Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu man ir pasakos labiau patiko. daugiau kurybos, galvojimo.. ir viskas tik nuo taves priklauso.

darom vel gal kazkokia tokia temine?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 27, 09:39)
nu man ir pasakos labiau patiko. daugiau kurybos, galvojimo.. ir viskas tik nuo taves priklauso.

darom vel gal kazkokia tokia temine?

tai kad dar sito zaidimo nepabaigem zaisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 27, 09:43)
tai kad dar sito zaidimo nepabaigem zaisti rolleyes.gif

tai as i ateiti galvoju biggrin.gif
Atsakyti
o ka Kaledu proga sugalvosim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 26, 23:24)
Zuikis puikus.Buciau laaabai dekinga, jei papasakotum, kaip statei sviesa? rolleyes.gif

OI truputi sudetinga papasakoti.. nu bet esme paprastas... Trys stalines lempos... Pagrindine, is desines priekyje, kairele priekyje kiek labiau atitraukta nuo objekto, nes lempuciu galingumas vienodas ir norint svelnesnio efekto atitraukinejau... O trecia is kaires, beveik tolygiai su objektu, bet pakelta i virsu iki pusmetrio panasiai gal kiek maziau... Ant visu lempu dar dejau tokio tinklelinio sulankstyto audinio gabalelius, kad nors kiek prasklaidytu sviesa smile.gif tai tiek....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 12:02)
OI truputi sudetinga papasakoti.. nu bet esme paprastas... Trys stalines lempos... Pagrindine, is desines priekyje, kairele priekyje kiek labiau atitraukta nuo objekto, nes lempuciu galingumas vienodas ir norint svelnesnio efekto atitraukinejau... O trecia is kaires, beveik tolygiai su objektu, bet pakelta i virsu iki pusmetrio panasiai gal kiek maziau... Ant visu lempu dar dejau tokio tinklelinio sulankstyto audinio gabalelius, kad nors kiek prasklaidytu sviesa smile.gif tai tiek....

norejau paklaust o siaip kokias lempas naudoji? is a la senuku kokias ar specialias is vilbros foto pirkai? ir soft boxa pati gaminaisi ar velgi pirkaisi?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 27, 12:58)
norejau paklaust o siaip kokias lempas naudoji? is a la senuku kokias ar specialias is vilbros foto pirkai? ir soft boxa pati gaminaisi ar velgi pirkaisi?

paprastos stalines lempos is senuku ir taupios lemputes smile.gif Neturiu tiek finansu ir vietos, kad pirktis pro iranga.... Cia be softboxo fotkinta tik siaip su audiniu sviesa prasisklaidziau...
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 26, 20:53)
Įkalbėjot, nešviesinsiu, bet pikta buvau visą dieną, dabar vynelio atsidariau - pyktis atlėgo  ax.gif Hmmm, airv, gal nori keistis? bigsmile.gif  tongue.gif  g.gif

O kodėl pikta nelabai supratau, nes kažkas atsiuntė šūdiną foto? Ar šūdinai, kad negalima jos šviesint? g.gif blink.gif Ar pikta ant savęs, kad nesigauna išmąstyt antrosios koliažinės foto? g.gif

Aš labai nenorėčiau, kad mano foto būtų jums pakliuvus, nes kažkaip po paskutinių postų apie pyktį ir keitimosi norą, negerai pasijausčiau, kad sugadinau jums kažką šiam gyvenime unsure.gif

Aš turiu kelias mintis dėl žaidimo, tik neturiu priemonių joms įgyvendinti. Mažu palauksiu, kol tų priemonių iš kažkur gausiu.... arba kol galvon šaus naujų idėjų.
Aš šiaip nebūčiau linkusi kažkaip vertinti gautosios foto, priimu ją kaip iššūkį ir tiek ax.gif
Atsakyti
O nesupratau...ar labai baisu, jei žmogus pašviesins foto? ax.gif nemanau, kad čia kažkas labai blogo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 11:02)

O pagrindine lempa auksciau objekto?Ar vienodam auksti?

Aciu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 27, 13:14)
paprastos stalines lempos is senuku ir taupios lemputes  smile.gif Neturiu tiek finansu ir vietos, kad pirktis pro iranga....  Cia be softboxo fotkinta tik siaip su audiniu sviesa prasisklaidziau...

suprantu kad cia be soft boxo, bet daiktus kuriuos tenai fotkini tai home made boxa naudoji ar profesional?
as galvoju isigyti kokias lempas bet zalio supratimo neturiu kokio tipo mazhdaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 27, 10:17)
Aš labai nenorėčiau, kad mano foto būtų jums pakliuvus,.....

Na išties dabar visi žinosim kieno nuotrauka sukėlė Loretoido pyktį.....laugh.gif
Loretoidai, man jūsų nuotraukos labai patinka, žaviuosi spalvomis, šviesumu.... bet.... jūs gal kartais užsimiršote, kad čia yra tik pradedantys fotografuoti -bent skyrelio antraštė byloja apie tai 4u.gif Aš suprantu ir pyktį, čia tas pats kas ateiti geram šokėjui į pradinukų pamoką, ir pykti, kad gavo nemokantį šokti porininką rolleyes.gif
Atsakyti