Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 27, 09:56)
o ka Kaledu proga sugalvosim? ax.gif

Taigi atvirutes darom/siunčiam.Nesiskaito kaip Kalėdinis čia?

Ir man atrodo,kad jūs biški per skaudžiai reaguojat į tą Loretoido sakinį rolleyes.gif Kažkaip jaučiu,kad visai nerimtai ji ten pyko.....
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 27, 14:47)
Taigi atvirutes darom/siunčiam.Nesiskaito kaip Kalėdinis čia?

Ir man atrodo,kad jūs biški per skaudžiai reaguojat į tą Loretoido sakinį  rolleyes.gif Kažkaip jaučiu,kad visai nerimtai ji ten pyko.....

na as i ta zaidima kazkaip neisirasiau, pabijojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 27, 13:29)
O pagrindine lempa auksciau objekto?Ar vienodam auksti?

Aciu blush-anim-cl.gif

pagrindine lempa, pastatyta tame paciame aukstyje, bet kadangi ji ant stovo, tai truputi auksciau gaunasi....

QUOTE(Maggie @ 2010 11 27, 13:41)
suprantu kad cia be soft boxo, bet daiktus kuriuos tenai fotkini tai home made boxa naudoji ar profesional?
as galvoju isigyti kokias lempas bet zalio supratimo neturiu kokio tipo mazhdaug  biggrin.gif

Jo, softboxa pati dariausi... nieko ten sudetingo ir pirktas tikrai nebus geresnis kazkuom... smile.gif
Zinok emiau paprastas stalines lempas, kad kazkiek reguliuotusi, galva... tik jei dabar ziureciau, tai imciau is kokiu statybiniu prekiu, kad butu galima isukti stipresne lempute... Dabar gi visos lempos palaiko tik iki 60w, o kartais , tarkim portretams noretusi isukti ir kokius 200w ir tada butu galima softboxa lempoms pasidaryti...
Atsakyti
Siaip toks su dvi po 500W ir stovu kainuoja apie 70Lt.500 nereik, bet kokias 200 tai jo.
http://www.senukai.l...36405839_4.html

Vo, 7 litai biggrin.gif

http://www.e-senukai...id=000050689704
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 27 lapkričio 2010 - 14:11
Na įkėlaiu ir aš.
Atsiprašau iškart autoriaus, siūstosios foto, jei mūsų jumoro jausmas prasilenkia, tiesiog mane taip veikai "Valentiniškos" širdys. Nu... blogai jos mane veikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 lapkričio 2010 - 14:24

QUOTE(frederica @ 2010 11 27, 14:14)
Na įkėlaiu ir aš.
Atsiprašau iškart autoriaus, siūstosios foto, jei mūsų jumoro jausmas prasilenkia, tiesiog mane taip veikai "Valentiniškos" širdys.  Nu... blogai jos mane veikia unsure.gif

Oi gerai tu čia biggrin.gif man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mano fotiko kortelę kažkoks velnys užsėdo ... Pirmiausia,ryte fotikas pareikalavo ją performatuot.....tada po visokių daugybės padarytų kadrų joks kompas neatpažysta jos...įkišau atgal į fotiką ir jis vėl reikalauja performatuot user posted image ką daryt?
Atsakyti
jeigu galima įsiterpti į jūsų bendravimą, tai norėčiau visgi dar kartą paklausti - ar dabartinis prieš n-puslapių (konkrečiai 14psl apačioje) pristatytas mano 2nd su pepsi briedžiu ir spalvota siena atliktas gerai ar nelabai? suprantu, kad jūs paskendusios užduotyse, bet būtų malonu sulaukti vertinimo ne tik vieno... blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 27 lapkričio 2010 - 15:55
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 13:54)
pagrindine lempa, pastatyta tame paciame aukstyje, bet kadangi ji ant stovo, tai truputi auksciau gaunasi....
Jo, softboxa pati dariausi... nieko ten sudetingo ir pirktas tikrai nebus geresnis kazkuom... smile.gif

Kiek suprantu blykstes visai nenaudojai? Tik 3 lempas ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 27, 14:47)

Ir man atrodo,kad jūs biški per skaudžiai reaguojat į tą Loretoido sakinį  rolleyes.gif Kažkaip jaučiu,kad visai nerimtai ji ten pyko.....

Nu jooooo, kas mane pažįsta, žino, kad nemoku aš rimtai pykti, čia toks mano humoro jausmas, tik ne visi tą supranta ax.gif bigsmile.gif O šiaip atleiskit, tikrai nenoriu jūsų pykdyti savo hhhhm pykčiu tongue.gif ar šiaip erzinti, pasižadu prikąsti liežuvį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 27, 16:33)
jeigu galima įsiterpti į jūsų bendravimą, tai norėčiau visgi dar kartą paklausti - ar dabartinis prieš n-puslapių (konkrečiai 14psl apačioje) pristatytas mano 2nd su pepsi briedžiu ir spalvota siena atliktas gerai ar nelabai? suprantu, kad jūs paskendusios užduotyse, bet būtų malonu sulaukti vertinimo ne tik vieno...  blush2.gif  unsure.gif

kaip sakant, naujokės pačios įsivertinkit ir nesukit kitiems galvos biggrin.gif
aš matau skirtumą visose trijose, bet iš manęs tokia ir vertintoja...Taigi, Almost, leidžiu daryt kitus ND darbus tongue.gif Aš kaip ir privalomus baigiau (nesupratau tik dėl 3 ir 4 ), jau ruošiausi 'baltą baltame', bet dviejų mažyčių rankyčių pagalba sudaužiau fotiką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 27, 16:33)
jeigu galima įsiterpti į jūsų bendravimą, tai norėčiau visgi dar kartą paklausti - ar dabartinis prieš n-puslapių (konkrečiai 14psl apačioje) pristatytas mano 2nd su pepsi briedžiu ir spalvota siena atliktas gerai ar nelabai? suprantu, kad jūs paskendusios užduotyse, bet būtų malonu sulaukti vertinimo ne tik vieno...  blush2.gif  unsure.gif

as dazniausiai parasau jeigu buna negerai kas, tai jei niekas nieko daugiau neparase, tai manau tavo ND gerai smile.gif
Atsakyti