Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

įkėliau trečią bendro darbo variantą, man jis mieliausias iš trijų. Net keista, kaip iškart nekilo mintis šias dvi suporuoti, o ieškojau kitų variantų.

"Ženklai" Vladislo +Yvette
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 lapkričio 2010 - 13:22
Įkėliau ir aš savąjį, galit eit suvest sąskaitas.
Gražios dienos, aš už fotiko ir į mišką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 28, 13:13)
čia juntama ne pradžiamokslių bet kaip tam tikros mažytės SM bendruomenės privačioje (a la Bendraminčių, plepesių) temoje...  unsure.gif

Tą ir aš pastebiu, bet ką daryt? Jei rėksim garsiai apie tai, ta mažytė, bent retkarčiais atkreipianti dėmesį į mus, taškiukus, benrduoremė išeis į kokį skaipo grupsą ir mes čia žaliuokai liksim klaidų baloj turkštis vieni..
Bet pritariu, matykite ir mus, pažengusieji ax.gif (nors pati aš nesijaučiu nematoma, bet pastebiu tuos, kurie lieka nepastebėti. Jei manęs nemato, aš pasilipu aukščiau, rizikuodama gaut per galvą, bet... kolkas negavau. Sulaukiu dažniausiai ir atsakymo ir patarimą gaunu dovanų bigsmile.gif )
Atsakyti
Sveikos ir sveiki smile.gif
Koliažiukų daugėja, įkišau ir aš nosį ten vakar (brumbrumai nurodė juratikei 13 ) , nežinau ,ar aš čia pagal taisykles, gal dar leidimo kokio reik? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 11 28, 15:32)
Sveikos ir sveiki  smile.gif
Koliažiukų daugėja, įkišau ir aš nosį ten vakar (brumbrumai nurodė juratikei 13 ) , nežinau ,ar aš čia pagal taisykles, gal dar leidimo kokio reik? rolleyes.gif

aha, reikia oficialaus leidimo lotuliukas.gif
juokauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 28, 15:36)
aha, reikia oficialaus leidimo lotuliukas.gif
juokauju rolleyes.gif

uch, palengvėjo... , tai, vadinas, galiu lens.gif
Atsakyti
Sakėt netinka jam siūlai tinka perlai,tai žaidėm su perlais,tik jau toks nepatenkintas buvo.... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 28, 13:51)

Ir dėl to man neapatiko toks atviras ir tiesmukas Loretoido pareikškimas apie tai, kad ji žada kažką keisti. Nes aš ją kaip profę, kaip patyrusią fotografę labai gerbiau... ir tie pasisakymai man tiesiog neskaniai nuskambėjo ir nelabai prodesionaliai iš jos pusės. Užtat kažkaip durnai pasijutau, kai apie žmogų turėjau kitokią nuomonę. Aišku, aš nepažįstu jūsų asmeniškai ir neįlysiu į vidų išsiaiškinti, ką jūs tikrai ten mąstote, tiesiog mano tokia nuomonė susidarė iš forumo info. Žinoma, ji gali būti ir klaidinga, aš to nežinau...
O be to, jūsų teisė yra reikšti savo nuomonę ir savo poziciją, kaip ir bet kurio iš mūsų. Kai ir čia kažkas sakė, mes visi skirtingi. Anyway, man jūsų foto po to neatrodo mažiau profesionalios.

Tu visiškai teisi - aš tiesmukiškai pareiškiau savo begalinį norą šviesinti gautą foto ir ne viena jūsų leido tą daryti ax.gif Bet kadangi buvo ir pasisakiusių kategoriškai prieš, parašiau, kad gi nešviesinsiu. Šiaip jau tie mano postai buvo tokie daugiau dėl juoko, gaila, kad nevienodas tas mūsų humoro jausmas ir taip skaudžiai į viską reaguojame cool.gif O rimtai kalbant - visiškai su tavim sutinku - autoriaus darbas yra jo nuosavybė, turime jį gerbti, nors pvz. flickro groups'uose dažnai koliažuose svetimos nuotraukos laisvai kadruojamos, mano irgi bigsmile.gif Nedarau iš to jokios tragedijos, džiaugiuosi, kad esu pastebėta ir įtraukta. Nepatinka tik kai nenurodomas autorius, nesvarbu kas jis toks, nebent yra susitarimas nenurodyti dėl kokių nors priežasčių.
Beje, audringai verdant mūsų katilui, kurį visai to nenorėdama užkaičiau, atsirado mintis mano koliažui, ir antrą kartą mūsų žaidimuose ėjau fotografuoti, nors buvau šventai įsitikinusi, kad imsiu iš archyvų bigsmile.gif Žodžiu, dėkoju už gerą spyrį į subinę tongue.gif
Mergaitės, neimkit taip visko į širdį, pažiūrėkit su šypsena, aš kartais gal ir mėgstu krimstelėti ar patraukti ką švelniai per dantį, bet tikrai nesu pikta, kerštinga ir t.t. Draugaukim gal? g.gif
Atsakyti
Niu va, grįžau iš pafotkinimo, einu žiūrėt, kas gavos ax.gif

Gal per tą laiką, kas vis tik pasidalintų info apie simple koliažo kūrimą su PS blush2.gif Antraip negalėsiu įkelti savojo varianto blush2.gif
Atsakyti
as norejau paklausti, kaip nufotografuoti ruba, kad jis butu patrauklus.
turiu daug nauju sukneliu, ir noriu parduoti jas,tai va, noriu suzinoti, kaip nufotografuoti tinkamai
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 28, 13:21)
Niu va, grįžau iš pafotkinimo, einu žiūrėt, kas gavos  ax.gif

Gal per tą laiką, kas vis tik pasidalintų info apie simple koliažo kūrimą su PS  blush2.gif Antraip negalėsiu įkelti savojo varianto  blush2.gif

Kelis puslapius atgal kazkas rase kaip sudet nuotraukas koliazui,man gavosi, bet kaip padaryt tarpuka tarp ju, na, kad nebut jos sulipusios, a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 11 28, 16:27)
Kelis puslapius atgal kazkas rase kaip sudet nuotraukas koliazui,man gavosi, bet kaip padaryt tarpuka tarp ju, na, kad nebut jos sulipusios, a?  g.gif

kiekviena nuotrauka pries keliant i koliaza apibrezk. ctrl+A tada edit-stroke, ten viska suzymi ka nori, uzdeda remeli ir tada ctrl+d.

gotte - labai geras mokytojas (nei nervuojasi, nei rekia) youtube. Tiesiog irasyk photoshop collage ir ismes n+k variantu.

Sveikos, mes su vyresneliu ligoninej. Kiek spejau ilindau i flirck - jegiski koliazai. Super 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 28 lapkričio 2010 - 15:30