aciu!!!
paciai smagu
vistik kiek daug priklauso nuo pirmosios nuotraukos!
QUOTE(Tiga @ 2010 11 27, 21:52)
as irgi beveik Reikia suklijuoti. Pirma karta bandysiu su PS, gal galit padeti?)
atsidarai nuotraukas, tas kurias ikelinesi, paskui atsidarai tuscia lapa "file--->new"
ten atitinkamai surasai parametrus (jei kvadratukai -aukstis 600, ilgis 1200 - jeigu staciakampis - aukstis 900, ilgis 1200)
tada nueini i pirmaja foto, spaudi Ctrl+A ir Ctrl +C - nukopijuoji ir nuejusi i tusciaji lapa pastini ja pastumdai jeigu reikia , ir analogiskai su antraja taip
Klausimukas, naudojant dirbtinį apšvietimą galima išgauti "blikus", taip kad būna fotografuojant prieš saulę?
QUOTE(Cheles @ 2010 11 27, 22:12)
oi....ikeliau siaip ne taip... flick is mano accounto neleido ikelti, teko mikliai antra pasidaryt..
niekaip negalejau apsispresti kuria deti nuotrauka bandysiu veliau susikelti ir kitus variantus.
ir LABAI butu smagu pamatyti pirmos nuotraukos autores koliaziuka! beje, aciu jai, uz atsiusta labai dekinga nuotrauka! spirgejau visa laika is nekantrumo ir noro salia sukurti savaja, cia gal pirmoku entuziazmas toks..
ir.. cia mano pirmas koliazas ever.. tikiuosi, ivaldyti sita mena su jusu pagalba
niekaip negalejau apsispresti kuria deti nuotrauka bandysiu veliau susikelti ir kitus variantus.
ir LABAI butu smagu pamatyti pirmos nuotraukos autores koliaziuka! beje, aciu jai, uz atsiusta labai dekinga nuotrauka! spirgejau visa laika is nekantrumo ir noro salia sukurti savaja, cia gal pirmoku entuziazmas toks..
ir.. cia mano pirmas koliazas ever.. tikiuosi, ivaldyti sita mena su jusu pagalba
QUOTE(Cheles @ 2010 11 27, 22:22)
nus, ateinu ir čia Tave apgirti
Man gražu, man patinka ir ačiū Tau labai ( aš myliu šitą smailą)
Nebijai būt apšaukta Loretoidiškai/ fredrikiška?
Apie derinimą ir koliažus, taip, tikrai ne visos nuotraukos paslankios derinimui...aš labai stengiausi...tikrai, ne rožiškai pavariau džiugu,kad tiko ir patiko.
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 27, 21:36)
atsidarai nuotraukas, tas kurias ikelinesi, paskui atsidarai tuscia lapa "file--->new"
ten atitinkamai surasai parametrus (jei kvadratukai -aukstis 600, ilgis 1200 - jeigu staciakampis - aukstis 900, ilgis 1200)
tada nueini i pirmaja foto, spaudi Ctrl+A ir Ctrl +C - nukopijuoji ir nuejusi i tusciaji lapa pastini ja pastumdai jeigu reikia , ir analogiskai su antraja taip
Aciu aciu pavyko!
Cheles, šaunuolė- įkelki daugiau koliažiukų, nes neisiu miegoti, ko daugiau nepamatysiu
QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 22:54)
O man žinokit liūdna. Nedalyvausiu daugiau jokiuose žaidimuose, jei nebus aiškių taisyklių. Vat.
o tai kas nutiko?
QUOTE(airv @ 2010 11 27, 21:41)
Klausimukas, naudojant dirbtinį apšvietimą galima išgauti "blikus", taip kad būna fotografuojant prieš saulę?
Radau jau
QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 21:54)
O man žinokit liūdna. Nedalyvausiu daugiau jokiuose žaidimuose, jei nebus aiškių taisyklių. Vat.
Kas nutiko?
Cheles, puikiai pavyko! Man šitas koliažas irgi kol kas labiausiai vykęs atrodo, smagus toks ir tiek, nereikalaujantis austi didelių minčių, bet tuom ir žavus
Yvette, o kas nutiko?
Yvette, o kas nutiko?