nu man ir pasakos labiau patiko. daugiau kurybos, galvojimo.. ir viskas tik nuo taves priklauso.
darom vel gal kazkokia tokia temine?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 27, 09:39)
nu man ir pasakos labiau patiko. daugiau kurybos, galvojimo.. ir viskas tik nuo taves priklauso.
tai kad dar sito zaidimo nepabaigem zaisti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 27, 09:43)
tai kad dar sito zaidimo nepabaigem zaisti
tai as i ateiti galvoju
o ka Kaledu proga sugalvosim?
QUOTE(Alabama @ 2010 11 26, 23:24)
Zuikis puikus.Buciau laaabai dekinga, jei papasakotum, kaip statei sviesa?
OI truputi sudetinga papasakoti.. nu bet esme paprastas... Trys stalines lempos... Pagrindine, is desines priekyje, kairele priekyje kiek labiau atitraukta nuo objekto, nes lempuciu galingumas vienodas ir norint svelnesnio efekto atitraukinejau... O trecia is kaires, beveik tolygiai su objektu, bet pakelta i virsu iki pusmetrio panasiai gal kiek maziau... Ant visu lempu dar dejau tokio tinklelinio sulankstyto audinio gabalelius, kad nors kiek prasklaidytu sviesa tai tiek....
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 12:02)
OI truputi sudetinga papasakoti.. nu bet esme paprastas... Trys stalines lempos... Pagrindine, is desines priekyje, kairele priekyje kiek labiau atitraukta nuo objekto, nes lempuciu galingumas vienodas ir norint svelnesnio efekto atitraukinejau... O trecia is kaires, beveik tolygiai su objektu, bet pakelta i virsu iki pusmetrio panasiai gal kiek maziau... Ant visu lempu dar dejau tokio tinklelinio sulankstyto audinio gabalelius, kad nors kiek prasklaidytu sviesa tai tiek....
norejau paklaust o siaip kokias lempas naudoji? is a la senuku kokias ar specialias is vilbros foto pirkai? ir soft boxa pati gaminaisi ar velgi pirkaisi?
QUOTE(Maggie @ 2010 11 27, 12:58)
norejau paklaust o siaip kokias lempas naudoji? is a la senuku kokias ar specialias is vilbros foto pirkai? ir soft boxa pati gaminaisi ar velgi pirkaisi?
paprastos stalines lempos is senuku ir taupios lemputes Neturiu tiek finansu ir vietos, kad pirktis pro iranga.... Cia be softboxo fotkinta tik siaip su audiniu sviesa prasisklaidziau...
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 26, 20:53)
Įkalbėjot, nešviesinsiu, bet pikta buvau visą dieną, dabar vynelio atsidariau - pyktis atlėgo Hmmm, airv, gal nori keistis?
O kodėl pikta nelabai supratau, nes kažkas atsiuntė šūdiną foto? Ar šūdinai, kad negalima jos šviesint? Ar pikta ant savęs, kad nesigauna išmąstyt antrosios koliažinės foto?
Aš labai nenorėčiau, kad mano foto būtų jums pakliuvus, nes kažkaip po paskutinių postų apie pyktį ir keitimosi norą, negerai pasijausčiau, kad sugadinau jums kažką šiam gyvenime
Aš turiu kelias mintis dėl žaidimo, tik neturiu priemonių joms įgyvendinti. Mažu palauksiu, kol tų priemonių iš kažkur gausiu.... arba kol galvon šaus naujų idėjų.
Aš šiaip nebūčiau linkusi kažkaip vertinti gautosios foto, priimu ją kaip iššūkį ir tiek
O nesupratau...ar labai baisu, jei žmogus pašviesins foto? nemanau, kad čia kažkas labai blogo
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 11:02)
O pagrindine lempa auksciau objekto?Ar vienodam auksti?
Aciu
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 13:14)
paprastos stalines lempos is senuku ir taupios lemputes Neturiu tiek finansu ir vietos, kad pirktis pro iranga.... Cia be softboxo fotkinta tik siaip su audiniu sviesa prasisklaidziau...
suprantu kad cia be soft boxo, bet daiktus kuriuos tenai fotkini tai home made boxa naudoji ar profesional?
as galvoju isigyti kokias lempas bet zalio supratimo neturiu kokio tipo mazhdaug
QUOTE(gotte @ 2010 11 27, 10:17)
Aš labai nenorėčiau, kad mano foto būtų jums pakliuvus,.....
Na išties dabar visi žinosim kieno nuotrauka sukėlė Loretoido pyktį.....
Loretoidai, man jūsų nuotraukos labai patinka, žaviuosi spalvomis, šviesumu.... bet.... jūs gal kartais užsimiršote, kad čia yra tik pradedantys fotografuoti -bent skyrelio antraštė byloja apie tai Aš suprantu ir pyktį, čia tas pats kas ateiti geram šokėjui į pradinukų pamoką, ir pykti, kad gavo nemokantį šokti porininką