Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aciu!!! blush2.gif blush2.gif 4u.gif
paciai smagu smile.gif
vistik kiek daug priklauso nuo pirmosios nuotraukos!
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 27, 21:52)
as irgi beveik smile.gif Reikia suklijuoti. Pirma karta bandysiu su PS, gal galit padeti?smile.gif)

atsidarai nuotraukas, tas kurias ikelinesi, paskui atsidarai tuscia lapa "file--->new"
ten atitinkamai surasai parametrus (jei kvadratukai -aukstis 600, ilgis 1200 - jeigu staciakampis - aukstis 900, ilgis 1200)

tada nueini i pirmaja foto, spaudi Ctrl+A ir Ctrl +C - nukopijuoji ir nuejusi i tusciaji lapa pastini smile.gif ja pastumdai jeigu reikia , ir analogiskai su antraja taip smile.gif
Atsakyti
Klausimukas, naudojant dirbtinį apšvietimą galima išgauti "blikus", taip kad būna fotografuojant prieš saulę?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 27, 22:12)
oi....ikeliau siaip ne taip... flick is mano accounto neleido ikelti, teko mikliai antra pasidaryt..
niekaip negalejau apsispresti kuria deti nuotrauka  biggrin.gif  bandysiu veliau susikelti ir kitus variantus.
ir LABAI butu smagu pamatyti pirmos nuotraukos autores koliaziuka! beje, aciu jai, uz atsiusta labai dekinga nuotrauka! spirgejau visa laika is nekantrumo ir noro salia sukurti savaja, cia gal pirmoku entuziazmas toks.. smile.gif

ir.. cia mano pirmas koliazas ever.. tikiuosi, ivaldyti sita mena su jusu pagalba wink.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 11 27, 22:22)
aciu!!!  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif
paciai smagu smile.gif
vistik kiek daug priklauso nuo pirmosios nuotraukos!

nus, ateinu ir čia Tave apgirti biggrin.gif
Man gražu, man patinka ir ačiū Tau labai 4u.gif ( aš myliu šitą smailą)
Nebijai būt apšaukta Loretoidiškai/ fredrikiška? hihihi.gif

Apie derinimą ir koliažus, taip, tikrai ne visos nuotraukos paslankios derinimui...aš labai stengiausi...tikrai, ne rožiškai pavariau bigsmile.gif džiugu,kad tiko ir patiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 lapkričio 2010 - 21:57
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 27, 21:36)
atsidarai nuotraukas, tas kurias ikelinesi, paskui atsidarai tuscia lapa "file--->new"
ten atitinkamai surasai parametrus (jei kvadratukai -aukstis 600, ilgis 1200 - jeigu staciakampis - aukstis 900, ilgis 1200)

tada nueini i pirmaja foto, spaudi Ctrl+A ir Ctrl +C - nukopijuoji ir nuejusi i tusciaji lapa pastini smile.gif ja pastumdai jeigu reikia , ir analogiskai su antraja taip smile.gif

Aciu aciu smile.gif pavyko!
Atsakyti
Cheles, šaunuolė- įkelki daugiau koliažiukų, nes neisiu miegoti, ko daugiau nepamatysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man žinokit liūdna. Nedalyvausiu daugiau jokiuose žaidimuose, jei nebus aiškių taisyklių. Vat.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 22:54)
O man žinokit liūdna. Nedalyvausiu daugiau jokiuose žaidimuose, jei nebus aiškių taisyklių. Vat.

o tai kas nutiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 27, 21:41)
Klausimukas, naudojant dirbtinį apšvietimą galima išgauti "blikus", taip kad būna fotografuojant prieš saulę?

Radau jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 21:54)

Kas nutiko?
Atsakyti
Cheles, puikiai pavyko! Man šitas koliažas irgi kol kas labiausiai vykęs atrodo, smagus toks ir tiek, nereikalaujantis austi didelių minčių, bet tuom ir žavus wub.gif

Yvette, o kas nutiko? g.gif
Atsakyti
Nors nemanau, kad pažeidžiau taisyklę, nes nebuvo niekur parašyta, kad negalima foto keisti vietomis - išėmiau savo foto.
Perdarysiu, nes jaučiu pareigą tai padaryti, kad jau pradėjau, dėl pagarbos foto autoriui.
Bet kitąkart siūlau gerai pergalvoti žaidimą ir labai aiškiai surašyti taisykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 lapkričio 2010 - 22:28