Nu pirmiausiai tai duosiu visoms i sikna, kad tiek daug priraset
Tik atsikelus ryte tiek daug skaityti, tai ziauru... Dekui uz gauta nuotraukele Cheles...
Aisku kolkas minciu nulis, bet manau su mano nuotrauka kazkam irgi bus vargelio....
Loretoidaia, nu tikrai zaidimo taisyklese buvo, kad nekoreguosim gautos nuotraukos... Turi proga pabandyti ir ne savam stiliui isrutulioti kazka ir savo nuotrauka koreguoti kiek sirdis geidzia...
QUOTE(frederica @ 2010 11 26, 10:22)
Labas rytas
Galvoju gal pavadinimas išgelbės, nu, bet dar kai pagalvoju, o blondinėms galvot nebūdinga....tai žinau skirsiu puslapį pavadinimui, jums nusibos skaityti ir finalė, gims šūdžiukas.
Bet vistiek pas mus sninga ir tai nuostabu
Negalvok daug, nes galva skaudes
Pas mus irgi sninga ir del to labai faina
Ohara... Visai liuks sesija, bet kabliuku yra... Kaip sesesnese foto megai persharpint, taip man siose truputi per daug nusvelninai.. speju noise ninja ar kita filtriuka naudojai ir vel actiona kazkoki dejai... Nu truputi isblanksta net suniuko kailio faktura del to bliuro... kitas dalykas pirmoji truputi persviesinai... net ant Tifos kailiuko matosi padegimai... antra trecia smagiausios.... trecia is tikro geriausiai ziurisi, tik va del kompozicijos noretusi tifa stumtelt desinen, ir torciuka, o dovanele perkelt i torto puse kazkur, nes dabar zvilgsnis per daug blaskosi i visas puses ir atitruksta demesys nuo pagrindinio objekto...
Del naujojo zaidimo.... Man atrodo, kad kiekvieno asmeninis reikalas kokia sviesa naudos, svarbu gi isgauti tam tikra apsvietima, tiek su naturalia, tiek su dirbtine sviesa tai galima padaryti...
Del fono irgi nera svarbu.... nes tai ne pagrindine uzduoties mintis....
Del paciu apsvietimu... Is priekio sviesos, kuri sukuria plokcio vaizdo efekta, manau, net neverta bandyti, nes zinom, kad tai beveik nenaudojama, kam idomu, pasibandys pacios....
Galim daryti sonine sviesa ir jei kam idomu zaisti su reflektoriais, kad isgauti norima efekta ir tarkim kontrazuras, konturinis apvietimas. Galim daryti ir is prieko, tiesiog, kad visos suprastumem, koks apsvietimas ka duoda...