Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2010 11 26, 18:43)
labai sveikintinas projektas!  smile.gif
as pati darau su savo sunum didziuoju.. smegenu manksta kiekviena diena smile.gif

Šaunuolė - sveikinu smile.gif Aš nesiryžau prisidėti - gal vėliau, kol kas nedraugauju dar su fotiku schmoll.gif
Atsakyti
Smagūs tokie projektai. Ne už kalnų ir naujieji metai. Tai vat nuo sausio norėčiau ir aš kažką panašaus pradėti. Manau bandysiu vieną foto į savaitę. Kasdien po foto manau neužbaigčiau, nes būna dienų tikrai nepaimu fotoaparato į rankas, dažnai ir dėl laiko stokos.

Atsakyti
As abejoju, ar patempsiu 365, va 52 jau realu.Bet butu gerai tas 365, ech.

Mano fotikui kazkas-ant nuotrauku vienoj vietoj balksva deme.Kas tai gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 26, 20:20)
As abejoju, ar patempsiu 365, va 52 jau realu.Bet butu gerai tas 365, ech.

Mano fotikui kazkas-ant nuotrauku vienoj vietoj balksva deme.Kas tai gali buti?

Gali būti dulkė ant matricos.
Atsakyti
Įkalbėjot, nešviesinsiu, bet pikta buvau visą dieną, dabar vynelio atsidariau - pyktis atlėgo ax.gif Hmmm, airv, gal nori keistis? bigsmile.gif tongue.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 26, 21:53)
Įkalbėjot, nešviesinsiu, bet pikta buvau visą dieną, dabar vynelio atsidariau - pyktis atlėgo  ax.gif Hmmm, airv, gal nori keistis? bigsmile.gif  tongue.gif  g.gif

juk tai turi būti malonumas. Aš galiu keistis, jei norit, manau nuotraukai, kurią gavau tikrai galėtumėt padaryti. O man iššūkiai patinka smile.gif
Atsakyti
o galima keleta variantu ikelti? biggrin.gif
Atsakyti
Įkalbėjot, nešviesinsiu, bet pikta buvau visą dieną, dabar vynelio atsidariau - pyktis atlėgo  ax.gif Hmmm, airv, gal nori keistis? bigsmile.gif  tongue.gif  g.gif

Nu nepyk 4u.gif As tikrai nenoriu, kad cia pyktu kasnors, tiesiog, norisi, kad visiems butu vienodos salygos...

O as sendien pabaigus viena zaisliuka, bandziau su sviesom vel pasizaisti ir bent jau sioki toki gylio efekta isgauti... Taigi kritikai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 26, 22:14)
Nu nepyk  4u.gif  As tikrai nenoriu, kad cia pyktu kasnors, tiesiog, norisi, kad visiems butu vienodos salygos...

O as sendien pabaigus viena zaisliuka, bandziau su sviesom vel pasizaisti ir bent jau sioki toki gylio efekta isgauti... Taigi kritikai...

user posted image

Zuikis puikus.Buciau laaabai dekinga, jei papasakotum, kaip statei sviesa? rolleyes.gif
Atsakyti

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 26, 20:53)

blink.gif unsure.gif sorry, nesuprantu tokiu purkstavimu, siknon senai gavus? biggrin.gif tai ka mum pradedancioms kalbeti, gavom ta ka gavom ir sukames. Juk zinojai kad negausi frederikiskos arba Loretoidiskos nuotraukos lotuliukas.gif kas cia per vistide vel prasideda? nono.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 26, 23:44)
blink.gif  unsure.gif sorry, nesuprantu tokiu purkstavimu, siknon senai gavus?  biggrin.gif tai ka mum pradedancioms kalbeti, gavom ta ka gavom ir sukames. Juk zinojai kad negausi frederikiskos arba Loretoidiskos nuotraukos  lotuliukas.gif  kas cia per vistide vel prasideda?  nono.gif

Nu sorry, šiknon gaunu kasdien žiūrėdama milijonus bigsmile.gif foto, kurias norėčiau būti nufotografavusi ir dar vieną kitą šimtą, kurių nenorėčiau būti nufotografavusi, bet lenkiu galvą prieš jų autorius smile.gif Juokingiausia, kad foto, kurią gavau, kaip tik iš loretoidiškos-frederikiškos serijos.... kaip ir ax.gif
Yvette, nesikeisiu - patikėk, iššūkiu čia nelabai kvepia, pati susitvarkysiu, tik tiek, kad tikėjausi įdomaus žaidimo (dėl to čia ir dalyvauju, iškart pasakiau atėjusi, kad dėsiu iš archyvų, nes neturiu nei tiek laiko, nei energijos, kad kaskart fotografuočiau. Pasakos mane užkabino - nufotografavau ir tikrai likau patenkinta. O paties tikėjausi ir iš koliažų, deja, tokio malonumo, kokio tikėjausi po pasakų, nejaučiu, ir čia jau, tikrai, mano bėda... Galite manyti, kad aš kažkokia susireikšminusi ar pan., tikrai taip nėra, bet nemoku ir negaliu apsimesti ir šūkauti iš susižavėjimo, jei taip nėra. Bet kartu visiškai suprantu ir nepykstu, jei kažkam nepatinka loretoidiškos fotkės, būtų daugiau nei keista, jei būtų antraip. Ir jei kažkas iš jūsų pradės rašyti, kad jos saldžios, popsinės, nuspėjamos,neprofesionalios, neįdomios, peršviesintais veidais ir pan. - mielai tam pritarsiu. Bet man jos patinka, ir žadu keistis tik tada, kai to norėsiu pati tongue.gif
Atsakyti