vo cia tai joo, kiek lapu jau uzpildei? kiek is viso,koks dydys kryziukais?
QUOTE(linute&D @ 2010 11 28, 19:01)
pagal mane čia DMC siūlai
QUOTE(Aupo @ 2010 11 28, 14:38)
Sveikos siuvinėtojos
Jau kuris laikas seku šitą forumą, kokių tik grožybių čia galima rasti
Rodausi su savo paskutiniu darbeliu
Jau kuris laikas seku šitą forumą, kokių tik grožybių čia galima rasti
Rodausi su savo paskutiniu darbeliu
Labai gražūs tavo darbeliai- man labiausiai pantera patiko
QUOTE(kla @ 2010 11 28, 16:41)
Sveikos,atejau ir as pasirodyti su 3men siuvinejamu darbeliu - Haed Milenium tree.
Va čia tai nerealu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 28, 19:55)
vo cia tai joo, kiek lapu jau uzpildei? kiek is viso,koks dydys kryziukais?
iS viso bus 400x536 kryziuku. Cia issiuvineta 5dalis. Dar liko 4 kart tiek
is viso36 lapai, cia issiuvineta 12, kai kurie nepilni lapai buvo Aciu uz ivertinima
gigantas,as ir esu pradejus,bet mano mazas,ne pilni lapai ir tik 342x432
[quote=kla,2010 11 28, 15:41]
Sveikos,atejau ir as pasirodyti su 3men siuvinejamu darbeliu - Haed Milenium tree. Stai koks turetu gautis:
O cia procesas:
o cia tai bent!!!!!matosi,kad sudetingas siuvineti bet rezultatas vertas pastangu
Sveikos,atejau ir as pasirodyti su 3men siuvinejamu darbeliu - Haed Milenium tree. Stai koks turetu gautis:
O cia procesas:
o cia tai bent!!!!!matosi,kad sudetingas siuvineti bet rezultatas vertas pastangu
QUOTE(kla @ 2010 11 28, 16:41)
super darbas
o tu ji siuvinėji kryželiu, ar petit?? nes nuotraukos nesidydina, neina pažiurėt iš arčiau
Pabaigtuves
Visu darbeliai nuostabus
Visu darbeliai nuostabus
QUOTE(Džeinė @ 2010 11 29, 10:38)
super darbas
o tu ji siuvinėji kryželiu, ar petit?? nes nuotraukos nesidydina, neina pažiurėt iš arčiau
Siuvineju gobeleniniu dygsneliu man taip graziau, nes audinys labai smulkus, kryziukai issikraipe kazkaip gaudavosi , tai nusprendziau pusiniu kryziuku siuvinet
Aupo - gražūs darbai, ypač paskutinis
Sela - gražu ir bent man nematytas
Bus labai gražu Ant kokio tankumo medžiagossiuvinėji, sakei, kad smulku, tai ne ant Aidos?
Sela - gražu ir bent man nematytas
QUOTE(kla @ 2010 11 28, 18:41)
Bus labai gražu Ant kokio tankumo medžiagossiuvinėji, sakei, kad smulku, tai ne ant Aidos?