Labukas,
Visu labai grazus ir mieli darbeliai....
Noreciau paklausti, gal kas zinote kaip skirtuka pasidaryti? nes as galvoju ar skirtukui reikia kitos puses ar turi matytis siulukai... ar suklijuoti su kita medziagele? Laukiu patarimu;)
QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 29, 12:21)
Švenčių belaukiant
Oho pauksciuk na ir pasidarbavai
Silti darbeliai
O haed'as bus ispudingas
Plumerijos nuostabios
Paukščiuk šauniai lauki švenčių šilti darbeliai
Pauksciukas, nuostabu, saunuole
QUOTE(Sela:) @ 2010 11 29, 11:25)
Pabaigtuves
O tikrai nematytas fainas darbelis
Švenčių belaukiant
Oho, na ir armija
QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 29, 11:21)
Švenčių belaukiant
ir kaip tu netingi šiemet tokius darbus nudirbinėti - aš tai tik guliu pilvą išvertusi ir internetu dovanas užsakinėju - sakiau palauks iki kitų metų mano gamintų (aišku jei gamybos procese jų koks smalsuolis nesugriauš ).
Visoms uz nuostabiai issiuvinetus paveikslus Ir sekmes besidarbuojancioms Visos saunuoles, matosi, kad grazius dabar jau ziemos vakarus leidziate maloniai
Pauksciuk, kaip grazu
As atviruku ruosiniu prisipirkau, bet jauciu Kaledom nieko neissiuvinesiu. Paliksiu Velykom
As atviruku ruosiniu prisipirkau, bet jauciu Kaledom nieko neissiuvinesiu. Paliksiu Velykom
Švenčių belaukiant
oh tik pagalvok, kiek nuostabos ir susižavėjimo reakcijų laukia, kai šias grožybes dovanosi
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 11 29, 11:48)
Aupo - gražūs darbai, ypač paskutinis
Sela - gražu ir bent man nematytas
Bus labai gražu Ant kokio tankumo medžiagossiuvinėji, sakei, kad smulku, tai ne ant Aidos?
Sela - gražu ir bent man nematytas
Bus labai gražu Ant kokio tankumo medžiagossiuvinėji, sakei, kad smulku, tai ne ant Aidos?
Aciu, ne ant aidos, siuvinejuant 25 evo