QUOTE(@leja @ 2010 11 26, 23:44)
Nu sorry, šiknon gaunu kasdien žiūrėdama milijonus
foto, kurias norėčiau būti nufotografavusi ir dar vieną kitą šimtą, kurių nenorėčiau būti nufotografavusi, bet lenkiu galvą prieš jų autorius
Juokingiausia, kad foto, kurią gavau, kaip tik iš loretoidiškos-frederikiškos serijos.... kaip ir
Yvette, nesikeisiu - patikėk, iššūkiu čia nelabai kvepia, pati susitvarkysiu, tik tiek, kad tikėjausi įdomaus žaidimo (dėl to čia ir dalyvauju, iškart pasakiau atėjusi, kad dėsiu iš archyvų, nes neturiu nei tiek laiko, nei energijos, kad kaskart fotografuočiau. Pasakos mane užkabino - nufotografavau ir tikrai likau patenkinta. O paties tikėjausi ir iš koliažų, deja, tokio malonumo, kokio tikėjausi po pasakų, nejaučiu, ir čia jau, tikrai, mano bėda... Galite manyti, kad aš kažkokia susireikšminusi ar pan., tikrai taip nėra, bet nemoku ir negaliu apsimesti ir šūkauti iš susižavėjimo, jei taip nėra. Bet kartu visiškai suprantu ir nepykstu, jei kažkam nepatinka loretoidiškos fotkės, būtų daugiau nei keista, jei būtų antraip. Ir jei kažkas iš jūsų pradės rašyti, kad jos saldžios, popsinės, nuspėjamos,neprofesionalios, neįdomios, peršviesintais veidais ir pan. - mielai tam pritarsiu. Bet man jos patinka, ir žadu keistis tik tada, kai to norėsiu pati