visoms aciu uz pagyras
O kiek daug nuostabiu darbeliu prideta
Šaunuoles Jus
Šaunuoles Jus
Sveikutes.na bet ir darbeliai visi superiniai, pasirodysiu ir as kelis, bet kad nera ko lygintis:) as dar tik pradedanti:)
Pagalvyte:)
Dukrytei:)
Dovana:)
Dukrytei:)
Dovana:)
labai grazi pagalvele ir kiti darbeliai
gal kas paskutiniu metu užsakinėjot iš kasiulai.lt už 50 lt ar daugiau? labai įdomu, kokia ta dovana-staigmena ir ar verta skubėt ir susiplanuot užsakymą
QUOTE(AGLYTĖ @ 2010 12 14, 16:54)
Pasirodau su jau seniai issiuvinetu paveikslu ir padovanotu mylimai tetai, tik siandien nuotraukele gavau, nes pati buvau pamirsus nufotografuoti
mieli angeliukai, gražus rėmas
QUOTE(Villy @ 2010 12 14, 21:20)
Sveikos
Ir as atnešu vieną atviruką
Ir as atnešu vieną atviruką
paveiksliukas
QUOTE(vaiwulee @ 2010 12 14, 22:28)
Sveikutes.na bet ir darbeliai visi superiniai, pasirodysiu ir as kelis, bet kad nera ko lygintis:) as dar tik pradedanti:)
mieli darbeliai
Sveikutes. As naujoke cia busiu tarp jusu, ir visai nesenai pradejusi siuvinejimu uzsiimti, bet daznai skaitau ir seku tema sia. Visu darbeliai super grazus... parodysiu ir as viena ir savo paskutiniu darbeliu...
QUOTE(Aistulle @ 2010 12 15, 08:13)
Sveikutes. As naujoke cia busiu tarp jusu, ir visai nesenai pradejusi siuvinejimu
oj, koks darbelis įdomus ir nematytas
Labu
o kaip smagu kiek naujokiu saunuoles, nesislepkit rodykites, bendraukit o jau darbuku pridariusios
Aglyte noriu paklaust kieno dizainas situ angeliuku ?
o kaip smagu kiek naujokiu saunuoles, nesislepkit rodykites, bendraukit o jau darbuku pridariusios
Aglyte noriu paklaust kieno dizainas situ angeliuku ?
Visu darbeliai labai grazus
bet sis man dar nematytas ir labai grazus
QUOTE(Aistulle @ 2010 12 15, 09:13)
Sveikutes. As naujoke cia busiu tarp jusu, ir visai nesenai pradejusi siuvinejimu uzsiimti, bet daznai skaitau ir seku tema sia. Visu darbeliai super grazus... parodysiu ir as viena ir savo paskutiniu darbeliu...
bet sis man dar nematytas ir labai grazus
Dabar tiksliai gal ir neatsakysiu, bet man atrodo kad riolis