Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(juratike13 @ 2010 11 28, 20:54)
kuo toliau, tuo baisiau, padariau kelis koliazus, bet nei vienas manes visiskai netenkina doh.gif ,aisku, per vaiku ligas i lauka neina iseit, ko man labai reikia...ziauriai reikia, zinau,cia save teisinu tik, bet po idetu koliaziuku mane apeme neviltis, siandien as gersiu vyna doh.gif

mano foto gavai bigsmile.gif
Atsakyti
greit prisipazinkit, kieno nuotrauka mano koliaze bigsmile.gif
Atsakyti
paziurejau jusu istorijas.. graziai padirbejot smile.gif
as tik viena pastebejima turiu.. ( atsiprasau tikrai, nes nedalivauju o nosi kisu tongue.gif ) labai pasigedau tos "istorijos".. daugiausia tai buvo kazkoks kitos foto atkartojimas, jeigu galima taip pasakyt.. pvz. kavos pupeles - kava.. (atsiprasau ir uz pvz). kazkaip istrigo pianinas su batais.. ir federikos padarytas savos istorijos tesinys.. nelaukti tokie smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 11 28, 22:09)
paziurejau jusu istorijas.. graziai padirbejot smile.gif
as tik viena pastebejima turiu.. ( atsiprasau tikrai, nes nedalivauju o nosi kisu tongue.gif ) labai pasigedau tos "istorijos".. daugiausia tai buvo kazkoks kitos foto atkartojimas, jeigu galima taip pasakyt.. pvz. kavos pupeles - kava.. (atsiprasau ir uz pvz). kazkaip istrigo pianinas su batais.. ir federikos padarytas savos istorijos tesinys.. nelaukti tokie smile.gif  ax.gif

manau, kad jei ateityje vėl bus kažkoks panašus žaidimas, tai jau žiūrėsi visai kitaip ir tos istorijos bus daug įdomesnės, nelauktos, netikėtos 4u.gif įgyta patirtis, išmokti nauji dalykai labai praverčia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai smagu kad patiko mano koliažas, pirminė mintis buvo kiek kitokia bet pradėjus daryt viskas savaime gavosi, kas gavosi ir man miela, nes iki pad darymo buvo tuščia galvoj
QUOTE(Egipta @ 2010 11 28, 21:09)
Man su natom ir gitara labai labai patinka, norisi ziureti vel ir vel... Kas autoriai?

dėkui, kas pirmos autoriu dar nežinau neatsiliepė, man irgi smalsu

QUOTE(dosa @ 2010 11 28, 21:36)
Pritariu koliazas natos+gitara uzburtiantis, negali atitraukt akiu, ir toooks lengvumo jausmas, splavos fantastiskos-super  wub.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 28, 16:26)
psd formate

Kas yra PSD formatas?

Frederica- rašei flikre, kad pažymėt laišką ir tik ant jo stumdyt levelius. Gal gali pasakyt step by step kaip tai daroma? Kad keisti tik dalį foto/detalę ją šviesinti/paryškinti ar pan, bet ne visą foto? 4u.gif

Papildyta:
Koliažai labai įdomūs daugumos.. Super stiprios Jūs fotografės, labai džiaugiuosi už jus visas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 28, 22:13)
manau, kad jei ateityje vėl bus kažkoks panašus žaidimas, tai jau žiūrėsi visai kitaip ir tos istorijos bus daug įdomesnės, nelauktos, netikėtos 4u.gif  įgyta patirtis, išmokti nauji dalykai labai praverčia  4u.gif  4u.gif

neisizeisk taip labai ax.gif tik pastaba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 28, 00:05)
dieve, kokie mes izeidus

uzpakaly problemu ieskot

totally doh.gif drinks_cheers.gif

p.s. pacios susigalvojam zaidimus, taisykles bandom kazhkokias galvot, nemazhai musu, ne visos viska perskaito, naturalu, kad ishkyla klausimu, neaishkumu, gal net kazhkokiu "neapibrezhtinumu", bet jau nedarykim is to tragedijos, pykciu, vyno gerimo blink.gif is kur tos visos parkes? matyt pilnatis is tikruju mus veikia biggrin.gif

p.s.2. nepamenu kieno, bet man pirmauja pianino ir natu koliazhas. pagal viska, super suderinta, super kokybe, super ideja.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 11 28, 22:41)
neisizeisk taip labai  ax.gif  tik pastaba  ax.gif

uj tikrai ne- labai taiklus pastebėjimas, nėra ko įsižeisti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 28, 22:38)
Kas yra PSD formatas?

PSD formatas yra PS formatas, kai saugoma nesuliejus sluoksnių, t.y. darbinis formatas.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 11 28, 20:08)

paprasta-nais, kavike tai labai skaniai atrodo-skanus koliazas gavos, saplvos liuks  mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 28, 20:24)
na labai skaniai atrodo  rolleyes.gif

dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nesusitvarkau su WB savo koliaže verysad.gif Man panika prasideda..... Arba manoji foto per balta,arba per melsva..... gautoji per pilka..... Aš taisysiu gautąją blush2.gif Nu nesusiderina man niekaip.....

hhrrrr..... ir kodėl aš nerūkau.... dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 28 lapkričio 2010 - 23:07