visi jau turejote gauti
airv, cia kaip fredericai skambutis...
mustachio, ramiai, tikrai pagaminsi
atsiprasom uz spama...
QUOTE(O.o @ 2010 11 25, 23:01)
paskutiniai 4-i psl spam'as
tai ka tariames del portretiniu sviesu? konkreciai galit kuri suformuluot uzduoti
1. Naudojama sviesa
2. Fonas
3. Apsvietimo budai (gal pradzioj 2-ju uzteks? Jei patiks daugiau prisigalvosim ir kokie tie budai pvz.)
4. Atlikimui kiek duodam laiko?
tai ka tariames del portretiniu sviesu? konkreciai galit kuri suformuluot uzduoti
1. Naudojama sviesa
2. Fonas
3. Apsvietimo budai (gal pradzioj 2-ju uzteks? Jei patiks daugiau prisigalvosim ir kokie tie budai pvz.)
4. Atlikimui kiek duodam laiko?
junkis į žaidimą ir nebebus spamas.
Aš taip pat gavau, ačiū. Idėjų kol kas nulis, bet dar savaitę turim.
Aš po truputį senas temas skaitinėju. Nepamenu koks vardas buvo dalyvės, bet mačiau įkeltus portretus su skirtingais apšvietimais. Kaip ir parodomoji pamoka ten buvo. Buvo šviesa iš šono, kontrinė ir dar kažkokios. Man visai patiktų kaip nors taip bandyti.
Gal ir reiktų tokią vertingą informaciją kur nors išsaugoti. Galbūt Pradžiamokslių blogą toliau pildyti, nes lig ir apmiręs.
Aha as ir prisidedu prie tu uzjaucianciuju del nuotraukos. Nors stengiausi isties, kad gavusiajam butu kuo lengviau.
Niu bet jau maniske!!! MB pametejo gera minti, bet bijau, kad nepavyks jos igyvendint, bet stengsiuos is paskutiniuju.
Aciu cheles.
Niu bet jau maniske!!! MB pametejo gera minti, bet bijau, kad nepavyks jos igyvendint, bet stengsiuos is paskutiniuju.
Aciu cheles.
Ačiū už foto Gavau tokio stiliaus, kokį artimiausiu metu planavau išbandyti Bus gera proga pasipraktikuoti ir kažkokią istoriją sukurt
Ohara, neeereeeeeeeeeaaaaaaalllllllliiiiiiiiaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As nuginkluota.
Ohara, labai labai grazios nuotraukos! Ar cia dienos metu fotografuota? Sviesu pas tave namie!
QUOTE(Tiga @ 2010 11 25, 22:25)
Ohara, labai labai grazios nuotraukos! Ar cia dienos metu fotografuota? Sviesu pas tave namie!
diena.. bet kad nešviesu, apsiniauke juodai buvo... tai tiek numažinus išlaikyma buvau ir t.t., kad sakau... o dar katinas vis lindo žvakių uostyt..žodžiu.. fotosesija buvo gerulė..
QUOTE(ohara @ 2010 11 25, 22:27)
diena.. bet kad nešviesu, apsiniauke juodai buvo... tai tiek numažinus išlaikyma buvau ir t.t., kad sakau... o dar katinas vis lindo žvakių uostyt..žodžiu.. fotosesija buvo gerulė..
Bet rezultatai verti visu pastangu, tikrai! Tik truputi atrode kad fokuso truksta, bet matyt nuo mazo islaikymo pasilieje siek tiek
QUOTE(ohara @ 2010 11 25, 22:17)
Keliu šiaip tris foto, net ne per flick, pataršymui... šuns gimtadieni savo...
As dabar cia baisiai nekompetetingai pasisakysiu Man nuotraukos siek tiek 'rezia aki', cia turbut oficialiais terminais reiskia, kad jose per daug sharpo. O gal tas baltas fonas toki efekta daro? Ir nelabai supratau prie ko cia riuzavas parsiukas Dar labai patiko mini kepuryte, kur tokia gavai? As irgi savo suniui noriu
Pirmoj nuotraukoj smagi emocija 'skanus buvo tortas', tik torto lekstutes tada truksta. Antra puiki, tik nezinau del centravimo, gal ir visai nieko cia jis Trecia idomiausia, nu tik ta kiaule nuvogia demesi nuo torto. Pirma paziuri - o kiaule! o tada pamatai ir suni, paziuri, kad suo kazkur ziuri, ir pamatai torta. Stai, baisiai neobjektyviai as cia, nes nugi pati suni turiu
Reiktu ir man kada savo suni pamucint, tuo paciu 'baltas baltame' padaryciau
QUOTE(Tiga @ 2010 11 25, 22:29)
Bet rezultatai verti visu pastangu, tikrai! Tik truputi atrode kad fokuso truksta, bet matyt nuo mazo islaikymo pasilieje siek tiek
as ne per flick kėliau,taip va ant juoko kad vis ne tuščiom tai suvalgė kokybę..
Papildyta:
green_tea ačiū už komentarą labai...
kiaulė tai kaip matai su kaspinu,čia dovana..lb gerai ji kriuksi,tai db kaip tvarte gyvenam,kiauliu kriuksėjimas fone visada.. o kepurytę tai pati padariau...