Sveikos,
darbu visokiu graziausiu pridaret visos
Stai ir mano keleta:
QUOTE(Tiksiuke @ 2010 12 14, 11:18)
Sveikos,
Stai ir mano keleta:
Stai ir mano keleta:
šaunuolė, labai gražu
Tiksiuke labai dailu
Ačiukas visom
Popieriaus nekirpau, o pjoviau, kad lygiau gautūsi, lapą lenkiau į tris dalis, vidurinėj pjoviau langiuką
labai šauniai
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 14, 11:11)
su kuo iškirpinėjai ir kaip tada popieriaus lakštą lenkei? į tris dalis?Man kažkaip atrodo misija neįmanoma kol kas.
Popieriaus nekirpau, o pjoviau, kad lygiau gautūsi, lapą lenkiau į tris dalis, vidurinėj pjoviau langiuką
QUOTE(Tiksiuke @ 2010 12 14, 11:18)
labai šauniai
Kiek daug gražių darbelių ir visi tokie Kalėdiniai. Aš nieko Kalėdoms nesiuvinėju.
oj, nu as jau baigiu prarasti vilti su skirtuko ilaminavimu... Mylidoj irgi pasake, kad per storas, tipo jei buti vienguba medziaga... Bet tada reiktu kazkoki popieriu gal gale klijuoti ar kita medziagyte, kad nesimatytu siuvinio blogosios puses... Tai vel ne viengubas butu gi Nors cia matyt daugiausia bedos del kampuku ir tu "siuliu"... Ech.. Liko paskutine viltis - reminimo centre. Sian nesiau ten viena darbeli reminimui ir maciau reklama, kad laminuoja Uzklausiau del skirtuko, sakau va tokia medziaga, tik dviguba. Jie sako, manau imanoma, nes tipo ir drobes laminuoja, o jos gi neplonos.. Bet beda, kad jie patys nelaminuoja, veza i kazkoki cecha. O kiek cia laiko uztruks irgi neaisku.. Bet turbut reiks bandyti
Noriu siuvinet foto. bet nerandu tos programos Gal kas galit padeti?
Pasirodau su jau seniai issiuvinetu paveikslu ir padovanotu mylimai tetai, tik siandien nuotraukele gavau, nes pati buvau pamirsus nufotografuoti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2010 12 14, 17:54)
Pasirodau su jau seniai issiuvinetu paveikslu ir padovanotu mylimai tetai, tik siandien nuotraukele gavau, nes pati buvau pamirsus nufotografuoti
Labai gražūs angeliukai.
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 14, 09:11)
tikrai nesimato, kad skubi
nematyti man
,
su kuo iškirpinėjai ir kaip tada popieriaus lakštą lenkei? į tris dalis?Man kažkaip atrodo misija neįmanoma kol kas.
mb su peiliuku kazkokiu ispjauste atvirutems langelius ir taip,as irgi lenkiu i tris dalis,o kai kurias ant virsaus uzklijuoju.
o paveikslo grozis
QUOTE(AGLYTĖ @ 2010 12 14, 17:54)
Na super