Labas rytas
Ateinu pasirodyti su savo skirtuku sesutei - Jolitai (o pavarde tokia pat kaip piesinukas, todel i siuvinejau toki )
QUOTE(libaja @ 2010 12 13, 10:45)
Pora "naktinukų"
labai mieli
QUOTE(Uodegyte @ 2010 12 13, 10:51)
pas mane jokiu darbeliu nera,taigi rodausi tik procesa
labai gražios spalvytės
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 12 13, 12:28)
Ateinu pasirodyti su savo skirtuku sesutei - Jolitai
Nematytas ir labai mielas
Sveikutes
as su tokiu klausimu, kai klijuojat uzrasines su dvipuse lipnia juosta, jus visa virseli be jokiu tarpuku ta juosta apsiklijuojat? ar kaip?v
as su tokiu klausimu, kai klijuojat uzrasines su dvipuse lipnia juosta, jus visa virseli be jokiu tarpuku ta juosta apsiklijuojat? ar kaip?v
Laba diena, mergaites
o kur dabar Vilniuje galima nusipirkti medziagos siuvinejimui? Noriu siandien i Akropoli uzvaziuot, ar galima ten rasti Aida 14 ir siulas?
o kur dabar Vilniuje galima nusipirkti medziagos siuvinejimui? Noriu siandien i Akropoli uzvaziuot, ar galima ten rasti Aida 14 ir siulas?
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 12 13, 15:32)
Laba diena, mergaites
Dar neteko matyti Akropoly, CUP'e yra.
Sveikos
Na mano dar vienas atvirukas, šį kartą greitukas Jau skubu, tai matosi ir ant darbelių
Na mano dar vienas atvirukas, šį kartą greitukas Jau skubu, tai matosi ir ant darbelių
QUOTE(laujus @ 2010 12 13, 10:16)
Yra darbštuolėje prijuostėlių taip pat, ji vilnietiška parduotuvė, gal susitarsit ir tiesiog pasiimt be siuntimo.
Super Aciu labai, ten galima atsiimti nemokamai Vilniaus mieste, aciu labai
Laba diena, mergaites
CUPe tikrai yra, o akropolyje dar nezinau. Tik bendradarbe sake, kad akropolyje, kazkur salia ermitazo atsirado siulu parduotuve, bet nezinau ar ten ir siuvinejimo yra. siaip abejoju
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 12 13, 16:32)
Laba diena, mergaites
Akropoly prie Ermitazo yra parduotuve, bet kainos ten kosmines... Jau geriau i CUP'a arba i Seskine, salia turgelio esancios IKI parduotuves apacioje yra parduotuve, ten tikrai rasi.
Laba diena, mergaites
jo, ta kur parde prie Ermitazo karu, tai tokia "blatna", o siaip paciam Ermitaze yra ir medziagos ir siulu, tik ne kokiu firminiu (DMC, Anchor ir pan.), o siaip - bevardziu....
sveikos...
jau darbeliu vel prikrovet-grazus visi
as supykau ant vieno savo darbelio-padariau klaida ir dabar viena detale reik visa ardyt-oi,kaip mane tai siutina,puses dienos darbas suniui ant uodegos
tad pasiemiau kita,kuri jau beveik baigiau,keli strichai liko,o cia dar pora mano atviruku-vienas jau padovanotas mazes mokytojai,kitas-laukia savo laiko
jau darbeliu vel prikrovet-grazus visi
as supykau ant vieno savo darbelio-padariau klaida ir dabar viena detale reik visa ardyt-oi,kaip mane tai siutina,puses dienos darbas suniui ant uodegos
tad pasiemiau kita,kuri jau beveik baigiau,keli strichai liko,o cia dar pora mano atviruku-vienas jau padovanotas mazes mokytojai,kitas-laukia savo laiko
QUOTE(Ieva V @ 2010 12 13, 13:56)
Sveikutes
su klijais klijuoju
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 13, 14:46)
Sveikos
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 12 13, 15:09)
atviruku-vienas jau padovanotas mazes mokytojai,kitas-laukia savo laiko
nuostabus atvirukai
QUOTE(Florestina @ 2010 12 13, 15:34)
Dar neteko matyti Akropoly, CUP'e yra.
QUOTE(buckizs @ 2010 12 13, 15:47)
CUPe tikrai yra, o akropolyje dar nezinau. Tik bendradarbe sake, kad akropolyje, kazkur salia ermitazo atsirado siulu parduotuve, bet nezinau ar ten ir siuvinejimo yra. siaip abejoju
QUOTE(Ieva V @ 2010 12 13, 15:50)
Akropoly prie Ermitazo yra parduotuve, bet kainos ten kosmines... Jau geriau i CUP'a arba i Seskine, salia turgelio esancios IKI parduotuves apacioje yra parduotuve, ten tikrai rasi.
QUOTE(MildukasK @ 2010 12 13, 15:58)
jo, ta kur parde prie Ermitazo karu, tai tokia "blatna", o siaip paciam Ermitaze yra ir medziagos ir siulu, tik ne kokiu firminiu (DMC, Anchor ir pan.), o siaip - bevardziu....
ACIU mergaites uz greita atsakyma o CUPe kur?
Siaip Seskinej gyvenu, tai ir po IKI uzvaziuosiu