O jau atvirukų prieš šventes kad padavė
Užrašinių grožis
Visų darbeliai labai labai
Proesai taip pat superiniai, o ypač orchidėjos
Ateinu ir aš su savo keliais darbeliais Kažkaip virbalai ir vašelis šiuo metu svarbesnį vaidmenį atlieka nei adata
Arveda niu man zodziu truksta viskas labai grazu, o gal galima gaut meskiuko su gelyte schemuke joalek@gmail.com aciu lb lb
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 12 13, 16:09)
sveikos...
jau darbeliu vel prikrovet-grazus visi
as supykau ant vieno savo darbelio-padariau klaida ir dabar viena detale reik visa ardyt-oi,kaip mane tai siutina,puses dienos darbas suniui ant uodegos
tad pasiemiau kita,kuri jau beveik baigiau,keli strichai liko,o cia dar pora mano atviruku-vienas jau padovanotas mazes mokytojai,kitas-laukia savo laiko
jau darbeliu vel prikrovet-grazus visi
as supykau ant vieno savo darbelio-padariau klaida ir dabar viena detale reik visa ardyt-oi,kaip mane tai siutina,puses dienos darbas suniui ant uodegos
tad pasiemiau kita,kuri jau beveik baigiau,keli strichai liko,o cia dar pora mano atviruku-vienas jau padovanotas mazes mokytojai,kitas-laukia savo laiko
o antrasis atvirukas gal ant plastikines kanvos siuvinetas, nes taip graziai apkirptas as ir vis ja gundausi, bet maciau GA tik spalvota - raudona, morkvine.. ir kazkokia ji man "skysta" atrode, tai neemiau dar...
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 12 13, 16:27)
ACIU mergaites uz greita atsakyma o CUPe kur?
Siaip Seskinej gyvenu, tai ir po IKI uzvaziuosiu
CUP'e 5 aukšte, parduotuvė "Geros akys", o Šeškinėj prekiauja Anchor siūliukais.
QUOTE(Arveda @ 2010 12 13, 15:45)
Ateinu ir aš su savo keliais darbeliais Kažkaip virbalai ir vašelis šiuo metu svarbesnį vaidmenį atlieka nei adata
armija
QUOTE(MildukasK @ 2010 12 13, 14:01)
o antrasis atvirukas gal ant plastikines kanvos siuvinetas, nes taip graziai apkirptas as ir vis ja gundausi, bet maciau GA tik spalvota - raudona, morkvine.. ir kazkokia ji man "skysta" atrode, tai neemiau dar...
nea,siuvinejau ant aidos,tik manau,cia ta smulkesne-lygtai 18nr (kadangi prisipirkau visokiu smulkiu ebay,tai dabar pagal teisybe,nelabai tiksliai atsimenu,arba nr 16 arba 18) ir aptepiau sonus folijos tokiu spec skysciu-pavadinimas toks foil adhesive for foil leafing-isdziuvus sonai tokie,kaip plastamsiniai patapo,todel graziai apsikirpo.nezinau,ar LT tokiu yra dalyku-as ne LT gyvenu...
QUOTE(murkse @ 2010 12 13, 14:33)
armija
nu jo,as be zodziu,kiek laiko uzime viskas? as jau tiek atrodo,ilgai siuvineju,kartais net seimynai laiko neleika,ir vistiek,tokiu kiekiu nesugebu padaryt saunuole
QUOTE(zefiriukas @ 2010 12 13, 13:08)
Tai priklauso nuo to, ant kokio tankio medžiagos siuvinėsi arba kaip parašyta schemoje
o jeigu Aida 16 tai kiek geriau gijų imti? aš linkčiau imti dvi gijas, bet gal jūs geriau žinot kaip jau išbandę
Atvirukų gausa
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 12 13, 17:41)
nu jo,as be zodziu,kiek laiko uzime viskas? as jau tiek atrodo,ilgai siuvineju,kartais net seimynai laiko neleika,ir vistiek,tokiu kiekiu nesugebu padaryt saunuole
Oi, tikrai ne menesi ir ne du tie darbeliai siuvineti Daug ilgiau
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 12 13, 16:09)
O jeigu netaisytum labai viskas issikreiptu? Nes as tai daznai savaip pakoreguoju, nebent jau neimanoma visai
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 12 13, 16:27)
ACIU mergaites uz greita atsakyma o CUPe kur?
5 aukste ir nera uz ka
QUOTE(Arveda @ 2010 12 13, 16:45)
Super Ir visoms, kurios tiek graziu darbeliu prideda
QUOTE(buckizs @ 2010 12 13, 15:35)
O jeigu netaisytum labai viskas issikreiptu? Nes as tai daznai savaip pakoreguoju, nebent jau neimanoma visai
5 aukste ir nera uz ka
5 aukste ir nera uz ka
tai va,bandziau,siuvinet toliau,bet viskas tada issikreipia,vienai spalvai beveik nelieka vietos,o be jos-nebegrazu.na,kaip nors,pribaigsiu as ji,tikuosi,iki kaledu,nes norejau mazes kambari papuost juom