[quote=A-Z,2010 12 17, 15:10]
Ačiū už pagyras, tikrai neverta aš dar prie jūsų lygintis
aha, yra toks čia... nžn tik ar rodyt, nes toks labai jau jis naminis, neidealių formų čia mano pirmi krapštymai, tai dar tokie nlb vykę...
labai mielas kalendorius gera mintis ir darbas ne geda visai parodyt, toki padarius - didziuotis reikia
[quote=brendule,2010 12 17, 17:25]
Labai grazios knygeles O man prancuziski mazgeliai kazkokia mistika, niekaip as ju neiveikiu
[/quote]
man irgi mistika
Pasižiūrėkit, kaip gažiai įforminti paveikslai - grožiuosi, net užsičiaupt pamirštu
http://kaymera.galle...atch?a=0UR-e6lP
http://kaymera.galle...atch?a=0UR-e6lP
QUOTE(Sandrulia @ 2010 12 18, 08:38)
Pasirodau ir aš su savo kuklia atvirute
nieko sau kuklia . Kukli būtų jei būtų iš spaudos kiosko Labai graži
Vakarikštis darbelis, dar kvepia klijais
Užrašų knygutė 'Jūros arkliukas' Linas, madeira siūlai
QUOTE(murkse @ 2010 12 18, 11:42)
Vakarikštis darbelis, dar kvepia klijais
Kiekviena knygelė vis kitokia. Gražu
Kepi knygeles kaip bandeles Gal gali pasakyti, kiek jų prigaminai dovanoms, nes aš jau pasimečiau jas bežiūrėdama ir beskaičiuodama
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 18, 10:01)
Kiekviena knygelė vis kitokia. Gražu
Kepi knygeles kaip bandeles Gal gali pasakyti, kiek jų prigaminai dovanoms, nes aš jau pasimečiau jas bežiūrėdama ir beskaičiuodama
ačiū, 12 knygučių asmenines, darau - jau žinau kam bus. Katinas su tulpe, buvo skirtas mergytėj, o jie į LT neatvažiuos šiemet, tai liko niekieno ir atideta į kelių niekieno knygučių krūvą (jei netikėtai prireiks dovanos)
čia sudėtos visos 18vnt + 1 pati pirmoji, kr. mamai padovanota neįdėta
http://public.fotki....ka/ura-knyguts/
kitamet planuoju atvirutes daryt, tik reikia pusmetį prieš kalėdas, kad viską spėt arba nedirbt
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 18, 10:44)
nebeturiu žodžiū
ačiū
maišiukai labai mieli
QUOTE(murkse @ 2010 12 18, 14:16)
kitamet planuoju atvirutes daryt, tik reikia pusmetį prieš kalėdas, kad viską spėt arba nedirbt
tikrai viska reikia nuo liepos daryt, nes paskui nervai nelaiko, nrisi ir ta, ir ana, o laiko neeera
maisiukai labai grazus! ir knygutes, sakau, man tai su savo peckionem sleptis kol kas. ypatingai su isvirkscia puse
QUOTE(A-Z @ 2010 12 18, 13:10)
tikrai viska reikia nuo liepos daryt, nes paskui nervai nelaiko, nrisi ir ta, ir ana, o laiko neeera
maisiukai labai grazus! ir knygutes, sakau, man tai su savo peckionem sleptis kol kas. ypatingai su isvirkscia puse
, nes pvz atvirutėms laiko neliko
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 18, 14:07)
Keletas darbelių dovanėlėms
Geros ir gražios dovanos
QUOTE(Sandrulia @ 2010 12 18, 08:38)
Pasirodau ir aš su savo kuklia atvirute
labai miela atvirute
QUOTE(murkse @ 2010 12 18, 09:42)
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 18, 10:44)
Kalėdiniai maišiukai, lt linas
mieli maisiukai