Sveikutes, rodausi ir as su savo poros dienu darbeliu, cia at greicio sumasciau drauges nustebint uzrasinemis
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(A-Z @ 2010 12 17, 13:27)
Ar tą naują priešlapį reikia priklijuoti prie knygutės likusio sveiko priešlapio? ar ji priklijuoti tik prie viršelio, iki sulenkimo?
Kad būtų gražu, reikia priklijuoti prie viso knygutės priešlapio, o ne iki sulenkimo. Nors jei knygelės priešlapis labai gražiai atsiplėšė ir tau tinka jo spalvytė, galima tiesiog atgal jį priklijuot, neklijuojant jokio naujo.
Kol rašiau atsakymą, jau ir nuotraukėles įkėlei Fantastiškai gražios knygelės Tik taip norėtųsi iš arčiau į jas foto pažiūrėti, paveiksliukus panagrinėti, nes man regis teks prašyt tamstytės schemutės - nu taip gerai atrodo tie siuvinukai ant knygelių
QUOTE(laujus @ 2010 12 17, 15:34)
Kad būtų gražu, reikia priklijuoti prie viso knygutės priešlapio, o ne iki sulenkimo. Nors jei knygelės priešlapis labai gražiai atsiplėšė ir tau tinka jo spalvytė, galima tiesiog atgal jį priklijuot, neklijuojant jokio naujo.
dar kartą peržiūrėjau jūsų pamokėlę, visą priklijavau, labai gerai išėjo. pirkau storesnį popierių, tai neatskirsi nuo gamyklos Ačiū laujus!
čia iš galvos schema, prancūziški mazgeliai
čia pagal Fabby Reily interpretacija
QUOTE(Ieva V @ 2010 12 17, 11:45)
Sveikutes, rodausi ir as su savo poros dienu darbeliu, cia at greicio sumasciau drauges nustebint uzrasinemis
QUOTE(A-Z @ 2010 12 17, 13:31)
Su pieštukiniais klijais viskas pavyko puikiai! dar laukia pora knygelių Ačiū už pagalbą visoms
šaunuolės, kaip gražiai pasidarbavot
Papildyta:
QUOTE(A-Z @ 2010 12 17, 13:39)
dar kartą peržiūrėjau jūsų pamokėlę, visą priklijavau, labai gerai išėjo. pirkau storesnį popierių, tai neatskirsi nuo gamyklos Ačiū laujus!
iš arti nepaprastai gražu abi nuostabios
galima schemute aguonos 810@one.lt aciu
Nuostabios knygelės ir Advento kalendorius šmėstelėjo
Truputį ne į temą, bet gal į temą Tikiuosi moderatorės neduos lupti... Bet čia ne komercinis skelbimukas
Ilgai mąsčiusi štai ką nusprendžiau:
Gavau dovanų "Gerų akių" 100 Lt vertės čekiuką. Galėčiau, jei ką domina, perleisti jį už 80 Lt. Čekiukas galioja iki kovo 4 d.
Nelabai turiu ką šiuo metu pirkti už tokią sumą rankdarbiams, o, be to, yra svarbesnių dalykelių, kurių reikia nupirkti dukriukui, nei mamos rankdarbiai - mama dar turi ką siuvinėt ir ant ko suvinėt keliem metam į priekį...
Ilgai mąsčiusi štai ką nusprendžiau:
Gavau dovanų "Gerų akių" 100 Lt vertės čekiuką. Galėčiau, jei ką domina, perleisti jį už 80 Lt. Čekiukas galioja iki kovo 4 d.
Nelabai turiu ką šiuo metu pirkti už tokią sumą rankdarbiams, o, be to, yra svarbesnių dalykelių, kurių reikia nupirkti dukriukui, nei mamos rankdarbiai - mama dar turi ką siuvinėt ir ant ko suvinėt keliem metam į priekį...
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 17, 16:04)
Nuostabios knygelės ir Advento kalendorius šmėstelėjo
Ačiū už pagyras, tikrai neverta aš dar prie jūsų lygintis
aha, yra toks čia... nžn tik ar rodyt, nes toks labai jau jis naminis, neidealių formų čia mano pirmi krapštymai, tai dar tokie nlb vykę...
Advento kalendorius a la Loreta (iš žurnaliuko "Geros idėjos")
Kiek daug gražių darbelių.
Aš irgi bandau įveikti paskutinį irisų žiedą.
Aš irgi bandau įveikti paskutinį irisų žiedą.
A-Z,
nuostabiausios knygelės ir kalnedorius
nuostabiausios knygelės ir kalnedorius
QUOTE(A-Z @ 2010 12 17, 13:31)
Su pieštukiniais klijais viskas pavyko puikiai! dar laukia pora knygelių
Labai grazios knygeles O man prancuziski mazgeliai kazkokia mistika, niekaip as ju neiveikiu
QUOTE(A-Z @ 2010 12 17, 15:10)
Ačiū už pagyras, tikrai neverta aš dar prie jūsų lygintis
aha, yra toks čia... nžn tik ar rodyt, nes toks labai jau jis naminis, neidealių formų čia mano pirmi krapštymai, tai dar tokie nlb vykę...
Advento kalendorius fantastiskas. Man jis super