Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kaip bijau, kaip egzamine lotuliukas.gif ikeliau karsta.gif
Atsakyti
Nu jus ir duodat, tokiais tempais kalbedamos blink.gif biggrin.gif
Gavau nuotrauka, nu aisku nebuciau ir domejusis, bet jau kazkas uzmete minti apie exif tai rankos taip ir niezejo paziuret laugh.gif doh.gif
Minciu turiu istorijai, bet kaip visad mintyse vaizdai neatinka tikroves, kai nufotkinu.....
Kas ten skundes, kad sviesins nuotrauka, musiet mano busit gavusi user posted image
QUOTE(ohara @ 2010 11 25, 20:17)
Keliu šiaip tris foto, net ne per flick, pataršymui...  blush2.gif  lotuliukas.gif  šuns gimtadieni savo... lotuliukas.gif

Trecia man smagiausia, pirmoj net akis skauda beziurint ar tai nuo sarpo, ar tai per sviesaus fono....

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 26, 15:07)
Žaidžiau su spalvom smile.gif Nežinau net ar yra ką komentuoti čia, bet norėjosi man ryškumo šiandien! smile.gif

Man labai smagi tokia vaivorykste, tik noreciau siek tiek tvarkingiau tuos lapukus sudeliot, kad nebutu po kelis "sulipe".
O siaip labai gaiviai:)

Jau dedat koliazus, saunuoles.Labai patiko pirmas-geras isbaigtas darbas.Sodrumas, spalvos-man viskas tinka.
Einu antra ziuret smile.gif
Atsakyti
Nu ir greitos... smile.gif Kolezu jau du, abu man grazus!
Atsakyti
Man kazkoks 365 dienu projektas uzejo
user posted image

user posted image

Pipirai tai pasimete biggrin.gif
Atsakyti
nu jus ir greitos blink.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 26, 17:46)

Mačiau liuksinį filmą, nepamenu tik pavadinimo. Ten senelis anūkui pasakoja apie prieskonius, prilygindamas juos planetoms.
pirma foto man patinka, net nesigilinu kodėl. Tiesiog patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 lapkričio 2010 - 17:05
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 26, 15:31)
man rods, truputi fokusiukas paplaukes.

nu gal g.gif
Atsakyti
Paziurejau jusu zaidima, na mintis is tikruju puiki 4u.gif
Turite ka veikti lotuliukas.gif

Alabama, kiek matau produktyviausia thumbup.gif
IMHO pirmoje foto per daug erdves, pabandyciau nuo virsaus ir pacios nukirpti. Vinjetavimo nedeciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 26, 16:58)
Mačiau liuksinį filmą, nepamenu tik pavadinimo. Ten senelis anūkui pasakoja apie prieskonius, prilygindamas juos planetoms.
pirma foto man patinka, net nesigilinu kodėl. Tiesiog patinka.

smile.gif Aciu

QUOTE(Agneza @ 2010 11 26, 17:07)
Paziurejau jusu zaidima, na mintis is tikruju puiki  4u.gif
Turite ka veikti  lotuliukas.gif

Alabama, kiek matau produktyviausia  thumbup.gif
IMHO pirmoje foto  per daug erdves, pabandyciau nuo virsaus ir pacios nukirpti. Vinjetavimo nedeciau  4u.gif

Nedejau, garbes zodis.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 26, 16:46)

labai sveikintinas projektas! smile.gif
as pati darau su savo sunum didziuoju.. smegenu manksta kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 11 26, 16:43)
labai sveikintinas projektas!  smile.gif
as pati darau su savo sunum didziuoju.. smegenu manksta kiekviena diena smile.gif

Pritariu-labai sauniai user posted image o, kad man toks projektas uzeitu.... rolleyes.gif
Atsakyti