
Is anksto aciu uz komentarus  smile.gif
Tik stipriai nemuskit  ax.gif

Man noretusi tik vieno ryskaus ziedo, kiti galetu buti gerokai isplauke. o dabar matau tris pagrindinius, ir tai tokie pusiau sufokusuoti:)
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 11 29, 01:59)
Jusu teismui:

nežinau kiek mušti galima, t.y. kiek moki. Todėl brūkštelsiu tik, kad purvinokos spalvos, na gal ne pačios spalvos, tiesiog toks įspūdis. Kompoziciškai dešinėje kelių mm man asm. pritrūko ir apačioje pilno žiedo. Kairės tiek daug ir nebūtina. Trys žiedai gražiai pasiskirstė į visas puses.
Kažkada ruošiau gėlių seriją, tai ką pasakysiu, kad gvazdikas man viena sunkiausiai fotografuojamų gėlių.
VAt jei kas nors iš pradedančių norės bandyti, tai siūlyčiau gerberas arba dar geriau, kalijas fotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 lapkričio 2010 - 01:13
QUOTE(vladislo @ 2010 11 29, 01:59)
Jusu teismui:

kam tu juos fotkinai tuos gvazdikus? Tiesiog turejai smile.gif? Jei fotkini toki daikta, kuri kiekvienas mates ir ziurejes, naudok idomia sviesa, ar kurk jam idomia aplinka - va tada is bet ko gali sukurti stebukla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 29 lapkričio 2010 - 01:24
beje, ta proga dar viena ideja - zaidimas. Panasu buvo igyvendinus frederica, kai dalyvavo borjomi konkurse (beje, puikiai! visada minty ta fotke iskyla kai tave prisimenu biggrin.gif ). Kas nematet, galit pasiziuret prie frederica apdovanojimai)
Isrenkam banaliai elementaru daikta, visiems bendra (kad ir gvazdikas ar bet kas visiems prieinamas), fotkinam ji savo fantazijos ribose, rodomes ir dziaugiames rezultatais smile.gif
cia ideja apsvarstymui, kartu prie portretu idejos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 29 lapkričio 2010 - 01:49