Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nesuprantu kodel visoms turi buti vienos taisykles, o va kitoms, visiskai kitos, - pagal jas g.gif taip kaip nebuvo galima keisti spalvu, mano manymu, nera galima ir nuotrauku keisti vietomis

QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 23:28)
Nors nemanau, kad pažeidžiau taisyklę, nes nebuvo niekur parašyta, kad negalima foto keisti vietomis - išėmiau savo foto.
Perdarysiu, nes jaučiu pareigą tai padaryti, kad jau pradėjau, dėl pagarbos foto autoriui.
Bet kitąkart siūlau gerai pergalvoti žaidimą ir labai aiškiai surašyti taisykles.

kazkaip visi kit taisykles suprato rolleyes.gif ir jos, pagal mane, buvo labai aiskiai apibreztos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 27 lapkričio 2010 - 22:30
QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 22:28)
Nors nemanau, kad pažeidžiau taisyklę, nes nebuvo niekur parašyta, kad negalima foto keisti vietomis - išėmiau savo foto.
Perdarysiu, nes jaučiu pareigą tai padaryti, kad jau pradėjau, dėl pagarbos foto autoriui.
Bet kitąkart siūlau gerai pergalvoti žaidimą ir labai aiškiai surašyti taisykles.

O tai negalima? Ar ne per daug prisikuriame taisyklių, o paskui nuo to kenčiame. Man netrukdytų ir pašviesinimas, patamsinimas ir kiti minimalūs koregavimai. O kad vietomis negalima keisti, tai iš viso kažkaip keista.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 27, 22:51)
nus, ateinu ir čia Tave apgirti biggrin.gif
Man gražu, man patinka ir ačiū Tau labai 4u.gif ( aš myliu šitą smailą)
Nebijai būt apšaukta Loretoidiškai/ fredrikiška?  hihihi.gif

Apie derinimą ir koliažus, taip, tikrai ne visos nuotraukos paslankios derinimui...aš labai stengiausi...tikrai, ne rožiškai pavariau bigsmile.gif  džiugu,kad tiko ir patiko.

blush2.gif 4u.gif
man loretoidiskas/frederikiskas stilius patinka ir kai uzaugsiu iki jo busiu laiminga taip apsaukta tongue.gif
labai teisingai pasakyta.. norint grazaus koliazo neuztenka ji pabaigti... gera pradzia juk puse darbo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 27, 23:30)
nesuprantu kodel visoms turi buti vienos taisykles, o va kitoms, visiskai kitos, - pagal jas g.gif taip kaip nebuvo galima keisti spalvu, mano manymu, nera galima ir nuotrauku keisti vietomis
kazkaip visi kit taisykles suprato rolleyes.gif ir jos, pagal mane, buvo labai aiskiai apibreztos rolleyes.gif

Zirzilija, parodyk Tu man žinutę su taisyklėm mirksiukas.gif
Nebuvo tokios 4u.gif
Manau neteisinga šiuo atveju iš Tavo pusės.
Tai žaidimas, bendras darbas, rezultatas turi džiuginti tiek mus pačias, tiek žiūrovą.
Jei taisyklės nėra griežtai nubrėžtos,( arba jų visai nėra) tai turiu visas teises elgtis taip kaip man atrodo geriau, siekiant pačio geriausio rezultato.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 27, 22:53)
Cheles, šaunuolė- įkelki daugiau koliažiukų, nes neisiu miegoti, ko daugiau nepamatysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

uzmigdau maze ir eisiu kilnoti smile.gif
beje, nenustebkit gave dar viena mano kvietima i flickr kontaktus... nesusitariau su pirmu accountu..

del foto vietu tai kazkaip atrode naturalu, kad pirma eina gautoji, bet istikruju juk nesvarbu...
sunku apibresti taisykles kai zaidziam niekad nezaista zaidima 38niese tada naturalu, kad eigoj daug klausimu kyla... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 27 lapkričio 2010 - 22:51
QUOTE(Cheles @ 2010 11 27, 22:47)
uzmigdau maze ir eisiu kilnoti smile.gif
beje, nenustebkit gave dar viena mano kvietima i flickr kontaktus... nesusitariau su pirmu accountu..

laukiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tokios taisyklės nebuvo ir nesvarbu kiek tų žaidėjų yra. Frederica prieš prasidedant žaidimui, dėliojo koliažus su Loretoidu ir dar kažkuo. Ir prie koliažo su knyga ir suknelės kraštuku buvo pasiūlyta sukeisti foto vietomis. Pasiūlyta buvo būtent šioje temoje, aš tai užfiksavau, todėl man foto vietų keitimui kaip ir stabdžių nebuvo.
Eisiu aš šiandien vynelio atsidaryti, kaip vakar Loretoidas. Nes supykusi galiu daug ko nereikalingo prirašyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 lapkričio 2010 - 22:59
Na va, vietoj smagaus laiko praleidimo, jau antra turi vyniuką gerti, kad nervus nuraminti blink.gif Nepatinka man tokie dalykai, visai nepatinka schmoll.gif Pirmiausia viską turėtume daryti su džiaugsmu ir malonumu. 4u.gif
Atsakyti
dieve, kokie mes izeidus

uzpakaly problemu ieskot
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 27, 23:05)
dieve, kokie mes izeidus

uzpakaly problemu ieskot

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
daugiau džiaugsmo ir linksmybių ieškokime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 27 lapkričio 2010 - 23:12
QUOTE(rarity @ 2010 11 28, 00:04)
Pirmiausia viską turėtume daryti su džiaugsmu ir malonumu.   4u.gif

drinks_cheers.gif va būtent, einu brendžio butelį išrysiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 lapkričio 2010 - 23:09
Nors as ant nieko nepykstu, bet ainu irgi taure vyno ikalsiu del solidarumo user posted image
Atsakyti