QUOTE(dosa @ 2010 11 28, 16:27)
Kelis puslapius atgal kazkas rase kaip sudet nuotraukas koliazui,man gavosi, bet kaip padaryt tarpuka tarp ju, na, kad nebut jos sulipusios, a?
tai padaryk keliais pixeliais didesne pagal ilgi, susidesi nuotraukas, o per viduri liks tarpelis
Sveikos.
Ale koks katinas, wow!!!
QUOTE(ohara @ 2010 11 28, 15:04)
Sakėt netinka jam siūlai tinka perlai,tai žaidėm su perlais,tik jau toks nepatenkintas buvo....
Ale koks katinas, wow!!!
Prazilsiu kol as su tuo PS ismoksiu gal kas daret su photoscape? Ar visos PS naudojat?
QUOTE(Forgete @ 2010 11 28, 15:30)
gotte - labai geras mokytojas (nei nervuojasi, nei rekia) youtube. Tiesiog irasyk photoshop collage ir ismes n+k variantu.
Žinau, žinau, esu daug pamokėlių ten peržiūrėjus ir bandžius, bet pastebėjau, kad ten tie mokytojai arba jau būna kažkokių langų atsidarę, kokių aš pas save nerandu, arba dėlioja visai ne tokį koliažą, kokia man reik
Bandysiu pagal SM patarimus, ačiū, kad priminėt atsiversti kelis psl atgal
QUOTE(ohara @ 2010 11 28, 15:04)
Sakėt netinka jam siūlai tinka perlai,tai žaidėm su perlais,tik jau toks nepatenkintas buvo....
Būtų gražiai, bet kam tiek šarpini foto - nes akis skauda žiūrėti.
QUOTE(O.o @ 2010 11 28, 15:31)
Gal galit padėt? Kaip layerį išsaugoti?
Kokia prasme? Saugok PSD formatu - visi layeriai liks.
QUOTE(dosa @ 2010 11 28, 16:07)
Prazilsiu kol as su tuo PS ismoksiu gal kas daret su photoscape? Ar visos PS naudojat?
As dariau su photoscape
QUOTE(rarity @ 2010 11 28, 18:08)
Kokia prasme? Saugok PSD formatu - visi layeriai liks.
tiesiogine man reik išsaugoti sluoksnį be fotografijos, o psd formate saugant jį su fotke išsisaugo visas tas žalias koregavimo variantas, tai man to nereik
QUOTE(O.o @ 2010 11 28, 16:26)
tiesiogine man reik išsaugoti sluoksnį be fotografijos, o psd formate saugant jį su fotke išsisaugo visas tas žalias koregavimo variantas, tai man to nereik
Fantazuoju - ištrink fotkę, visus nereikalingus sluoksnius - palik tik reikalingą ir išsaugok psd formatu
Loretoidai, nu juokiaus pilva susiemus is tamstos koliazo-tikrai ka jau ka, jumoro jausma turit gera
QUOTE(Refresh @ 2010 11 28, 15:56)
Ale koks katinas, wow!!!
QUOTE(rarity @ 2010 11 28, 16:08)
Būtų gražiai, bet kam tiek šarpini foto - nes akis skauda žiūrėti.
nu blyn nu nieko nešarpinau db tai tikrai.... jei jos tokios gaunas nereikšia kad aš to šarpo tiek kraunu...
Na ką, artimiausiom dienom nieko nenufotkinsiu, planai mano subyrėjo(fotiką sudaužiau (nors šiaip ar taip reikėjo jau naujo )) Keliu ,ką turėjau, gal kas kokių pastabėlių turės "Smalsu... " Nenustačiau rankinio WB , dėjau švelnią fokusuotę(originalas visas ryškus-gal ).