užuodžiu vasaros kvapus, pievą, siūbuojančius varpelius
dėkui už puikiai perteiktą nuotaiką
Wasara, šaunūs darbai
QUOTE(brendule @ 2010 12 16, 20:09)
QUOTE(jurginėlis @ 2010 12 16, 20:19)
ačiū, buvo planuotas mamai o ji įlindo pažiūrėti, ką čia siuvinėju , teko mamai kitą daryt
murkse neatsigrožiu tavo sumanumu
uodegyte liuks darbukas ir įrėminta labai taikliai
uodegyte liuks darbukas ir įrėminta labai taikliai
Ačiū visoms
murkse, nuostabi knygelė
murkse, nuostabi knygelė
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 16, 22:02)
murkse neatsigrožiu tavo sumanumu
QUOTE(Wasara @ 2010 12 16, 22:06)
murkse, nuostabi knygelė
ačiū mergytės, tikiuosi patiks ir tiems žmonėms, kuriems padovanosiu
Kr. mamai padariau pirmąją sako guli - gaila naudot
sveikos!
Vau kiek darbuuuu visi nuostabus
Kaip tik mastau dar viena knygele apvilkt mamai ir noreciau kokio nors panasaus lengvo paveikslelio. Gal gali schema idet?
Darbo dienom nevisada pavyksta rasti laiko siuvinejimui, bet bent jusu groziais pasisotinu
Vau kiek darbuuuu visi nuostabus
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 15, 17:25)
Ruošiu dovanas toliau, šios dienos rezultatas
[
[
Kaip tik mastau dar viena knygele apvilkt mamai ir noreciau kokio nors panasaus lengvo paveikslelio. Gal gali schema idet?
Darbo dienom nevisada pavyksta rasti laiko siuvinejimui, bet bent jusu groziais pasisotinu
QUOTE(Villy @ 2010 12 16, 22:30)
http://www.supermama...;#entry42992153
nu kiek grožių čia pridėjot
o murkse su savo užrašinėm visai pritrenkė, atsigaut neįmanoma
QUOTE(Džeinė @ 2010 12 17, 08:58)
ačiū, tikiuosi patiks
Gražūs darbeliai O paukščiukas šaunuolė - man knygelių aplankų siuvimas daug priimtinesnis nai klijavimas. Tada siuvinukas nenusirašo kartu su knygele, o gali būti prikeltas naujam gyvenimui.
QUOTE(Donalita @ 2010 12 17, 11:06)
Gražūs darbeliai O paukščiukas šaunuolė - man knygelių aplankų siuvimas daug priimtinesnis nai klijavimas. Tada siuvinukas nenusirašo kartu su knygele, o gali būti prikeltas naujam gyvenimui.
Man ir noris praktiškumo
QUOTE(laujus @ 2010 12 16, 12:00)
Merginos, taigi klijuokit pieštukiniais klijais - jau ne kartą apie tai kalbėta ir aiškinta, kelis puslapius atgal ir pamokėlę buvau savo įmetus... Nu labai gaila, kad turbūt veltui... Gaila sugadintų jūsų darbų... Pieštukiniai klijai tobuli tam reikalui - nepersigeria, nepalieka žymių, gerai priklijuoja irgi.
Su momentu ar pva čia jau tik gerai atidirbusios tą reikalą gali klijuot, kad jie nepaliktų žymių, arba tada viršelio jais netept.
Su momentu ar pva čia jau tik gerai atidirbusios tą reikalą gali klijuot, kad jie nepaliktų žymių, arba tada viršelio jais netept.
tai aš tik pabandžiau, kad stipriau būtų kaip sakant ant seno kalendoriaus, kur vaikui jau paduotas piešt bet vakar nusipirkau pieštukinių klijų, tai jau ą viršelis padarytas, super, viskas puikiai išėjo. tik man dar truputį neaišku su priešlapiais. Ar tą naują priešlapį reikia priklijuoti prie knygutės likusio sveiko priešlapio? ar ji priklijuoti tik prie viršelio, iki sulenkimo? Ačiū labai uz konsultacijas. kaip tik priklijuosiu viską įdėsiu foto, nes labai paprasti mano, gal dar kas susigundys idėja iki kalėdų pagaminti