Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jūra banguoja viens-viens, jūra banguoja du-du...

PADARIAU! Visa diena galva sukau, fotkinau ir sukausi is padeties, nes didzioji dalis mano daiktu yra vienam miesto gale, o mazoji - su manim. Smagiai praleidau diena tiesa sakant biggrin.gif Eikit ivertint, tik nevyniokit ten nieko i vata tongue.gif
Atsakyti
oho, kokios pas jus cia peripetijos smile.gif nors zaidime neteko sudalyvaut, bet einu alaus atsidaryt, busiu trecias smile.gif
Atsakyti

cheles, jau sulaukiau- manau, pasirinkai geriausią variantą iš įdėtų 4u.gif
Atsakyti
Nius labai jus cia visos greitai darbuojates thumbup.gif Labai smagus koliaziukai, dar nespejau pakomentuoti, bet rytoj prizadu pasitaisyti...

Ir baikit pykti, bo prasigersit mirksiukas.gif As ta proga irgi lekiu ikalt su vyru konors smile.gif O jums ir mums uzkandai sviezias pyragas... Nesu nei gera kepeja nei ka, bet kartais norisi seimynai kanors idomesnio iskepti smile.gif tai va ir nufotkint pabandziau... tarsykit wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kai jau idejau tai pamaciau, kad skarda aptrupejus ir vaizda gadina blush2.gif nu bet drepkit dar ka matot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 27 lapkričio 2010 - 23:55
QUOTE(Akasha @ 2010 11 28, 00:54)
Ir baikit pykti, bo prasigersit  mirksiukas.gif  As ta proga irgi lekiu ikalt su vyru konors smile.gif O jums ir mums uzkandai sviezias pyragas... Nesu nei gera kepeja nei ka, bet kartais norisi seimynai kanors idomesnio iskepti smile.gif tai va ir nufotkint pabandziau... tarsykit wink.gif

Man pirma foto labai apetitnai atrodo 4u.gif

Žiūriu kai kas neturit ką veikt, kaip garbanot pasipiktunusias mintis dėl žaidimo biggrin.gif Aš net neturiu laiko ką parašyt, kaip generuoju mintis koliažui...prie alaus lotuliukas.gif ...bealkoholinio doh.gif ...ech norėtųs kitokio biggrin.gif
Atsakyti
Mano fronte viskis liejasi laisvai biggrin.gif Nors ir nesu pikta. Bendriau.... gal biški,nes turėjau idėją ,o jau net dvi panašias interpretacijas pamačiau ... Apie esamą žaidimą čia kalbu. Bet turiu ir kitą variantą ,ūsuotąjį tsakant biggrin.gif

Ir dar turėjau Loretoido žinutę pasicitavus,bet kol daėjau iki atsakymų langelio ji dingo... Nu gal ir viskis kiek tą dingimą įtakojo.Bet ką norėjau pasakyt,kad jinai vistik maladiec.Aj,man ji patinka 4u.gif
Atsakyti
Aj,dar P.S. Kortelė mano,ta kur ryte sugedo ,visai sugedo .... Sulūžus ji pasirodo.Įtrūkus.Tai Ačiū diedui,išsiaiškino kaip išsaugot nors šiokią tokią info iš jos.Turiu 90% nuotraukų iš šio ryto.O tokių rytų kaip šiandien čia būna labai mažai.... Jei kada kam kas nors panašaus nutiks,be problemų padėsiu wink.gif
Atsakyti
Laba ryta...
tai geret vakar, nu gerai,nebesipleskim, rytas uz vakara protingesnis
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 23:54)
tai va ir nufotkint pabandziau... tarsykit wink.gif

Kai jau idejau tai pamaciau, kad skarda aptrupejus ir vaizda gadina  blush2.gif  nu bet drepkit dar ka matot...

man 1 smagiausia, bet as dar bus uogytes apibarsciusi cukraus pudra bigsmile.gif
kitose vis tik skarta vaizda gadina
Patiko apsvietimas, saunuole
O jei trumpai, tai kaip darei softboxa?Jei nenori terst temos, gali az...aciuka

Atsakyti
nu nesmagu skaityt visokius pykčius temoj ax.gif gyvenkime draugiškai 4u.gif

Akasha, man labiausiai pirma limpa smile.gif paskutinėj lėkštė su fonu labai susiliejus, kontūrų jos nesimato, net atrodo, kad skardos kraštas nukąstas, bet gali būt, kad čia aš ant savo kompės taip matau g.gif

su koliažais puikiai tvarkotės bigsmile.gif aš pagalvojau, kad gal visgi nelabai tinkamą savo foto nusiunčiau, persiprašau iškart kas ją gavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 28, 09:59)

Akasha, man labiausiai pirma limpa smile.gif paskutinėj lėkštė su fonu labai susiliejus, kontūrų jos nesimato, net atrodo, kad skardos kraštas nukąstas, bet gali būt, kad čia aš ant savo kompės taip matau g.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 23:54)
Nius labai jus cia visos greitai darbuojates  thumbup.gif  Labai smagus koliaziukai, dar nespejau pakomentuoti, bet rytoj prizadu pasitaisyti...

Man irgi pirma.Bizyte jau viska pasake smile.gif
Kokia cia sviesa?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 28, 00:54)
Nesu nei gera kepeja nei ka, bet kartais norisi seimynai kanors idomesnio iskepti smile.gif tai va ir nufotkint pabandziau... tarsykit wink.gif

man patinka gaminti, todėl skaitinėju įvairius dienoraščius su receptais. Ir flickr maisto nuotraukas žiūrinėju.
Nežinau kokia šių foto paskirtis. Ar tik norėjai įamžinti tai, ką pagaminai, ar norėjai apšvietimą išbandyti. Jei apšvietimo išbandymas, tai daug nepasisakysiu, žalia esu. Jei norėjai nufotografuoti tai, ką pagaminai irgi nesikabinėsiu. Bet jei norėjai nufotografuoti taip, kad pamačius šią foto lėkčiau į virtuvę ieškoti užsilikusio sausainio gabalėlio ar pradėčiau maišyti tešlą - šiuo atveju foto neveža. Tikriausiai dėl dirbtinio apšvietimo, gal dėl to, kad baltam fone fotografuota ir atrodo, kaip iškirpta iš žurnalo ir priklijuota. Taip jaunystėje darydavau, kai rinkau receptus. Baltas fonas, dirbtinis apšvietimas pradaigino šilumą, menamą pyrago kvapą ir dar daug ko kitko.
Apskritai nelengva fotografuoti maistą.
Atsakyti