Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 27, 00:43)
Yvette, nesikeisiu - patikėk, iššūkiu čia nelabai kvepia, pati susitvarkysiu, tik tiek, kad tikėjausi įdomaus žaidimo  Bet man jos patinka, ir žadu keistis tik tada, kai to norėsiu pati tongue.gif

ok, aš tikrai nuoširdžiai siūliau keistis smile.gif Nekėliau savo varianto, kol neperskaičiau ar norėsit keistis. Einu dabar įkelsiu smile.gif

Frederica lotuliukas.gif vistik mano foto gavai lotuliukas.gif tikiuosi tas pirmasis nusivylimas praėjo ir paskui smagu buvo tęsti pasakojimą. Man patiko už ko užsikabinai ir kurlink viską pasukai smile.gif
Atsakyti
Vargstu su zaidimu visa diena unsure.gif Isbandziau jau n variantu, ale anei vienas nei pagal spalvas, nei pagal ideja netinka verysad.gif Nu atrodo TOKIA lengva nuotrauka gavau, o nieko i tema nerandu... Einu toliau ieskot.

QUOTE(Almost @ 2010 11 27, 15:33)
jeigu galima įsiterpti į jūsų bendravimą, tai norėčiau visgi dar kartą paklausti - ar dabartinis prieš n-puslapių (konkrečiai 14psl apačioje) pristatytas mano 2nd su pepsi briedžiu ir spalvota siena atliktas gerai ar nelabai? suprantu, kad jūs paskendusios užduotyse, bet būtų malonu sulaukti vertinimo ne tik vieno...  blush2.gif  unsure.gif

Tokiais tempais karts nuo karto kas nors pasimeta, gerai kad primenat smile.gif
As tai net nezinau ka pasakyti - man atrodo, kad fokusas ne briedyje, o kilime. Siulyciau briedi padeti ant paaukstinimo, kad fokusas nesokinetu ir fotofrafuoti didesniais intervalais, pvz f2, f11 ir f22 - tada skirtumas bus zymiai ryskesnis.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 18:08)
ok, aš tikrai nuoširdžiai siūliau keistis  smile.gif  Nekėliau savo varianto, kol neperskaičiau ar norėsit keistis. Einu dabar įkelsiu  smile.gif

Frederica  lotuliukas.gif  vistik mano foto gavai  lotuliukas.gif  tikiuosi tas pirmasis nusivylimas praėjo ir paskui smagu buvo tęsti pasakojimą. Man patiko už ko užsikabinai ir kurlink viską pasukai  smile.gif

Aha, šokui nuslūgus ( čia nuo tų širdžių - nepyk) pamačiau tą stuobrį ir iškart pamilau cool.gif
Atsakyti
aš vis nerimauju, kas mano foto gavo... tikiuosi, kad nesukėliau labai daug neigiamų emocijų ax.gif saviškei jau mintį turiu- belieka įgyvendint...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 11 27, 16:31)
kaip sakant, naujokės pačios įsivertinkit ir nesukit kitiems galvos biggrin.gif
aš matau skirtumą visose trijose, bet iš manęs  tokia ir vertintoja...

va va, taip ir jaučiuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ačiū, skirtumas matosi vis tiek ne man vienai reiškia hihihi.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 27, 17:04)
as dazniausiai parasau jeigu buna negerai kas, tai jei niekas nieko daugiau neparase, tai manau tavo ND gerai smile.gif

ačiū mirksiukas.gif na, kai nežinau, kas kada ką parašo, tai ir klausiu biggrin.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 11 27, 17:08)
Tokiais tempais karts nuo karto kas nors pasimeta, gerai kad primenat smile.gif
As tai net nezinau ka pasakyti - man atrodo, kad fokusas ne briedyje, o kilime. Siulyciau briedi padeti ant paaukstinimo, kad fokusas nesokinetu ir fotofrafuoti didesniais intervalais, pvz f2, f11 ir f22 - tada skirtumas bus zymiai ryskesnis.

nėra pas mane tokių intervalų... ne masterių fotikas, paprastas Kodak, f nuo 2.8 iki 8.0, taip kad... unsure.gif
Atsakyti
idomu, kas gavo mano nuotrauka flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 27, 17:29)
aš vis nerimauju, kas mano foto gavo... tikiuosi, kad nesukėliau labai daug neigiamų emocijų ax.gif saviškei jau mintį turiu- belieka įgyvendint...

Man rodos as tavaja gavau smile.gif na bet tiksliai nezinau. Kaip ir minejau man foto labai patinka smile.gif tik nezinau kaip seksis su savo suklijuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 27, 18:08)
ok, aš tikrai nuoširdžiai siūliau keistis  smile.gif  Nekėliau savo varianto, kol neperskaičiau ar norėsit keistis. Einu dabar įkelsiu  smile.gif

Džiaugiuosi, kad nepasikeičiau, nes jūsų abiejų (nežinau dar porininkės (o)) koliažas man nuostabus - tiesiog skamba ir taip tinka Advento pradžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 27, 19:01)
Džiaugiuosi, kad nepasikeičiau, nes jūsų abiejų (nežinau dar porininkės (o)) koliažas man nuostabus - tiesiog skamba ir taip tinka Advento pradžiai  wub.gif

o, kaip smagu girdėti. Ačiū.
Aš taip pat dar nežinau kieno foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 lapkričio 2010 - 18:04
Yvette, gražus koliažiukas pavyko smile.gif ir negaliu patikėt kokią panašią mintį turėjau priderinimui savo gautai foto bigsmile.gif dabar nežinau ar jos atsisakyt, ar ne....nors ji truputį skiriasi, bet vistiek koks minčių sutapimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 27, 18:13)
Yvette, gražus koliažiukas pavyko smile.gif ir negaliu patikėt kokią panašią mintį turėjau priderinimui savo gautai foto bigsmile.gif dabar nežinau ar jos atsisakyt, ar ne....nors ji truputį skiriasi, bet vistiek koks minčių sutapimas biggrin.gif

Zinok ir as turejau panasia minti... bet vis dar turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 27, 17:54)
Man rodos as tavaja gavau smile.gif na bet tiksliai nezinau. Kaip ir minejau man foto labai patinka smile.gif tik nezinau kaip seksis su savo suklijuoti biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti