Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

visi jau turejote gauti 4u.gif
airv, cia kaip fredericai skambutis... biggrin.gif
mustachio, ramiai, tikrai pagaminsi wink.gif

atsiprasom uz spama...
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 25, 23:01)
paskutiniai 4-i psl spam'as  cool.gif

tai ka tariames del portretiniu sviesu? konkreciai galit kuri suformuluot uzduoti  smile.gif

1. Naudojama sviesa
2. Fonas
3. Apsvietimo budai (gal pradzioj 2-ju uzteks? Jei patiks daugiau prisigalvosim ir kokie tie budai pvz.)
4. Atlikimui kiek duodam laiko? smile.gif

junkis į žaidimą ir nebebus spamas.
Aš taip pat gavau, ačiū. Idėjų kol kas nulis, bet dar savaitę turim.

Aš po truputį senas temas skaitinėju. Nepamenu koks vardas buvo dalyvės, bet mačiau įkeltus portretus su skirtingais apšvietimais. Kaip ir parodomoji pamoka ten buvo. Buvo šviesa iš šono, kontrinė ir dar kažkokios. Man visai patiktų kaip nors taip bandyti.
Gal ir reiktų tokią vertingą informaciją kur nors išsaugoti. Galbūt Pradžiamokslių blogą toliau pildyti, nes lig ir apmiręs.
Atsakyti
Aha as ir prisidedu prie tu uzjaucianciuju del nuotraukos. biggrin.gif Nors stengiausi isties, kad gavusiajam butu kuo lengviau. 4u.gif

Niu bet jau maniske!!! doh.gif MB pametejo gera minti, bet bijau, kad nepavyks jos igyvendint, bet stengsiuos is paskutiniuju. biggrin.gif

Aciu cheles. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 25 lapkričio 2010 - 22:14
Keliu šiaip tris foto, net ne per flick, pataršymui... blush2.gif lotuliukas.gif šuns gimtadieni savo... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū už foto 4u.gif Gavau tokio stiliaus, kokį artimiausiu metu planavau išbandyti bigsmile.gif Bus gera proga pasipraktikuoti ir kažkokią istoriją sukurt smile.gif
Atsakyti
Ohara, neeereeeeeeeeeaaaaaaalllllllliiiiiiiiaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif As nuginkluota. 4u.gif
Atsakyti
kristukass oho, netikėjau kad kam taip patiks... bigsmile.gif ačiū.. aciuks.gif

nes fotokgrafuot kai toks oras ir tamsu, ir dar žiūrėt kad šuo ir kepurės nenusimestu ir plaukų neužsidegtu,tikrai extrymas buvo... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ohara, labai labai grazios nuotraukos! Ar cia dienos metu fotografuota? Sviesu pas tave namie! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 25, 22:25)
Ohara, labai labai grazios nuotraukos! Ar cia dienos metu fotografuota? Sviesu pas tave namie! smile.gif

diena.. bet kad nešviesu, apsiniauke juodai buvo... unsure.gif tai tiek numažinus išlaikyma buvau ir t.t., kad sakau... karsta.gif o dar katinas vis lindo žvakių uostyt..žodžiu.. fotosesija buvo gerulė.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 25, 22:27)
diena.. bet kad nešviesu, apsiniauke juodai buvo... unsure.gif  tai tiek numažinus išlaikyma buvau ir t.t., kad sakau... karsta.gif o dar katinas vis lindo žvakių uostyt..žodžiu.. fotosesija buvo gerulė..  lotuliukas.gif

Bet rezultatai verti visu pastangu, tikrai! Tik truputi atrode kad fokuso truksta, bet matyt nuo mazo islaikymo pasilieje siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 25, 22:17)
Keliu šiaip tris foto, net ne per flick, pataršymui...  blush2.gif  lotuliukas.gif  šuns gimtadieni savo... lotuliukas.gif

As dabar cia baisiai nekompetetingai pasisakysiu 4u.gif Man nuotraukos siek tiek 'rezia aki', cia turbut oficialiais terminais reiskia, kad jose per daug sharpo. O gal tas baltas fonas toki efekta daro? Ir nelabai supratau prie ko cia riuzavas parsiukas g.gif Dar labai patiko mini kepuryte, kur tokia gavai? As irgi savo suniui noriu lotuliukas.gif
Pirmoj nuotraukoj smagi emocija 'skanus buvo tortas', tik torto lekstutes tada truksta. Antra puiki, tik nezinau del centravimo, gal ir visai nieko cia jis g.gif Trecia idomiausia, nu tik ta kiaule nuvogia demesi nuo torto. Pirma paziuri - o kiaule! o tada pamatai ir suni, paziuri, kad suo kazkur ziuri, ir pamatai torta. Stai, baisiai neobjektyviai as cia, nes nugi pati suni turiu biggrin.gif

Reiktu ir man kada savo suni pamucint, tuo paciu 'baltas baltame' padaryciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 25, 22:29)
Bet rezultatai verti visu pastangu, tikrai! Tik truputi atrode kad fokuso truksta, bet matyt nuo mazo islaikymo pasilieje siek tiek smile.gif

as ne per flick kėliau,taip va ant juoko kad vis ne tuščiom tai suvalgė kokybę.. verysad.gif
Papildyta:
green_tea ačiū už komentarą labai... 4u.gif

kiaulė tai kaip matai su kaspinu,čia dovana..lb gerai ji kriuksi,tai db kaip tvarte gyvenam,kiauliu kriuksėjimas fone visada.. doh.gif lotuliukas.gif o kepurytę tai pati padariau... blush2.gif
Atsakyti