Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Vis ateinu pasigrožėti visų darbeliais, čia tokia nuostabi Kalėdinė nuotaika newyear.gif
QUOTE(A-Z @ 2010 12 17, 16:10)
Advento kalendorius a la Loreta (iš žurnaliuko "Geros idėjos")

Gražus kalendorius. 4u.gif O kas čia per žurnalas "geros idėjos", tokio neteko matyti

QUOTE(Donalita @ 2010 12 18, 00:11)
Pasižiūrėkit, kaip gražiai įforminti paveikslai - grožiuosi, net užsičiaupt pamirštu
http://kaymera.galle...atch?a=0UR-e6lP

Gražu, man gražiausiai atrodo miegantis vaikutis ir sapnuojantis meškučius wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2010 12 18, 15:07)
Keletas darbelių dovanėlėms smile.gif
Užrašai rankšluosčiams
Servetėlės medaus indeliams
Dar vienas atvirukas

thumbup.gif Gražios dovanėlės thumbup.gif Tik kodėl "mamos" ? Man atrodo gražiau, kai būna žmogaus vardas parašytas, o ne mama, žmona ar uošvė blush2.gif Nors aišku, daug kas priklauso nuo šeimos tradicijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 18 gruodžio 2010 - 17:55
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 18, 19:54)

thumbup.gif Gražios dovanėlės  thumbup.gif Tik kodėl "mamos" ? Man atrodo gražiau, kai būna žmogaus vardas parašytas, o ne mama, žmona ar uošvė  blush2.gif Nors aišku, daug kas priklauso nuo šeimos tradicijų.

Net nežinau, kažkaip taip sugalvojau... rolleyes.gif
Atsakyti
Pasižiūrėkit, kaip gažiai įforminti paveikslai - grožiuosi, net užsičiaupt pamirštu

ale tikrai wub.gif as viena is ju esu issiuvinejus, idomu pamatyt kitoki reminimo varianta. Bet cia jau reik talento moket taip remus aptapyti. Primine DVI suvineta katina thumbup.gif

pagaliau ir as galiu smulkmenele pasigirti blush2.gif kaledinis atvirukas pagal DIM Christmas keepsake ornaments
user posted image
tik matosi keli taskai, kur zymejau su isnykstanciu markeriu doh.gif per skubejima nebuvo kada dar karta skalbt, bet turetu isnykti kol iki amerikes nukeliaus ax.gif
lenkiau lapa i 3 dalis, bet kita karta reikes atviruka patrumpinti truputi, nes is ilgio netilpo i joki standartini voka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 12 18, 19:36)
pagaliau ir as galiu smulkmenele pasigirti blush2.gif kaledinis atvirukas pagal DIM

labai gražus 4u.gif
Atsakyti
O čia mano pirma knygelė - dovana brolienei, į arkliukų kolekciją. Tik fonas šviesiai žalsvas, ne pilkas - lietuviškas linas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2010 12 18, 21:13)
O čia mano pirma knygelė - dovana brolienei, į arkliukų kolekciją. Tik fonas šviesiai žalsvas, ne pilkas - lietuviškas linas.

labai gražu, norisi šiek tiek arčiu pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Pasižiūrėkit, kaip gažiai įforminti paveikslai - grožiuosi, net užsičiaupt pamirštu

o man kazkaip pasportas paspalvintas gali but..o remo man noris viespalvio..neapipaisyto... blush2.gif blush2.gif grazu,bet ne visi..
gal as skonio neturiu,nezinau,man perdaug visko..
labai patiko kudikio ireminimas su meskiukais,sauni ideja. thumbup.gif
Atsakyti
Dar kvepianti klijais:

Užrašų knygutė 'Obuoliukas'

user posted image
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2010 12 19, 18:16)
Dar kvepianti klijais:

Užrašų knygutė 'Obuoliukas'

Jau žodžių trūksta wub.gif Kaip diena, taip ir knygutė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 19, 17:50)
Jau žodžių trūksta wub.gif  Kaip diena, taip ir knygutė bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
šiandien nupirkau saldainių, įdėjau į maišiukus ir tuoj parodysiu galutinį savo smulkmenelių variantą ax.gif
Atsakyti
Linijiniai maišiukai "Boruželė"

user posted image

P.S. Ačiū Uodegytei už paveiksliuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 19 gruodžio 2010 - 19:45
QUOTE(murkse @ 2010 12 19, 21:44)
Linijiniai maišiukai "Boruželė"

P.S. Ačiū Uodegytei už paveiksliuką 4u.gif

labai mieli thumbup.gif visada prasom,smagu kai esi kam nors naudinga biggrin.gif
Atsakyti