wow,kiek groziu o jau katinas-superinis
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 15, 20:51)
Na o aš įrėminau dar vieną katiną, bus sesei dovanų (šiandien jos gimtadienis)
Super, ireminimas labai grazus
QUOTE(zundyte @ 2010 12 15, 20:53)
nagi ,visos rodosi ir aš pasirodysiu savo atvirukus ,išsiuvinėjau per 1.5 savaitės
Apsalus, daug graziu ideju
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 12 15, 22:00)
wow,kiek groziu o jau katinas-superinis
QUOTE(buckizs @ 2010 12 15, 22:48)
Super, ireminimas labai grazus
QUOTE(RedHair @ 2010 12 15, 22:55)
Labas vakaras, labai gražių darbelių pridėjot o jau atvirukų grožis gaila, pati šiemet nespėjau
Noriu paprašyt jūsų pagalbos. Pabaigiau siuvinėti Lanarte Tulip, Dahlia ir Africa Daisy. Gal galėtumėt patarti kokie rėmeliai ir paspartas tiktų? Pati su spalvų derinimais truputį susipykus
Noriu paprašyt jūsų pagalbos. Pabaigiau siuvinėti Lanarte Tulip, Dahlia ir Africa Daisy. Gal galėtumėt patarti kokie rėmeliai ir paspartas tiktų? Pati su spalvų derinimais truputį susipykus
Labai gražūs darbai. Kadangi siuvinėta ne ant Aidos, aš pasporto nedėčiau, o rėminčiau į klasikinius tamsiai rudus storus rėmus. Kaip suprantu tai nedideli darbeliai?
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 15, 22:04)
Labai gražūs darbai. Kadangi siuvinėta ne ant Aidos, aš pasporto nedėčiau, o rėminčiau į klasikinius tamsiai rudus storus rėmus. Kaip suprantu tai nedideli darbeliai?
Dėkui Siuvinukas 120x130 kryželių arba 20x22 cm. Kažin ar stori rėmai neapsunkins pačio paveiksliuko Ryt reikia nešti rėmint, o dar visiškai be nuomonės
QUOTE(RedHair @ 2010 12 15, 23:08)
Dėkui Siuvinukas 120x130 kryželių arba 20x22 cm. Kažin ar stori rėmai neapsunkins pačio paveiksliuko Ryt reikia nešti rėmint, o dar visiškai be nuomonės
Na tai ne tokie ir maži. Na nežinau, aš bent jau taip daryčiau. Arba pirma nueiti į dirbtuves ir pasižiūrėti kokie rėmai yra, pabandyti pridėti prie paveikslėlių
Dar vienas atvirukas:
QUOTE(RedHair @ 2010 12 16, 00:08)
Sveiki, radau keletą pavyzdėlių kaip būtų galima įrėminti
QUOTE(RedHair @ 2010 12 15, 21:55)
Labas vakaras, labai gražių darbelių pridėjot o jau atvirukų grožis gaila, pati šiemet nespėjau
nuostabios geles
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 15, 22:54)
Dar vienas atvirukas:
atvirutė nematyta ir subtili, dar formatas paigas
QUOTE(RedHair @ 2010 12 15, 21:55)
Pabaigiau siuvinėti Lanarte Tulip, Dahlia ir Africa Daisy.
QUOTE(RedHair @ 2010 12 15, 22:55)
Noriu paprašyt jūsų pagalbos. Pabaigiau siuvinėti Lanarte Tulip, Dahlia ir Africa Daisy. Gal galėtumėt patarti kokie rėmeliai ir paspartas tiktų?
Labai grazios geles ir labai idomu kaip ireminsi Nebesiulysiu ka as daryciau, nes jau velu Siaip visada siek tiek ideja turiu, bet galutinai issirenku kai reminimo centre delioju ivairius variantus
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 15, 23:54)
Dar vienas atvirukas:
Subtilu ir labai grazu
prisisiuvinėjau ir aš ant darbo kalendorių. maniau klijuosiu, bet vakar pabandžiau su moment klijais, tai persigeria per liną. aišku priešlapis užsiklijuotų, gal nesimatytų, bet galvoju ir aš apie siuvimą viršelio. o ką daryti, jei siuvinėjimo blogoji pusė BLOGA arba LAbai bloga gal užsiūti toj vietoj medžiagos lopelį?
dar pabandysiu su popieriniais klijais paklijuot...
dar pabandysiu su popieriniais klijais paklijuot...
QUOTE(A-Z @ 2010 12 16, 11:04)
maniau klijuosiu, bet vakar pabandžiau su moment klijais, tai persigeria per liną.
Merginos, taigi klijuokit pieštukiniais klijais - jau ne kartą apie tai kalbėta ir aiškinta, kelis puslapius atgal ir pamokėlę buvau savo įmetus... Nu labai gaila, kad turbūt veltui... Gaila sugadintų jūsų darbų... Pieštukiniai klijai tobuli tam reikalui - nepersigeria, nepalieka žymių, gerai priklijuoja irgi.
Su momentu ar pva čia jau tik gerai atidirbusios tą reikalą gali klijuot, kad jie nepaliktų žymių, arba tada viršelio jais netept.