Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(O.o @ 2010 11 25, 14:51)
Gal konkreciai sutarkim

Turiu langa, staline lempa su LED, sviecia panasiai kaip 60w paprasta, ir balta popieriu:)
Pritariu verst i j/b
Atsakyti
Ačiū visoms už pagalbą, rodos, išmokau apkirpti su PS drinks_cheers.gif

QUOTE(vienintelė @ 2010 11 25, 14:51)
labai paprasta
pasirenki crop tools toks lyg rombas juodesnis tada viršje kur yra langeliai widht ir height yra iršai norimus skaičius, jei kvadrato tai 1 ir 1 jei horizontalios 2 ir 3 vertikalios 3 ir 2, jei neirašysi skaičių tai free vadinsis.

Ačiū, dariau pagal tavo nurodymus, tai ten 1:1 pasirinkau ir duoda pasirinkti rezolution, tai padariau, kad būtų 1200, čia kaip suprantu, norint, kad kraštinės būtų 600*600, ar taip?
Jeigu taip vadinasi viskas gavosi čiki piki bigsmile.gif

Cheles, tai jeigu viskas okei, tada atsiųsiu savo pačios apkarpytą mirksiukas.gif

Zirzilja, buvai teisi dėl tos varnelės, pasibandžiau aš, bet tada darant 600*600, suspaudžia man foto, padaro iš horizontalios į kvadratą biggrin.gif ir labai juokingai gaunasi.
Atsakyti
Sveiki ir sveikos, oooo, jau sekančią temą planuojat bigsmile.gif (labai įdomu bus ir koliažus pamatyt smile.gif ) Lauksiu labai vertinimų ax.gif Man kolkas rodos, kad pavyko 4u.gif
Keliu 5 ND ( 3 ir 4 atsiskaitysiu po šios blush2.gif )
DIRBTINIS APŠVIETIMAS
CUSTOM
user posted image

AUTO
user posted image

Lemputė
user posted image

NATŪRALIAM APŠVIETIME
CUSTOM
user posted image

AUTO
user posted image

DEBESUOTA
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 11 25, 15:19)
Sveiki ir sveikos, oooo, jau sekančią temą planuojat bigsmile.gif (labai įdomu bus ir koliažus pamatyt smile.gif ) Lauksiu labai vertinimų ax.gif Man kolkas rodos, kad pavyko 4u.gif
Keliu 5 ND ( 3 ir 4 atsiskaitysiu po šios blush2.gif )

gerai smile.gif
Atsakyti
O as matau auto ruzava zvake, o lempute- geltona. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 25, 16:26)
O as matau auto ruzava zvake, o lempute- geltona.  blink.gif

Tai lempute ir auto nebutinai turi buti baltos...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 25, 16:26)
O as matau auto ruzava zvake, o lempute- geltona.  blink.gif

svarbiausia, kad rankinis butu gerai! o jau ka ten fotikas mano prie lempos ar auto jau jo beda, nepakeisim smile.gif
Atsakyti
Mat kaip... mastau.gif

Kada gausim foto? flirt.gif
Atsakyti
Mamagute, gerai smile.gif

Antras dublis.Stala leidau zemiau, kad sviesa butu ne tik is sono, bet ir is virsaus, atitraukiau nuo fono toliau.Kairiam kampe nepalikta vietos ir fonas paglamzytas-blogai?
Nu kaip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 25, 16:40)
Kada gausim foto?  flirt.gif

Dar laukiu 6 nuotraukeliu... einu parasysiu visiems i AZ priminius ir kai jau visos bus, tada maisysim, bursim ir siusim!
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 25, 16:45)
Mamagute, gerai smile.gif
Antras dublis.Stala leidau zemiau, kad sviesa butu ne tik is sono, bet ir is virsaus, atitraukiau nuo fono toliau.Kairiam kampe nepalikta vietos ir fonas paglamzytas-blogai?
Nu kaip?

Wau, man gražu bigsmile.gif spalvos, apšvietimas - super! bigsmile.gif Ir iš kur jūs traukiat tokius senovinius daiktus?... g.gif O jei kas ir užkliūtų, tai būtent tos vietos, kurias ir pati paminėjai: kairėje norėtųsi šiek tiek erdvės ir, žinoma, lygaus fono..
Atsakyti
Alabama, nu man tai labai grazu. 4u.gif Nezinau ka daugiau ir beparasyt, nes man niekas nekrenta i akis.

smile, ne manes klausi, bet pas mus tokiu senoviniu niekuciu Plant i tre parduotuvese nors ir vezimu vesk. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 25 lapkričio 2010 - 15:52