Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eurikaite @ 2010 11 26, 00:29)
ir as zinau kas atsiunte biggrin.gif  , bet 0 minciu

Aš nežinau kieno foto, bet užtat minčių tai bent 10 turiu biggrin.gif ir dabar jau supratau, kas bus sunkiausia... Pasirodo, ne idėją sugalvot ar ją įgyvendint, o pritaikyti spalviškai prie atsiųstos foto.. Va čia tai iššūkis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 26, 00:36)
ačiū Cheles, gavau nuotrauką, reiks kurt kažką..
o dėl portretų , tai siulau:
1. Naudojama sviesa - langas, lempos
2. Fonas - balta paklodė biggrin.gif tikrai visos turės
3. Apsvietimo budai (gal pradzioj 2-ju uzteks? Jei patiks daugiau prisigalvosim ir kokie tie budai pvz.)
4. Atlikimui kiek duodam laiko? - savaitė arba dvi

foną palikčiau pasirinktinai kiekvienam. Tarkim jei prie lango fotografuoti, mano namuose nėra vietos kur ir kaip aš galėčiau pakabinti ar užtiesti paklodę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 lapkričio 2010 - 23:39
Dar labai smagu būtų, kad ir siuntėjas savąjį variantą įkeltų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 25, 23:38)
foną palikčiau pasirinktinai kiekvienam. Tarkim jei prie lango fotografuoti, mano namuose nėra vietos kur ir kaip aš galėčiau pakabinti ar užtiesti paklodę.

ir aš neturiu kur kabint, bet galima kokias dvi kėdes susikelt ir užmest paklodę ar pan..
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 26, 00:44)
ir aš neturiu kur kabint, bet galima kokias dvi kėdes susikelt ir užmest paklodę ar pan..

tebūnie su fonu. Šįkart praleisiu užduotis, nieko juk tokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 lapkričio 2010 - 23:53
QUOTE(Yvette @ 2010 11 25, 23:50)

čia taip dėl fono?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 25, 23:50)

Ne, nepraleisk 4u.gif (labai nemegstu sio balionciko, naudoju tik isskirtinem progom smile.gif ).Juk nera svarbu fonas, svarbiau sviesa, ne?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 26, 00:43)
Dar labai smagu būtų, kad ir siuntėjas savąjį variantą įkeltų biggrin.gif

as tai bijau, kad kai mano siunteja ikels tai man turbut bus labai geda lotuliukas.gif
is kitos puses, gaila bus nepamatyt ir kito varianto smile.gif tai as uz! Bet cia jau savo iniciatyva turbut smile.gif
kiek maciau, su pasakom ta pati mintis buvo.. bet turbut neatsirado kas savo sugalvota pasaka idetu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 26, 01:07)
as tai bijau, kad kai mano siunteja ikels tai man turbut bus labai geda  lotuliukas.gif
is kitos puses, gaila bus nepamatyt ir kito varianto smile.gif tai as uz! Bet cia jau savo iniciatyva turbut smile.gif
kiek maciau, su pasakom ta pati mintis buvo.. bet turbut neatsirado kas savo sugalvota pasaka idetu...  ax.gif

Aš įdėjau ax.gif
Įdėsiu ir dabar biggrin.gif
Nebūtų tokia mintis kilus, bet kai pamačiau savo foto lotuliukas.gif tai baisiai parūpo, ką tas gudrutis kur siuntė sugalvotų bigsmile.gif
Atsakyti
gavau ir aš 4u.gif ir jau panika apėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū Frederica 4u.gif

O čia su ta šviesa tai žaidimas organizuojamas,namų darbas papildomas ar temą naują atidarinėsit? Aš nieko nesakau,nes visai nieko nesuprantu apie šviesą,bet bandyt galiu smile.gif ...kai visos sąlygos bus išdėstytos ir duotas startas ..... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2010 11 25, 23:07)
bet turbut neatsirado kas savo sugalvota pasaka idetu...  ax.gif

Aš dėjau smile.gif Tik į čia .... į temą. Kąstytiną.....
Atsakyti
Labas rytas...kokios emocijos...Frederika cia gerai parase...siaip as visai sutikciau ir savo varianta idet...reiks ta minti pagvildent.

Del sviesos, jei langas, tuomet tik savaitgalis lieka, o tai jau labai mazai, tad as buciau siuo atveju uz lempas.
Fonas-tebuvnie baltas
Apsvietimo budai-manau 2 per akis pradziai
Laikas-gal dvi, juk dar ir modeliuka reiks susirast bigsmile.gif , o gal ir vienos uzteks... g.gif
Atsakyti