Žaidžiau su spalvom Nežinau net ar yra ką komentuoti čia, bet norėjosi man ryškumo šiandien!
[quote=Tiga,2010 11 26, 16:07]
Žaidžiau su spalvom Nežinau net ar yra ką komentuoti čia, bet norėjosi man ryškumo šiandien!
[quote]
Man tai liuks atrodo Ypac patinka paskutine.
[quote]
QUOTE(Egipta @ 2010 11 26, 15:43)
o man paskutionej truksta ryskumo spalvos kazkur dingo
Truputį "bardakėlis" dėl trečio žaidimo, žiūriu
Man atrodo, kad idealiai tikrai nesuvienodinsime apšvietimo salygų
Fono irgi
Dėl nuotraukos tai man jau ji patinka, labai. Gerai Frederica sakė - rytas už vakarą protingesnis Turiu daug minčių, vizijų kaip galėtų koliažas atrodyti. Puikus žaidimas
Man atrodo, kad idealiai tikrai nesuvienodinsime apšvietimo salygų
Fono irgi
Dėl nuotraukos tai man jau ji patinka, labai. Gerai Frederica sakė - rytas už vakarą protingesnis Turiu daug minčių, vizijų kaip galėtų koliažas atrodyti. Puikus žaidimas
pirmas koliazas jau ant flickr!!!!
QUOTE(Cheles @ 2010 11 26, 17:00)
as irgi jau baigiu, bereik ti supildyt, kas man labai sudetinga
QUOTE(Cheles @ 2010 11 26, 16:00)
oba einu veizet
Papildyta:
na ir greitumas idomi interpretacija, as nebuciau taip dasigalvojus buciau visai kitaip darius... ale bet kaip idomu
Pieštukai mano . Fotografuodama galvojau, kad kitam būtų nesunku sukurti kitą foto, su spalvom, piešiniais ar tais pačiais pieštukais.
O aš gavau foto iš archyvo- 2010-10-09 d. biški gaila . Turiu šiek tiek irgi iš archyvo , bet bandysiu naują foto daryti.
Tiga, aš būčiau kitu kampu fotografavus, taip sakant "palei plauką", tavo eina "prieš plauką, trūksta vientisumo.
O aš gavau foto iš archyvo- 2010-10-09 d. biški gaila . Turiu šiek tiek irgi iš archyvo , bet bandysiu naują foto daryti.
Tiga, aš būčiau kitu kampu fotografavus, taip sakant "palei plauką", tavo eina "prieš plauką, trūksta vientisumo.
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 26, 16:05)
as irgi jau baigiu, bereik ti supildyt, kas man labai sudetinga
jus duodat as tai pasiliksiu kitai savaitei. Dabar mastau ir deliojuos mintis
jau padariau ir as, bet dar bijau kelti i grupe
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 26, 16:26)
kelk kelk, ko gi laukti, vistiek ikelsi
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 26, 17:26)
su spartuoles saunuoles! labai idomu! Zirzilja, kelk tik!!!