dabar pasisakysiu del koliazu nors dar ne visi sudejo, bet man idealus variantai yra: pvz...dosa - klavisinis instrumentas ir sokio batai, liuks; paprasta - kavos pupeles ir puodelis su saldainiais; Yvetes pradinis (gaila kad iseme); brumbumai - inkilas ir lizdelis su kiausiniais, bei kiti, kurie nuotraukose neturi tu paciu detaliu, bet yra susieti tarpusavyje.
kad ir mano pacios daryti variantai, man asmeniskai labiau patiko su bateliais, nes juos sieja spalva, o ne daiktai. Nors dauguma buvo uz guminukus
ačiū, Zirzilija
o aš bepildydama pirmąją nuotrauką, sukūriau ir koliažiuką savajį- abi nuotraukos mano
o aš bepildydama pirmąją nuotrauką, sukūriau ir koliažiuką savajį- abi nuotraukos mano
Zirzilja-dekui,net nuraudau
paprasta-nais, kavike tai labai skaniai atrodo-skanus koliazas gavos, saplvos liuks
paprasta-nais, kavike tai labai skaniai atrodo-skanus koliazas gavos, saplvos liuks
QUOTE(paprasta @ 2010 11 28, 20:59)
o pirmoje foto kava nemaisyta kad taip suputojus?
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 28, 20:19)
o pirmoje foto kava nemaisyta kad taip suputojus?
čia tik užpilta
ir aš įdėjau jau koliaža, užbėgsiu vėliau(užmigdžius vaikus ) visų jūsų pažiūrėt ir pakomentuot. Tikiuosi pagaliais neapmėtysit
kuo toliau, tuo baisiau, padariau kelis koliazus, bet nei vienas manes visiskai netenkina ,aisku, per vaiku ligas i lauka neina iseit, ko man labai reikia...ziauriai reikia, zinau,cia save teisinu tik, bet po idetu koliaziuku mane apeme neviltis, siandien as gersiu vyna
paskutinis koliazas tiesiog veza savo spalvomis
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 28, 20:54)
tai kad paskutiniai deti vos ne visi juodai balti apie kuri cia kalbi?
Man su natom ir gitara labai labai patinka, norisi ziureti vel ir vel... Kas autoriai?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 28, 20:58)
tai kad paskutiniai deti vos ne visi juodai balti apie kuri cia kalbi?
ups...natos-gitara...nu nemoku as tokiu spalvu isgaut..oi nemoku,ikeliau ir savo, tarsykit...tikrai yra ka, vizija ne tokia buvo...ai,nesiteisinsiu...kazkokia neveksla jauciuos ir tiek
Einu vest vaika i lova
Pritariu koliazas natos+gitara uzburtiantis, negali atitraukt akiu, ir toooks lengvumo jausmas, splavos fantastiskos-super